• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به 2 میلیون تومان سرمایه ( سرمایه داران بشتابید - فرصتی عالی در انتظار شماست )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
سلام

برای اجرای یک ایده ی عالی و پرسود نیاز به دو میلیون سرمایه دارم . ایده ای که بنده دارم حداکثر طی مدت یکسال به سوددهی اصلی می رسد با درآمد روزانه حداقل 200 هزارتومان و ماهیانه حداقل 6 میلیون تومان. ( البته سوددهی بعد از چندماه یواش یواش شروع میشه اما بنده هدفی رو که برنامه ریزی کردم رو بیان کردم که حداکثر یکسال زمان می خواد تا به اون مقدار سود برسیم انشاالله !) خوب با توجه به اینکه اجرای این ایده از نظر مالی با هزینه سرمایه گذار محترم صورت می پذیرد و باتوجه به اینکه بعد از بعد مالی ابعاد وقتی ( وقتی که باید برای اجرای ایده بگذارم از روز اول تا روزی که به سود برسیم به امید خدا.....) و همچنین بعدهای فکری و عملی ایده برعهده بنده است پس سرمایه گذار با حقیر بصورت کامل شریک بوده و سود ایده از روز اول سودهی تا روزی که ایده پابرجاست ( شاید صدسال اگر خدا خواهد ...) بین سرمایه گذار و بنده تقسیم خواهد شد.

اما یک نکته مهم یا همون بحث مهم اعتمادکردن شما نسبت به بنده

در مورد اعتمادسازی در درجه اول خوب باید به این نکته اشاره کنم که بنده بیش از یک سال است در پرشین تولز عضو هستم و عضو یکی دوروزه نیستم.و 3 امتیاز بازارچه نیز دارم که همگی سه امتیاز به دلیل چند چیز بوده است : صداقتی که در کار داشته ام - ارزشی که نسبت به کاربران و پولی که آنها قرار بوده بابت جنسی بپردازند - رضایت مشتری ، کسب روزی حلال و رضایت پروردگار

البته بنده در این کره خاکی هیچ هستم و هرگز از خود تعریف نمی کنم و نخواهم کرد بلکه این موارد همگی اذعان کاربرانی بوده که با بنده معامله داشته اند .

اما خوب این مواردی که به عرض رسید ( مدت زمان عضویت و فعالیت در پرشین تولز - میزان امتیاز بازارچه ) بدون شک برای اعتمادکردن شما به بنده به تنهایی کافی نخواهد بود.و در این مهم صددرصد حق باشماست.

و در این مورد بسیار مهم تصمیم را با خودتان می گذارم و دستتان را برای تصمیم گیری کاملا باز که در صورت صلاحدید این اعتماد رو کنند و انشاالله شروع به کار نماییم ...........

آیدی یاهو بنده هم در زیر آواتارم موجود است.اکثرا هم آنلاین و در خدمتتون هستم.

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوست عزیزم بنظره من یه کار انجام بدین که بحث اعتمادسازی کامل انجام شه. اونم اینکه شما برای تضمین به شخص سرمایه گذار به اندازه 2 میلیون چک بدین.

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
دوست عزیزم بنظره من یه کار انجام بدین که بحث اعتمادسازی کامل انجام شه. اونم اینکه شما برای تضمین به شخص سرمایه گذار به اندازه 2 میلیون چک بدین.

با سلام و تشکر از شما بابت راهنماییتون اما دوست عزیزم دادن چک برایم مقدور نیست.

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سفته چی؟؟؟؟

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
یه شمای کلی از کاری که میخواید بکنید بگید تا یه ارزیابی ای بشه
ممنون

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوست عزيز چقدر اطمينان داريد كه كارتون بازدهي مورد نظر رو خواهد داشت ؟ چكسي از دوست و آشنايان رو سراغ نداشتيد كه ميخوايد اين سرمايه رو از نت جور كنيد ؟ ( منظور بدي ندارم ) ... خوش بين ترين كاربرا هم نميتونن بدون گرفتن چك يا ضمانت نامه درست و حسابي بهتون اين مبلغ رو بدن!

پ.ن : چرا وام نميگيريد ؟

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
دوست عزيز چقدر اطمينان داريد كه كارتون بازدهي مورد نظر رو خواهد داشت ؟ چكسي از دوست و آشنايان رو سراغ نداشتيد كه ميخوايد اين سرمايه رو از نت جور كنيد ؟ ( منظور بدي ندارم ) ... خوش بين ترين كاربرا هم نميتونن بدون گرفتن چك يا ضمانت نامه درست و حسابي بهتون اين مبلغ رو بدن!

پ.ن : چرا وام نميگيريد ؟

باسلام

اولا که همه چی دست خداست اما به امید خدا 100 درصد اطمینان دارم.دوست عزیز بنده به یک سرمایه گذار نیاز دارم و نه یک قرض دهنده پول ! و چون طرح مربوطه اینترنتی است لذا باید سرمایه گذاری پیدا شود که درک کند کاملا بنده رو .

بله همینطوره

وام که دردسرهای خودش رو دارد بزرگوار . ضامن بیار .... بیار ..... تا 20 ماه قسط بده و.... بنده فقط می خوام وقتم رو روی پروژه اختصاص بدم

kmeisam

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزیز،برای بنده هم پخ کنید تمام شرایطش رو

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
لطفا همین شرایط را هم + اینکه کجا تشریف دارید برام ارسال فرمایید

سلام خدمت شما

پخ شد دوست عزيز

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوست عزیز،برای بنده هم پخ کنید تمام شرایطش رو

سلام خدمت شما

براي شما گرامي هم پخ شد

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,931
لطفا" برای من هم اطلاعات کامل بفرستید.ممنون.

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
دوست عزيز اگر شكست خورديد چه كسي اين سرمايه رو به سرمايه گذار بر ميگردونه؟
سلام گرامی در طرح مورد نظر ما با برنامه ریزی ها و اهدافی که مشخص و تعیین می گردد احتمال شکست صفر است به امید خدا البته اگر بخوام اغراق نکرده باشم احتمال شکست یک درصد است.و درصورتی هم خدای نکرده این اتفاق بیفتد تمامی سرمایه سرمایه گذار برگردانده خواهد شد.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
لطفا" برای من هم اطلاعات کامل بفرستید.ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا