• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نینجا و نین جوتسو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام
در این تاپیک قصد داریم به آشنا کردن شما با نینجاها و نین جوتسو بپردازیم نه ارائه تکنیک .

نین جوتسو یک مکتب ژاپنی هست و مکتب در اینجا یعنی یک روش زندگی کردن هست که کسانی که به این روش زندگی میکنن نینجا میگن . روش زندگی کردن نینجاها (مکتب نین جوتسو) بسیار جالب و جذاب است .
در نین جوتسو و در باشگاه که به آن بوجینکان می گویند کارهای زیادی انجام میدهند و آموزشهای مختلفی میبینند مثل :
1- دفاع شخصی (تای جوتسو )
2- کاتا
3- گامائه (حالتهای دست و پا که حالتهای مختلف گارد هست )
4- مبارزه
6- سلاح
7- آکروبات
8- کشتی نینجا
و ....

اما نین جوتسو و نینجا به اینجا ختم نمیشود و به مرور زمان یک نینجا یاد میگیرد :
1- چگونه راه بورد
2- چگونه دکتر خود باشد
3- چگونه رفتار کند و حرف بزند
4- چگونه از فکر خود به عنوان یک یار و کمکی استفاده کند
5- چگونه در برابر یک ضربه و حمله ایستادگی کند
6- چگونه فرار کند
7- آناتومی بدن و نقاط حساس بدن را بشناسد
8- چگونه شنا کند که کسی نفهمد

در هر یک از پستهای بعدی قصد دارم هنر های یک نینجا را توصیف کنم !!

IMG_0622.jpg

با تشکر

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
عملیات و تکنیکهای عملیاتی :
در زمان های قدیم که نینجاها به عنوان افرادی مخوف مشخص شده بودند و در خدمت اربابان بودند تکنیکهایی که میساختند فقط برای زمان جنگ بوده و اینکه چگونه در برابر دشمن که قصد جان نینجا را دارد بایستند.
پس تکنیک های عملیاتی نینجاها تنکینکهایی است که برای جنگ واقعی به کار میرود.
نینجاها استاد عملیات بودند و بسیار زیاد حقه می دانستند.
نینجاها برای رفتن به یک عملیات بارها و بارها آن منطقه را از نظر جغرافیا و هزار چیز دیگر بررسی میکرده و خود برای ساختن یک نقشه آماده میکرده است.
هنرهای یک نینجا هنگام عملیات :
1- استفاده از انواع سلاح ها برای بالا رفتن از دیوار قصر و مبارزه
2- انواع راه رفتن
3- استفاده از بمب دود زا برای نامرئی شدن و فرار
4- همراه داشتن مواد شیمیایی برای درمان زخم یا ساختن سم
5- استفاده از چندین لباس برای گمراه کردن
6- استفاده از حقه های عملیاتی مانند تله - تقلید صدا - تکنیکهای روانشناسی و ..
7- باز کردن انواع قفل
8- بالا رفتن از دیوار و درخت
9- حمل انواع سلاح سرد
10- جاسازی نامه و سلاح در لباس و بدن
ninja.jpg

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
دفاع شخصی :
دفاع شخصی های یک نینجا بسیار جالب و قابل توجه است.
هر چیزی که دست نینجا هست سلاح به حساب می آید و میتواند با آن دفاع شخصی بزند
دفاع شخصی در نین جوتسو دو نوع است :
1- سنتی
2- عملیاتی

دفاع شخصی ها سنتی برای پالایش روح است و برای باز کردن ذهن ولی دفاع شخصی های عملیاتی دفاع شخصی هایی هستند که در جاهای خاص و موقع حمله یا مبارزه از آنها استفاده میکند و نمیتوان به صورت 100% از دفاع شخصی های سنتی در جنگ یا .. استفاده کرد
دفاع شخصی های سنتی و عملیاتی خود به دو نوع با سلاح و بدون سلاح می باشد.
دفاع شخصی در نین جوتسو : هر حرکتی که بتواند حریف را تسلیم کند دفاع شخصی نامیده میشود و لازم نیست حتما یک دفاع شخصی پیچیده را برای یک مبارزه یا حمله استفاده کردو همچنین هر نینجا خود میتواند برای خود دفاع شخصی بسازد و اجرا کند و در نین جوتسو هیچ محدودیتی نیست.
hatsumi.gif

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلاح :
سلاح نیز یکی از جذابترین بخش های نین جوتسو است.
در مطلب قبل هم گفتیم که هر چیزی که دست نینجا بیاید سلاح است و میتواند از آن به عنوان سلاح استفاده کند مانند : انگشتر - کیف پول - موبایل - شارژر موبایل سیم - میخ سکه پول - خودکار و حتی یک تکه کاغد هم سلاح نینجاست ولی به طور کلی نزدیک 96 سلاح در نین جوتسو وجود دارد.
سلاح شورایکن که واقعا سلاح جالبی هست و مخصوص نینجاها هست یک ستاره فلزی که لبه های تیز دارد و به شورایکن 4 پر یا 5 پر بستگی به تعداد پر های یک شورایکن دارد نامگذاری میشود.
شورایکن یک سلاح واقعا مرگبار است کا هم کوچک است هم راحت حمل میشود هم ساده و مخفی
سلاح دیگر چوب یا بو هست
سلاح بعدی شمشیر نینجا یا نینجا تو که شمشیر صاف هست و مثل شمشیر سامورایی یا عربی قوس ندارد کاملا صاف است و در این شمشیر رزاها نهفته است و قابلیتهای زیادی از جمله جاسازی کردن پودر کور کننده هنگام در آوردن شمشیر از غلاف و نامه و حتی شورایکن میباشد.
سلاح بعدی شینوپی یا فوکیا بارای هست که یک لوله هست که در آن تیر زهر آلود از جنس کبد خرس یا قورباغه قرار میدهند و به سمت گردن حریف فوت میکنند که آن نیز مرگبار و مخفی است.
سلاح دیگر نامش کورساری هست که مثل داس میماند و میتوان ته دسته آن یک زنجیر و گرز هم نصب کرد که اگر زنجر و گرز به آن نصب کنیم نامش به کوری ساری فوندو تغییر میکند.
سلاح بعدی تکاگی هست که نینجاها به کف دست و پا نصب میکردند که با آنها از درخت و دیوار بالا میرفتند و با آن دفاع شخصی هم میزدند.
سلاح در نین جوتسو زیاد است که اگر درخواست شد بازم میزارم

igaueno-ninja_museum.jpg

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
گامائه :
گامائه حالت دست و پا است که مثل یک نوع گارد میماند.
گامائه ها هم با دست و پا هست هم سلاح
در این گامائه ها میتوان دفاع شخصی زد و ....
4xy38fp.jpg

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
کشتی نینجا :
در کشتی نینجا بر خلاف کشتی های دیگر هدف امتیاز و فیتیله پیچ نیست بلکه هدف تسلیم کردن حریف از راه های قفل مفاصل هنگام درگیری و بند آوردن راه نفس و از این قبیل میباشد .
کشتی نینجا هدف های زیادی دارد که یکی از آنها بالابردن قدرت بازوها هنگام گلاویز شدن و تقویت مفاصل میباشد.
در کشتی نینجا همه چیز آزاد است یعنی شما میتوانید دستتان را در چشم حریف کنید یا در بینی حریف کنید یا حتی در مواقع خیلی ضرور گاز گرفتن قلقلک کردن یا چیزهای دیگر میباشد . هدف در این نوع کشتی مسخره بازی نیست هدف این است که حریف را تسلیم کنیم و جان خود را نجات دهیم.
شما فرض کنید یک نفر قصد جان شما را کرده و در حال گلاویز شدن هستید شما هم در چنین مواقعی حاضرید از هر تکنیکی حتی برای پرت کردن حواس استفاده از آب دهان استفاده کنید پس مهم خلاص شدن از مرگ حتمی است .

tough-fight-11.jpg

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
شنا در نین جوتسو :
شنای بی صدا یکی از معروفترین شناهایی است که تا بحال شناخته شده است که انواع مختلفی دارد که بتوان به صورتی در آب حرکت کرد که نگهبانان یا دیگران متوجه شنای شما نشوند.
نینجاها برای بعضی از عملیاتها تا 24 ساعت هم زیر آب زندگی میکردند و به روشهای مختلف تنفس میکردند تا وقت عملیات فرارسد.
شنای بی صدا در نین جوتسو در رده های بالاتر توسط مربی آموزش داده میشود.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
مبارزه در نین جوتسو :
مبارزه در نین جوتسو کاملا حرفه ای و بدون محدودیت است به طوری که نینجاها وسط مبارزه از دودزا و سلاح هم استفاده میکردند چون حرف از مرگ و زندگیست پس در مبارزه چیزی به اسم محدودیت یا خطا نداریم .
ولی با توجه به اینکه در چنین مسابقه ی مبارزه ای حتما یک نفر میمیرد در ایران نوعی مبارزه را استفاده میکنند که مانند کاراته است که هنرجویان صدمه جدی نبینند و به ان مبارزه اوپن کومیته میگویند که سلاح در کار نیست و بعضی از ضربه های خطرناک هم خطاست

6a30670e60.jpg

Last edited:

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
بزودی کاملترین آرشیو کتب رزمی
با بیش از 100 چلد کتاب نفیس و نایاب بصورت زبان اصلی
برای علاقه مندان در فروم اهذوران اشتراک رایگان خواهد شد.
ارزش واقعی این مجموعه بسیار والا است و این مجموعه حاصل چندین سال جستجو است...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خوشحالم که بعد از این مدت دوستان فعالیتشونا دوباره در این مورد شروع کرده اند

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
اگر مایل به ادامه این تاپیک دارید بفرمائید کدوم قسمت تا توضیحات لازم رو اضافه کنم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان

باید توجه داشت که انواع مختلفی از نینجا وجود داره که رسمی ترین آن هم اکنون bujinkan budo taijutsu هست

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من یه سوال دارم شما از نام و مکان مدارس نینجا در کشورهای همسایه ایران یا حتی خوده ایران خبر ندارید؟
یا اصلا این مدارس در این کشورها هست یا خیر در ایران که شک دارم باشه.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
ببخشید من یه سوال دارم شما از نام و مکان مدارس نینجا در کشورهای همسایه ایران یا حتی خوده ایران خبر ندارید؟
یا اصلا این مدارس در این کشورها هست یا خیر در ایران که شک دارم باشه.
کشورهای همسایه ترکیه هست که داره و پاکستان هم هست که زیر نظر ایران کار میکنه چون بنیانگذار سبک آقای فرجی بنیانگذار سبک در خاور میانه هستند .
ولی از مدرسین نینجا در ایران آگاهی دارم خواستید براتون شرح میدم

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کشورهای همسایه ترکیه هست که داره و پاکستان هم هست که زیر نظر ایران کار میکنه چون بنیانگذار سبک آقای فرجی بنیانگذار سبک در خاور میانه هستند .
ولی از مدرسین نینجا در ایران آگاهی دارم خواستید براتون شرح میدم

اگر لطف کنید و شرح بدین ممنون میشم چون من واقعا به فنون نینجایی علاقه خاصی دارم با اینکه هیچوقت هم اسم فنون یادم نمیمونه:happy: ولی علاقم کم نمیشه متشکرم.:f34r:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
اگر لطف کنید و شرح بدین ممنون میشم چون من واقعا به فنون نینجایی علاقه خاصی دارم با اینکه هیچوقت هم اسم فنون یادم نمیمونه:happy: ولی علاقم کم نمیشه متشکرم.:f34r:
یعنی چی یعنی الان دارید کار میکنید ؟
توی ایران قطب اصلی نین جوتسو توی کرج هست بعد هم اصفهان بعد هم خوزستان و گیلان هم به نوبه ی خودش فعالیتش خوبه
اصل نین جوتسو توی تای جوتسو هستش که متاسفانه توی ایران بیشتر ژیمناستیک شده تا تای جوتسو
یعنی من خودم چند تا بوجینکان رفتم اصلا هیچ شباهتی به باشگاه نینجا نداره فقط میرن و میان پشتک وارو میزنن در صورتی که نین جوتسو سبک کاربردیه نمایشی نیست و نینجاها همیشه افراد خطرناکی بودن یه مثال ساده میزنم
شما فرض کن یه جا گیر می افتی یا درگیر میشی میای پشتک وارو میزنی جلوش ؟ خب مشخصه که نمیشه یه نینجا توی یه همچین شرایطی نه مثل کنگ فو میاد چار چنگلولک مثل بروسلی وای میسه جلوی حریفش و جیغ میزنه نه مثل تکوانده لگد میزنه .
هنر نینجا به اینه که به سه سوت طرف رو تسلیم کنه حالا یا از روش روانشناسی یا تای جوتسو یا روش های دیگه .
من خودم یه سری توی خیابون درگیر شدم طرف از توی صندوق عقب ماشین یه چوب اورد و اصلا امان هم نداد اومد سمتم خب توی این شرایط که نمیتونه پشتک وارو بزنی یه جیغ داد کنی یه خیلی راح دستم رو کردم توی جیبم دسته کلید رو در اوردم تا اومد 1 متریم پرتش کردم از بالای سرش رد شد خب اونم طبق غریضه سرش رو گرفت پایین که نخوره تو سرش حواسش پرت شد پریدم چوب رو گرفتم پس هنر نینجا به اینه .
یا مثلا خیلی ها نینجوتسو رو با تکواندو اشتباه میگیرن تا میرن توی باشگاه از اول تا آخر میت میگیرن فقط مشت و لگد میزنن که اینم اشتباه محض هستش .
سوالی بود در خدمتم

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بابت توضیح کاملتون من خودم کار نمیکنم ولی همیشه طریقه زدن فنون رو از هرجا که بتونم میخونم چون بعضی از فنون واقعا جالب هستن.
شنیده بودم حتی در کلاس ها هم نینجا بودن رو یاد نمیدن. به نظر من نینجا بودن یعنی سایه بودن. باید تو سرعت انسان کار کرد خیلی زیاد. والا تا اونجا که ما دیدم هم همیشه سرعت در نینجا بودن حرف اول رو میزنه ولی خب حیف که هرگز نمیشه یک استاد واقعی پیدا کرد برای یادگیری .مگه اینکه زمان رو به عقب برگردوند.

راستی حالا بعد از اینکه چوبو گرفتی زدیش یا چوبو انداختی؟

بازم ممنون بابت توضیح کاملتون.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
ممنون بابت توضیح کاملتون من خودم کار نمیکنم ولی همیشه طریقه زدن فنون رو از هرجا که بتونم میخونم چون بعضی از فنون واقعا جالب هستن.
شنیده بودم حتی در کلاس ها هم نینجا بودن رو یاد نمیدن. به نظر من نینجا بودن یعنی سایه بودن. باید تو سرعت انسان کار کرد خیلی زیاد. والا تا اونجا که ما دیدم هم همیشه سرعت در نینجا بودن حرف اول رو میزنه ولی خب حیف که هرگز نمیشه یک استاد واقعی پیدا کرد برای یادگیری .مگه اینکه زمان رو به عقب برگردوند.

راستی حالا بعد از اینکه چوبو گرفتی زدیش یا چوبو انداختی؟

بازم ممنون بابت توضیح کاملتون.
خواهش میکنم
چرا اتفاقا استاد خوب برای نین جوتسو توی ایران هست کرج اصفهان و .. اساتید خوبی دارن
ببینید برای نینجا شدن تا دان 5 هیچی نیستی تازه از دان 5 به بعد میتونی روش حساب کنی یعنی در اصل تا دان 5 کشکه یا یه جور آمادگیه تازه از دان 5 میتونی نینجا باشی
نکته : آزمون دان 5 نین جوتسو به این طریق هست که هنرجو دو زانو میشینه و دکتر هاتسومی رییس نینجاهای جهان هم پشتش می ایسته و با شمشیر میزنه فرق سر طرف اگه تونست با تمرکز جاخالی بده که هیچ دان 5 رو میگیره اگه نه یه بار دیگه هم میتونه تست بده و اگه خورد بهش رد میشه (شمشیر چوبی هست بهش میگن بوکن ولی برای شاگردای خودش از شمشیر اصلی ژاپنی استفاده میکنه اسم امتحانش هم ساکی تست هست)
پ.ن : چوب رو که ازش گرفتم ملت ریختن جدامون کردم ولی طرف تو کفش مونده بود !

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی حالا کلاساش واسه خانم ها هم هست یا خانم ها باید برن غاز بچرونن؟
خدا رحم کنه به شاگردای خوده دکتر هاتسومی اونارو که میکشه پس.
میدونی ساکی یعنی چی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا