منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

نیاز به DVD ریکاوری

damharas1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2013
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
27
سلام به همه بچه های و دوستان گلم
من دو ماه پیش یک لپ تاپ VAIO مدل SVF15A15CDB خریدم (مبارکم باشه) اول از همه چیز از هاردش یک بک آپ گرفتم (از کل هاردش با نرم افزار VAIO Care که مخصوص خود لپ تاپ است ) که شد 5 DVD حالا بعد از دو ماه متاسفانه برای هاردم مشکلی پیش اومد و کلش فرمت شد !!! حالا به خودم گفتم اشکال نداره ریکاوری می کنم ، اومدم ریکاوری کنم همه چیز خوب پیش رفت تا DVD شماره 4 که یک دفعه ارور داد و گفت فایل مورد نظر پیدا نشده و یا اینکه وجود ندارد و یا دچار اشکال شده است حالا من لپ تاپم نه ویندوز داره و DVD کار نمی کنه
1- آیا کسی فکر به ذهنش می رسه که کاری کنم که ویندوز اورجینالم از بین نره
2- آیا شما DVD ریکاوری دارید یا کسی را می شناسید که داشته باشه
3- آیا دوست یا آشنایی در کانادا دارید چون پشتیانی فقط اونجا است تا من سفارش بدم و به آدرس ایشون برود و بعد ایشون ارسال کنند
4- آیا کلا فکر دیگری دارید
درضمن یکی از دلایلی که من خیلی می خواهم ریکاوری شود اینه که من همه درایور هایش را از سایت سونی گرفتم اما انگار بعضی هاش را نمی ده من هم از پشتیبانیش پرسیدم گفت ویندوز اولیه بهتر است از نظر درایور
به هر حال خیلی ممنون می شم اگر کسی بتونه کمک کنه
مخلض همه دوستان
 

nioton

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2008
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
97
محل سکونت
تهرانـــمشهدـــ
اون دی وی دی خراب رو با یک سیستم دیگر تست کنید ببینید باز میکنه و میتونه کپی کنه رو هارد؟
کل هارد رو فرمت کردید و به یک درایو تبدیل کردید؟
چون معمولا یک درایو ۱۶ تا ۲۰ گیگ مخفی روی هارد ایجاد میشه که ویندوز و درایور ها را دارد.
 

damharas1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2013
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
27
بله رو سییتم دیگه فایل را نشان می دهد و dvd را باز می کند
متاسفاته کل هارد فرمت شده بله اون درایو که شما می گید را دیده بودم قبلا اما حالا اون هم پاک شده
 

damharas1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2013
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
27
بله روی سیتم دیگه dvd را باز می کنه
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
934
لایک‌ها
800
محل سکونت
تهران
داداشم زود به زود آپ میزنی یهو دیدی مدیر بخش شاکی شد و پستت حذف شد،مشکلت خیلی پیچیدست،یا مشکل سر رایته،یا اینکه درست بک آپ نشده،در ضمن دلیل فرمت شدنش چیه شاید هاردت مشکل پیدا کرده؟؟
 

damharas1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2013
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
27
ممنونم که تذکر دادری (تازه واردم دیگه ببخشید)
والا خودهم هم نمی دانم مشکل از کجا است
از هارد نیست
سرعت ویندوزم کم شده بود خواستم ریکاوری کنم تا dvd 4 رفت به همین خاطر کل هارد پاک شده و الان هیچی روش نداره
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
934
لایک‌ها
800
محل سکونت
تهران
ممنونم که تذکر دادری (تازه واردم دیگه ببخشید)
والا خودهم هم نمی دانم مشکل از کجا است
از هارد نیست
سرعت ویندوزم کم شده بود خواستم ریکاوری کنم تا dvd 4 رفت به همین خاطر کل هارد پاک شده و الان هیچی روش نداره
من که نگرفتم،مگه نگفتی دو ماه بعد بک آپ مشکل پیدا کردی،بعدشم از ویندوزی که سرعتش کم شده بود بک آپ گرفتی؟؟اگه میخوای مشکلت کامل حل شه،قشنگ توضیح بده که چه بلایی سر دستگاهت آوردی که ویندوز اورجینالت سرعتش کم شده،این میتونه یه دلیل پاسخگویی کم تاپیکت باشه.(اول میگی بک آپ کردم،بعد میگی ریکاوری کردم)کدومشو بلاخره انجام دادی
 

damharas1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2013
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
27
ببین داداش من روز اول بک آپ گرفتم که شد 5 تا dvd
بعد دو ماه احساس کردم که سرعت لپ تاپ کم شده خواستم بک آپ را ریستور کنم که از dvd چهار به بعد خراب شد یعنی تا dvd 4 را می زاشتی می گفت یا فایل وجود ندارد یا خراب شده است
حالا هم رفتم ویندوز معمولی نصب کنم دیدم چون تا اون مرحله ریستور رفته بود دیگه کل هارد را پاک کرده بود و دیگه ویندوز هم روش ندارم و کل هارد به صورت کامل فرمت شده است
امیدوارم تونسته باشم منظورم را کامل بگم:)
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
934
لایک‌ها
800
محل سکونت
تهران
خب داداش من اشتباه کردی دیگه،ریستور کردن بک آپ به همین سادگی ها هم نیستش که هر مشکلی که پیش اومد بری سراغش،قبل اینکه اینکارو میکردی یه سری به اینجا میزدی شاید دوستان میتونستن کاری برات بکنن،خیلی دوست داشتم یه کمک کوچیک بهت کنم ولی نشد خب.باز یه سر حضوری لپتاپت رو به یه آدم سرشناس و وارد به اینکار نشون بده که ایشاالله مشکلت حل شه.
 

damharas1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2013
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
27
خیلی ممنون بازم
کمک خوبی بود
 

arkf

Registered User
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
274
لایک‌ها
101
سن
42
محل سکونت
شیراز
سلام به استارتر عزیز
دوست من اشکالی نداره که ویندوز اصلی فرمت شده، اتفاقاً خیلی از ویندوزهای اورجینال خیلی ویندوز خوبی نیستن مثلاً بعضی از برنامه هایی که قفل شکسته هستن و کرک شدن، روشون نصب نمیشن.
از طرف دیگه خود سونی هم برنامه های خیلی زیادی رو ویندوز نصب میکنه و اونو سنگین میکنه!! در صورتیکه خیلی از برنامه هاش آنچنان به درد بخور هم نیستن و درایو C رو سنگین میکنن!

شما یه ویندوز خوب نصب کن، (توصیه من 7 هست) بعدش یکی از این DVDهایی که یه مجموعه از درایورهای مختلف توشون هست رو بذار رو لپ تاپ. (Driver Pack 2013)
بیشتر درایورهاتو میشناسه و برات نصب میکنه. اونهایی هم که نتونست نصب کنه مثل کارت گرافیک، برو تو سایت سونی تو قسمت ساپورت، اونجا مدل لپ تاپو سرچ کن، برات درایورهاش رو برای چند تا سیستم عامل مختلف میاره که به راحتی میتونی هر کدوم رو خواستی، برای سیستم عاملی که نصب کردی، دانلود کنی.
این کاری رو که گفتم بارها روی لپ تاپ های مختلف برای بچه ها انجام دادم و جواب داده.
اگه خواستین اون DVD درایورها رو به همراه راهنمای استفادش براتون می فرستم.
اگه شیراز باشین میتونم براتون ردیفش کنم.
بازم مشکلی بود در خدمتم.
یا حق. :)
 

arkf

Registered User
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
274
لایک‌ها
101
سن
42
محل سکونت
شیراز
یه نکته رو یادم رفت بگم خدمتتون:
دقت کنین که حتماً ویندوز نسخه 64 بیتی نصب کنین چون درایورهای موجود برای لپ تاپ های جدید تو سایت شرکت های سازنده لپ تاپ عمدتاً فقط برای ویندوزهای 7 و 8 نسخه 64 بیتی موجود هست و نسخه 32 بیتی رو متأسفانه ساپورت نمی کنن!
مثل اینکه بعد از عوض شدن ظاهر سایت، امکان ویرایش پست وجود نداره! من می خواستم این مطلب رو تو پست قبلیم اضافه کنم، ولی هر چی گشتم گزینه ویرایش رو ندیدم!!!
بنظرم همون ظاهر قبلی سایت خیلی بهتر و راحت تر بود! خیلی چیزا رو عوض کردن که برای پیدا کردنشون باید کلی بگردی و دقت کنی تا پیداش کنی!!! :mad::confused:o_O
 

damharas1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2013
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
27
خیلی ممنونم دئوست عزیر کمک خوبی کردی انشا الله همین کار را می کنم
 
بالا