• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز مند یک برنامه نویس حرفه ای php برای رفع چند مشکل یک اسکریپت پاپ اپ !

scriptni

Registered User
لایک‌ها
9
سلام یه اسکریپت پاپ اپ خریداری کردم
چند تا مشکل داره :
1- پاپ اپ ها باز میشه برای کاربر تعداد رو ثبت میکنه اما توی مدیریت من مثلا زدم 50 تا پاپ اپ بده به این سایت اونو نمیشماره پاپ اپ رو اونجا نمیشماره ولی توی دیتا بیس و ... پنل کاربر کاملا میشماره!
2- بخش خرید پاپ اپ یه مشکلاتی داره از جمله کلا صفحه خرید باز نمیشه ! اسکریپت کامله فقط یه معایبی داره !
3- ظاهر میدیریت یکم زیبا نیس ادیت شه

دوستانی که میتونن کمک کنن قیمت مد نظرشون رو پ . خ کنن تا باهاشون تماس گرفته بشه !
فقط قمیت نجومی ندید !

scriptni

Registered User
لایک‌ها
9
سلام یه اسکریپت پاپ اپ خریداری کردم
چند تا مشکل داره :
1- پاپ اپ ها باز میشه برای کاربر تعداد رو ثبت میکنه اما توی مدیریت من مثلا زدم 50 تا پاپ اپ بده به این سایت اونو نمیشماره پاپ اپ رو اونجا نمیشماره ولی توی دیتا بیس و ... پنل کاربر کاملا میشماره!
2- بخش خرید پاپ اپ یه مشکلاتی داره از جمله کلا صفحه خرید باز نمیشه ! اسکریپت کامله فقط یه معایبی داره !
3- ظاهر میدیریت یکم زیبا نیس ادیت شه

دوستانی که میتونن کمک کنن قیمت مد نظرشون رو پ . خ کنن تا باهاشون تماس گرفته بشه !
فقط قمیت نجومی ندید !!!!!!
یعنی کسی نیس ؟!؟!؟!

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
راستش من میتونم براتون انجام بدم
اما بیشتر قضیه اینه که واقعا ارزش وقت گذاشتن رو نداره
یه همیچن کاری من انجام دادم سر اسکریپت تاینی مویز و یه سری قابلیت ها رو گرفتم و یه سری هم اضافه کردم و کلی هم از وقت بنده گرفته شد(دو روز) واسعه یه مقدار بسیار ناچیز پول(واسعه اون کار ناچیز بود)
شما سقف هربنه ایی که در نظر گرفتید چقدر هست ؟

scriptni

Registered User
لایک‌ها
9
راستش من میتونم براتون انجام بدم
اما بیشتر قضیه اینه که واقعا ارزش وقت گذاشتن رو نداره
یه همیچن کاری من انجام دادم سر اسکریپت تاینی مویز و یه سری قابلیت ها رو گرفتم و یه سری هم اضافه کردم و کلی هم از وقت بنده گرفته شد(دو روز) واسعه یه مقدار بسیار ناچیز پول(واسعه اون کار ناچیز بود)
شما سقف هربنه ایی که در نظر گرفتید چقدر هست ؟

والا فقط شمارش پاپ اپ از داخل مدیریت مشکل داره !
+ بخش واریز رو درست کردم الان پول رو میریزن ولی اون بخش فایل های مدیریتیش مثل اینکه مشکل داره!
این هزینه اش چقدره؟
پرداخت آنلاینش به خاطر یه (؟) خراب شده بود !
نقص هاش جزئی هستش !
چیزی که مد نظر شماس چقدره؟

scriptni

Registered User
لایک‌ها
9
والا فقط شمارش پاپ اپ از داخل مدیریت مشکل داره !
+ بخش واریز رو درست کردم الان پول رو میریزن ولی اون بخش فایل های مدیریتیش مثل اینکه مشکل داره!
این هزینه اش چقدره؟
پرداخت آنلاینش به خاطر یه (؟) خراب شده بود !
نقص هاش جزئی هستش !
چیزی که مد نظر شماس چقدره؟

الان تست کردم !
من پول رو ریختم خریدم اما اصلا جائی داخل مدیریت هم ثبت نشد !
مشکلش زیاده فک کنم !

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
باید کار رو ببینم و شما تک تک ایرادات رو بفرمایید تا بنده بتونم براورد کنم - دقت کنید که عیب یابی یه اسکریپت شاید از نوشتن کلش هم بیشتر طول بکشه , باید تک تک قسمت ها تحلیل بشه , بدتر اینکه شما نویسنده ی اسکریپت هم نباشی
تو امضاء بنده روی مسنجر کلیک کنید تا با هم تو یاهو حرف بزنیم

بالا