• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به zend guard 5.5 با سریال

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من هم چندماه پیش کل اینترنت به تمام زبان های دنیا رو زیر و رو کردم!! نسخه نال شده اش وجود نداره!

اون نسخه هایی هم که نال شده، فکر کنم خود شرکت Zend از قصد این کار رو کرده!!

zend guard راحت deZend میشه!! من آخرین نسخه تریالش رو تست کردم، حتی با deZendهایی که یکسال پیش اومده هم از کد درمیاد!!

برو روی ioncube اگه از نسخه تحت وبش استفاده کنید، تقریباً به صرفه تر است. یه زمانی سایتش رو چک کردم فکر کنم، حدوداً برای هر فایل بسته به سایز فایل 5دهم $ تا 3$ در میومد.

اما نظر من: به دنیای OpenSource بپیوندید! و دیگر هیچ!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نسخه 5.1 را دارم با دی زندر های قدیم که باز نمیشه با دی زندر های جدید باز میشه ولی به خاطر الگوریتم جدید obfuscate که در نسخه 5 امده عملا سورسی که بدست میاد بدرد نمیخوره و سورس کامل نیست ... ولی الان مشکل این هست که نسخه 5.1 فقط تا php 5.2 را ساپورت میکنه و نسخه php 5.3 فقط در اخرین ورژن زندگارد یعنی 5.5 پشتیبانی میشه همچنین php 5.3 دیگه ورژن های قبلی زندگارد را ساپورت نمیکنه !!

خلاصه: برای اینده نیاز به زندگارد 5.5 است.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نسخه 5.1 را دارم با دی زندر های قدیم که باز نمیشه با دی زندر های جدید باز میشه ولی به خاطر الگوریتم جدید obfuscate که در نسخه 5 امده عملا سورسی که بدست میاد بدرد نمیخوره و سورس کامل نیست ... ولی الان مشکل این هست که نسخه 5.1 فقط تا php 5.2 را ساپورت میکنه و نسخه php 5.3 فقط در اخرین ورژن زندگارد یعنی 5.5 پشتیبانی میشه همچنین php 5.3 دیگه ورژن های قبلی زندگارد را ساپورت نمیکنه !!

خلاصه: برای اینده نیاز به زندگارد 5.5 است.

اگه واقعا اینقدر بهش نیاز دارید چرا نمیرید بخریدش؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اگه واقعا اینقدر بهش نیاز دارید چرا نمیرید بخریدش؟
خوب حتماً به این علت که قیمتش $600 است!

اینهمه پول بده برای دو تا پروژه که شاید سود اون پروژه های 500.000تومان هم نباشه!

تازه چهار روز دیگه هم ممکنه PHP6 بیاد و ممکنه zend بگه بیا برای آپدیتش فلان $ پول بده.

دردسرهای خرید نرم افزار هم به کنار!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خوب حتماً به این علت که قیمتش $600 است!

اینهمه پول بده برای دو تا پروژه که شاید سود اون پروژه های 500.000تومان هم نباشه!

تازه چهار روز دیگه هم ممکنه PHP6 بیاد و ممکنه zend بگه بیا برای آپدیتش فلان $ پول بده.

دردسرهای خرید نرم افزار هم به کنار!

علت را دوستمون گفتند :) قیمت 600 دلار هست که با دلار 2000 تومن میشه 1200 یک میلیون و دویست :) برای من تو ایران گرونه و توان خریدش رو ندارم ولی خب شاید تو خارج پولی نباشه ...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آقا برو سمت ioncube. نسخه بیسیکش 200 دلاره و به هزینه کردنش می صرفه، کرک(نال) نمیشه.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اقا یک دنیا ممنون :) دانلود کردم لایسنس کاملا سالم تا اخر 2012 ؛ تست هم کردم کاملا صحیح و سالم کار میکنه دستتان درد نکنه خیلی لطف کردید.

خواهش .. در ضمن اگر اسکریپت اتون Obfuscation بشه دیگه نمیشه * درست * Dezend اش کرد .. یعنی به این راحتی ها کسی نمیتونه Null اش کنه ..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
در ضمن اگر اسکریپت اتون Obfuscation بشه دیگه نمیشه * درست * Dezend اش کرد

هر چند با کد کردن، موافق نیستم، اما یه سوال دارم:

زندگارد Obfuscation به چه صورت عمل می کنه؟

یعنی اول کدهای PHP رو Obfuscation میکنه، سپس اینکریپت می کنه؟ یا اول اینکریپت می کنه، سپس Obfuscation؟

(به نظر خودم؛ فکر کنم بعد از اینکریپت، Obfuscation رو انجام میده.)

(اگه میشه یکم راجه به Obfuscation در فایلهای اجرایی توضیح مختصری بدید. چون Obfuscation در مورد کدهای PHP چیزی جز درهم کردن اسامی و کدها نیست که به راحتی قابل بازگردانی است، اما در مورد فایلهای اجرایی چطوریه؟)

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
هر چند با کد کردن، موافق نیستم، اما یه سوال دارم:

زندگارد Obfuscation به چه صورت عمل می کنه؟

یعنی اول کدهای PHP رو Obfuscation میکنه، سپس اینکریپت می کنه؟ یا اول اینکریپت می کنه، سپس Obfuscation؟

(به نظر خودم؛ فکر کنم بعد از اینکریپت، Obfuscation رو انجام میده.)

(اگه میشه یکم راجه به Obfuscation در فایلهای اجرایی توضیح مختصری بدید. چون Obfuscation در مورد کدهای PHP چیزی جز درهم کردن اسامی و کدها نیست که به راحتی قابل بازگردانی است، اما در مورد فایلهای اجرایی چطوریه؟)

در سه حالت این کار رو انجام میده Variable ها Function ها و Class ها .. مثلا کل یه Function رو Scramble میکنه مثلا اسم اش از connect() میشه agj-49-ty34gq2() و در زمان Dezend کردن این فانکشن Scramble شده برمیگرده نه اسم اصلی اش و وقتی برنامه اجرا میشه اسم همون Connect هست و بعد از Scramble کردن به طور کل Optimize و Compress میشه .. این رو باز میشه Null کرد ولی کار سخت میشه و این سرویس های پولی که هست فایلی 15 دلار میگیرن که اون هم آخرش یه باگی داره ..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ممنون از توضیحاتتون.

پس Obfuscation در حد به هم ریختن و ناخواناکردن کدهاست، که چارش find & Replace است!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خواهش .. در ضمن اگر اسکریپت اتون Obfuscation بشه دیگه نمیشه * درست * Dezend اش کرد .. یعنی به این راحتی ها کسی نمیتونه Null اش کنه ..

بازم ممنون :) بله obfuscation را از نسخه های قبلی استفاده می کنم و تقریبا در برابر دی زند راه حل خوبیه :) تا حدود زیادی جلوی نال شدن رو میگیره یا نهایتا بدون باگ در نمیاد ...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ممنون از توضیحاتتون.

پس Obfuscation در حد به هم ریختن و ناخواناکردن کدهاست، که چارش find & Replace است!

یه توضیح تکمیلی بدم توی ورژن قبلی زند obfuscate روی توابع اصلی php انجام نمی شد و روی تابع ها و متغییرهایی که به غیر از خود توابع اصلی بود انجام می شد الان توی ورژن 5 این obfuscate روی توابع داخلی php نیز انجام میشه یعنی مثلا تابع رایج mysql_connect تبدیل به مثلا SDFSdsaeqsd میشه و در کل دیگه find & replace نیست و کار سخت تر میشه باید تمامی توابع را با تابع اصلی در php جایگزین کنید و بدونید چی بوده ان تابع به عبارتی یه برنامه نویس باید کد را بخوانه و درک کنه الگوریتم چی هست و چه تابعی اینجا کاربرد داره جاش بزاره ... نمونه obfuscate یک تیکه کد ساده:

PHP:
<?php
if ( isset( $_GET['id'] ) )
{
    $id = $_GET['id'];
    if ( !_obfuscate_BB84ZzB6bXMtaQ??( $id ) )
    {
        exit( "File id must be numeric" );
    }
    $query = "SELECT ...";
    $result = _obfuscate_CXIZARoUBQt7HD8?( $query );
    if ( _obfuscate_KCVjO3d2Xxk4YnRnIXE?( $result ) == 0 )
    {
        exit( );
    }
    list( $name, $type, $size, $content, $pass ) = _obfuscate_O2ZrZHdmeCMoBxN4aCBjPS8?( $result );
    _obfuscate_d1x0cApj( "Content-length: ".$size );
    _obfuscate_d1x0cApj( "Content-type: ".$type );
    _obfuscate_d1x0cApj( "Content-Disposition: attachment; filename=".$name );
    echo $content;
    exit( );
}
echo "\r\n";
?>

دقت کنید یکسری توابع اینجا obfuscate شدند که توابع داخلی php هستند ...

نکته دیگه نسخه 5.5 را برای php 5.3 هنوز ندیدم دی زند بشه :)

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
از توضیحات بسیار کامل شما هم ممنون.

این نوع obfuscate حالا شد یه چیز درست و حسابی! کار جالبی کرده. یعنی مثلاً تابع obfuscate_BB84ZzB6bXMtaQ داخل خود Zend تعریف شده که چیه و در کدهای PHP مشخص نیست اون تابع، چی بوده! که همانطور که اشاره فرمودید، دیگه با find & Replace نمیشه به سادگی توابع رو برگردوند.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
البته obfuscate زیاد نمیتونه از نال نشدن اسکریپت جلوگیری کنه چون حدف اصلی یک نالر شکستن قفل و سازو کار محدود شده اسکریپت هست که میتونه با یک اجرا خط به خط برنامه به دستور محدود کننده برسه و حذفش کنه. فقط یکم وقت لازم داره. ولی تغییر کلی کد رو سخت میکنه..

amz_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لینک مذکور دیگه کار نمی کنه
میشه لینک را بار دیگر آپلود کنید؟
با تشکر

بالا