• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز فوری به کارت گرافیک Inno3D Geforce GTX260

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام.
من امروز و فردا کامپیوتر جدید جمع خواهم کرد.
ترجیحا تا فردا می خوام این کارت رو بخرم: Inno3D Geforce GTX260
توضیح این که این کارت رو من به قیمت 195 تومان از مرکز کامپیوتر ولیعصر توی میدان ولیعصر قیمت گرفته بودم، ولی متاسفانه امروز که رفته بودم گفتند تموم کردیم.
چندین جای دیگه بازار هم رفتم که می گفتند داشتیم 205 - 200 تومان هم می فروختیم، ولی تموم شده و به زودی :)wacko:) دوباره میاریم.
خلاصه اگر از بچه ها کسی با قیمت خوشگل این کارت رو سراغ داره بگه.
اگر مغازه ای هم که از قدیم کارت Inno3D می فروخته سراغ دارید بفرمایید، ممنون میشم.
اگر برند دیگه ای با قیمت خوب هم معرفی کنید ممنون میشم، خصوصا که این یکی خروجی HDMI هم نداره. :)
متشکر. فعلا. ;)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اگر اینجا جواب نداد...... برو Coolingsis طبقه ی سوم پاساژ ایران. (آقا کیوان) اونجا EVGA فکر کنم داشت. من خودم واسه یکی GTS250 گرفتم. فکر کنم 260 هم داشت. اگر نشد برو پاساژ علاالدین فروشگاه قائم طبقه دوم بپرس اونجا هم خوب می گه. باید بگردی! فقط عجله نکن که مثل من نشی!!:f34r::f34r:

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
امروز فردا نمیتونی با این قیمتها 260 پیدا کنی! همون موقع باید میخریدی، الان خیلی کم یاب شده هرکی هم داره قیمت بالا میده یا مدل قدیمیش هست!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
eVGA که هزار ماشاالله قیمت خون پدر است (260-250)!
فندق هرگز قابلیت ولگردی من رو توی بازار دست کم نگیر! :D
به احتمال قریب به یقین همه مغازه هایی که گفتی رو رفتم، ولی نبود که نبود! به قول این دوستمون تنها جایی هم که داشت حسابی گرون فروشی می کرد!

پ.ن: تو آخرش کارت گرافیکی بخر حرفه ای نشدی! (شوخی) :D
GTS250 طبق بنچ های Tomshardware در مقابل این 260 بد جوری ضعیفه، ولی حسابی گرونه متاسفانه! :(
ولی حالا بهت برنخوره کارت خوبیه! ;)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
eVGA پ.ن: تو آخرش کارت گرافیکی بخر حرفه ای نشدی! (شوخی) :D
GTS250 طبق بنچ های Tomshardware در مقابل این 260 بد جوری ضعیفه، ولی حسابی گرونه متاسفانه! :(
ولی حالا بهت برنخوره کارت خوبیه! ;)

اون که بله ولی قیمتی هم که گرفتم رو می پرسیدی!! :D:D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من هم گرفتم!
فندق خان، حالا دیگه کارت به جایی رسیده که خودت رو از لحاظ بزخری با من مقایسه می کنی؟ :medieval:
اصلا می دونی با کی طرفی؟ :D
کاسب های ایران دیگه امروز از دست من عاصی شده بودند و صداشون در اومده بود که بابا چند بار جنس قیمت می کنی؟!
خیلی خوب! حالا که این طور شد مشخصات و حتی الامکان لینک کارتت رو، و همچنین قیمت خریدت رو بده تا یه مقایسه ای با خرید خودم داشته باشم. :cool:

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من امروز و فردا کامپیوتر جدید جمع خواهم کرد.
ترجیحا تا فردا می خوام این کارت رو بخرم: Inno3D Geforce GTX260
توضیح این که این کارت رو من به قیمت 195 تومان از مرکز کامپیوتر ولیعصر توی میدان ولیعصر قیمت گرفته بودم، ولی متاسفانه امروز که رفته بودم گفتند تموم کردیم.
چندین جای دیگه بازار هم رفتم که می گفتند داشتیم 205 - 200 تومان هم می فروختیم، ولی تموم شده و به زودی :)wacko:) دوباره میاریم.
خلاصه اگر از بچه ها کسی با قیمت خوشگل این کارت رو سراغ داره بگه.
اگر مغازه ای هم که از قدیم کارت Inno3D می فروخته سراغ دارید بفرمایید، ممنون میشم.
اگر برند دیگه ای با قیمت خوب هم معرفی کنید ممنون میشم، خصوصا که این یکی خروجی HDMI هم نداره. :)
متشکر. فعلا. ;)

آقا اگه پیدا کردی ما رو هم حتما خبر کن
wootsmiley.gif

یعنی انقدر قیمتا اومده پایین
GTX260 در قیاش با 4890 بهتره نه ؟
didisaythat.gif

rezidentevilone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4850 دارم در حد نو..

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آقا اگه پیدا کردی ما رو هم حتما خبر کن
wootsmiley.gif

یعنی انقدر قیمتا اومده پایین
GTX260 در قیاش با 4890 بهتره نه ؟
didisaythat.gif

من Inno3d GTX260 Gold گرفتم. آخرین دونه ای بود که مغازه دار داشت (توضیح این که Gold Version بهتر از مدل معمولی و Core آن 216 و 55 نانومتری است، قیمت خرید من 235 چوب).
این بنچ مارک ها رو نگاه کن و در مورد مقایسه قدرت کارت ها تصمیم بگیر. :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا