آژانس هواپیماییexchanging

نیاز به یک active x یا برنام برای دسترسی به اطلاعات سخت افزارکلاینت

شروع موضوع توسط ikeyvan ‏17 فوریه 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان من دنبال یک بر نامه یا اکتیو ایکس هستم که با اون بتونم اطلاعات سخت افزار کاربر (client) رو بفهمم
    این برنامه رو برای banned hardware بخش اعضای یک وب سایت میخوام
    لطفا اکه هرگونه(رایگان یا غیر رایگان) برنامه یا اکتیو ایکسی سراغ دارید بهم بگید ممنون میشم
    منتظرم
    بای:)
     
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    :blink::blink::blink::blink:
    :blink::blink:
    :blink::blink::blink::blink:
    :blink::blink:
    :blink::blink::blink::blink:
    :blink::blink:
    :blink::blink::blink::blink:
     
  3. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    نميشه كه عزيزم;)بيخيال شو
     
  4. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    :blink: :blink: :blink: :blink:
    عزیز من نمیدونم اطلاعات شما در چه سطحی هست اما واقعا از جواب شما شاخ در اوردم ... شاید فارسی تون خوب نیست یا منظور منو متوجه نشدین ... من خودم دو تا dll در این زمینه داشتم ک همه اطلاعات پی سی کاربر حتی سریال نامبر شون هم میگرفت و ما با اون کسانی که خطلا کار بودن رو از هارد یا سی پی یو banned میکردیم اما فعلا بهشون دسترسی ندارم که استفاده کنم ..
    اما این مورد (دسترسی به اطلاعات سخت افزاری کلاینت با یک اکتیو ایکس ) خیلی ساده هست من نمیدنم شما چطور میگید نمیشه؟:lol:
     
  5. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
  6. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسی mazoolagh
    اما فکر نکنم از این بتونم در قالب web application استفاده کنم اما نرم افزاره جالبی هستش ;)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    پس شاید مجبور بشی خودت بنویسی
     
  9. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    من متوجه نميشم يعني چي:blink:
    مثل اينكه بخواي با دات نت ريزوليشن صفحه رو بدست بياري
    خوب مگه اينا مربوط به برنامه نويسي سمت كاربر نيست؟؟؟؟
    خوب پس...... من هيچي نوفهمم [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  10. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    بله این کار کاملا سمت کاربر هستش و با ید از یک اکتیو ایکس استفاده کرد و کاربر برای ورود باید اون اکتیو ایکس رو نصب کرده باشه .....
     
  11. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    آره دیگه - activex کارش همینه دیگه
     
  12. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    این کار شدنیه ولی فکر نمیکنید این کار کمی مشکل ایجاد کنه در استفاده از وب سایت و عضویت؟ من فکر میکنم از نظر اکثر کاربران این کار کمی غیر قابل قبول و نامعقول هست که برای عضویت در یک وب سایت نیاز باشه که یک اکتیوایکس روی سیستمشون نصب بشه! چون میتونه با اون اکتیو ایکس هر کاری انجام بشه! مگر اینکه اون وب سایت یک وب سایت خاصی باشه!
    به هر حال یک کدی از PSC هست که سریال هارد رو برمیگردونه و بهترین موردی هست که من تا حالا پیدا کردم و تا بحال روی همه هاردها به جز یکی دو مورد اسکازی جواب گرفتم. و البته روی ویندوزها ۹۸ و ME حتما باید یک فایلی روی سیستم باشه که اینجا توضیح دادم. تبدیلش به اکتیوایکس هم با خودتون.;)
     
  13. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اها پس ميخواي اكتيو ايكس نصب كني
    خوب نميزاره كاربر مگه عقلش كم شده[​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون پرهام جان از پستت.. اسم اکتیو ایکس هارو یادم رفته متاسفانه اگر دوستان سایت یا مرجعی برای پیدا کردن یا خرید این جور اکتیو ایکس ها دارن لطفا اعلام کنن ..ممنون