بحث کنکور اصلا اجازه نمیداد کار دیگه ای بکنمچند سالته؟ باید زودتر به فکر میومدی مثلا سر 18 سالگی ثبت نام میکردی
اینجوری باید سفر بین استانی بکنم و تو خونه تون هم واسه یه ماهی تِلِپ شمبیا کوچه ما 50 هزار تومنه.
بصورت عادی نمیشه،چون اطلاعات گواهینامه جدید به دیتابیس پلیس راهنمایی رانندگی وصل میشه و نمیشه اونو هک کردنمیشه گواهینامه خرید؟
بنظرت افتک الآن که سوئیفت باز شده میتونه وام واسه گرفتن گواهینامه بده یا نه؟دیگه گواهینامه گرفتن هم واسه از ما بهترونا و بچه مایه داراس![]()
![]()
منظورت ته کوچه ست ؟منظورم از سر کوچه رو متوجه نشدید.
اگه یه پسر 35 ساله بخواد قان قان کنه چی؟گرون بشه خوبه. تا هر بچه 18 19 ساله ای که میخواد جلوی دخترای 15 16 ساله دبیرستان محلشون قان قان کنه نتونه بیاد گواهینامه بگیره.از بانیان این افزایش قیمت و **** مقدس جمهوری اسلامی کمال تشکر را دارم![]()
پسری که تا 35 سالگی گواهینامه نگرفته و در 35 سالگی 500 هزار عفیر توی جیبش نباشد. بهتر است که بی خیال این داستان بشوداگه یه پسر 35 ساله بخواد قان قان کنه چی؟
خوبیش اینه که جدیدا زود تر میاداگه قبول میشدم که حل بود:general304:
سن ها کم هست دیگه اینقدر کم نیست قضیه گوجه و احمدی نژاد و کوچش رو یادتون نیاد. برای 7-8 سال پیشمنظورت ته کوچه ست ؟
بچه 18 ساله گیر آوردی ؟
طبیعیش کردم باومنظورم از سر کوچه رو متوجه نشدید.
به احتمال زیاد افتکه جاسوسطبیعیش کردم باو
شایعات میگن یه جاسوس تو پی تی هست
متاسفانه تنها کسی که میدونست جاسوس کیه و میخواست بهم بگه رو با پاره آجر کشتنبه احتمال زیاد افتکه جاسوس![]()
بنظرت افتک الآن که سوئیفت باز شده میتونه وام واسه گرفتن گواهینامه بده یا نه؟
1- این افتک چشم آبی مو قهوه ای خوش قیافه دوست داشتنی رو ولش کنید دیگه:general405:به احتمال زیاد افتکه جاسوس![]()
اگه افتک بخواد پول جابجا کنه بازش میکنن تا این بیلیونر بزرگ به کارهاش برسه1- این افتک چشم آبی مو قهوه ای خوش قیافه دوست داشتنی رو ولش کنید دیگه:general405::general404:
2- سوییفت کی و کجا باز شده دقیقا ؟ همون چند ده هزار یورویی هم که قبلا صرافی های دولتی می خریدن دیگه نمیخرن. سر دعواهای خودشون اونقدر اوضاع بهم ریخته که آدم میترسه دوزار پول جابجا کنه
3- مهران کجایی ؟ چیکار میکنی ؟ خواستگاری من نمیای ؟![]()
آره. اون افتک مارمولک یجوری کارشو راه می اندازه. من چیکار کنم که کل زندگیم 2050 تومنه ؟![]()
تازه 50 تومنیش هم پاره است![]()
1- اینقدر توی تاپیک مردم اسپم نکن بچه:general211:![]()
تازه تو2هزارتومان داری!
=-=-=-=-=-
درست گفتند... تازه بنا بر حدیث متواتر نقل شده از افتک، کسی که کل اموالش 100 دینار باشه و 10 دینار رو می بخشه، اگر خدا بهش 10000 دینار بده، 5000 تاشو میبخشه. بجان مصطفیاما علی گفتند ثواب کسی که 100دینار داره و 10 دینارشو میبخشه برابر با کسیه که 1000 دینار داره و 100 تاشو میبخشه و همینطور برابر کسیه که 10000 دینار داره و 1000 تاشو میبخشه
بعنوان یه مصطفی!(اسمم مصطفیست) ازت میخوام دست از سر مصطفی برداری1- اینقدر توی تاپیک مردم اسپم نکن بچه:general211:
2- ا مثل اینکه تاپیک خودته:general509:، پس هرچی میخوای اسپم کن
3- از محک و مسئولینش خوشم نمیاد، به دلایل شخصی... یجای دیگه می شناسم که بچه های بیمارش همشون چشم آبی هستن
درست گفتند... تازه بنا بر حدیث متواتر نقل شده از افتک، کسی که کل اموالش 100 دینار باشه و 10 دینار رو می بخشه، اگر خدا بهش 10000 دینار بده، 5000 تاشو میبخشه. بجان مصطفی
اما کسی که 100 دینار داره و میگه الان که خودم فقیرم و احتیاج دارم، اما اگر خدا به من 10000 دینار بده، 9000 تاش رو به فقرا می بخشم، یک پدرسوخته دروغگوئیه که نگو و نپرس:general304:. عمرا اگر فردا که پولدار شد یه قرون به کسی بده... بدترین آدم هایی که در عمرم دیدم همین هایی هستن که به خدا هم وعده سر خرمن میدن
![]()