نسخه 5.1 را دارم با دی زندر های قدیم که باز نمیشه با دی زندر های جدید باز میشه ولی به خاطر الگوریتم جدید obfuscate که در نسخه 5 امده عملا سورسی که بدست میاد بدرد نمیخوره و سورس کامل نیست ... ولی الان مشکل این هست که نسخه 5.1 فقط تا php 5.2 را ساپورت میکنه و نسخه php 5.3 فقط در اخرین ورژن زندگارد یعنی 5.5 پشتیبانی میشه همچنین php 5.3 دیگه ورژن های قبلی زندگارد را ساپورت نمیکنه !!
خلاصه: برای اینده نیاز به زندگارد 5.5 است.
خوب حتماً به این علت که قیمتش $600 است!اگه واقعا اینقدر بهش نیاز دارید چرا نمیرید بخریدش؟
خوب حتماً به این علت که قیمتش $600 است!
اینهمه پول بده برای دو تا پروژه که شاید سود اون پروژه های 500.000تومان هم نباشه!
تازه چهار روز دیگه هم ممکنه PHP6 بیاد و ممکنه zend بگه بیا برای آپدیتش فلان $ پول بده.
دردسرهای خرید نرم افزار هم به کنار!
اقا یک دنیا ممنوندانلود کردم لایسنس کاملا سالم تا اخر 2012 ؛ تست هم کردم کاملا صحیح و سالم کار میکنه دستتان درد نکنه خیلی لطف کردید.
در ضمن اگر اسکریپت اتون Obfuscation بشه دیگه نمیشه * درست * Dezend اش کرد
هر چند با کد کردن، موافق نیستم، اما یه سوال دارم:
زندگارد Obfuscation به چه صورت عمل می کنه؟
یعنی اول کدهای PHP رو Obfuscation میکنه، سپس اینکریپت می کنه؟ یا اول اینکریپت می کنه، سپس Obfuscation؟
(به نظر خودم؛ فکر کنم بعد از اینکریپت، Obfuscation رو انجام میده.)
(اگه میشه یکم راجه به Obfuscation در فایلهای اجرایی توضیح مختصری بدید. چون Obfuscation در مورد کدهای PHP چیزی جز درهم کردن اسامی و کدها نیست که به راحتی قابل بازگردانی است، اما در مورد فایلهای اجرایی چطوریه؟)
خواهش .. در ضمن اگر اسکریپت اتون Obfuscation بشه دیگه نمیشه * درست * Dezend اش کرد .. یعنی به این راحتی ها کسی نمیتونه Null اش کنه ..
ممنون از توضیحاتتون.
پس Obfuscation در حد به هم ریختن و ناخواناکردن کدهاست، که چارش find & Replace است!
<?php
if ( isset( $_GET['id'] ) )
{
$id = $_GET['id'];
if ( !_obfuscate_BB84ZzB6bXMtaQ??( $id ) )
{
exit( "File id must be numeric" );
}
$query = "SELECT ...";
$result = _obfuscate_CXIZARoUBQt7HD8?( $query );
if ( _obfuscate_KCVjO3d2Xxk4YnRnIXE?( $result ) == 0 )
{
exit( );
}
list( $name, $type, $size, $content, $pass ) = _obfuscate_O2ZrZHdmeCMoBxN4aCBjPS8?( $result );
_obfuscate_d1x0cApj( "Content-length: ".$size );
_obfuscate_d1x0cApj( "Content-type: ".$type );
_obfuscate_d1x0cApj( "Content-Disposition: attachment; filename=".$name );
echo $content;
exit( );
}
echo "\r\n";
?>