استارتر عزیز
با سلام
با توجه به قدمت حضورتان در فروم و همچنین فعالیت بعنوان همکار انجمن (

)، بر حسب وظیفه لازم دونستم که نکته ای را به شما دوست گرامی اطلاع دهم.
و اینکه هارد وسترن 2 ترابایت شما از نوع
Red Plus (با پشتیبانی از فن آوری crm ) بوده و از نوع
Red تنها نیست.
- نکته مهمی را در قالب (مقایسه دو هارد 2 ترای قرمز)، طی مثال زیر عرض میکنم:
A. هارد 2 ترای قرمز «استارتر تایپیک» به شماره مدل WD20EFRX دارای
64 مگ کش و
5400 دور میباشد.
B. هارد قرمز 2 ترای دیگری در بازار (از محصولات وسترن) به شماره مدل WD20EFAX دارای
256 مگ کش و
5400 دور میباشد.(کش بالاتر به درایو اجازه میده سریعتر به فایلهای مکرر استفاده شده دسترسی پیدا کنه).
در نگاه اول شاید عزیزان فکر کنند که با توجه به یکسان بودن شرایط هارد های فوق، پس هارد
B بعلت داشتن 256 مگ کش نسبت به هارد
A با 64 مگ کش(هارد استارتر تایپیک) ارجحیت داره. (متاسفانه یک سری از فروشنده های محترم، از عدم آگاهی خریدار استفاده کرده و تحت این عنوان که هارد
B داری کش بالاتری است، آن را به عنوان یک مزیت به خریدار القا میکنند).
با اجازه صاحب تایپیک و به منظور اشراف و آگاهی دوستان عزیزم در پرشین تولز، توضیح مختصری را در مورد هارد فوق عرض میکنم:
- روی هر دو هارد مثال فوق نوشته شده وسترن سری «RED»، در حالی که هارد A «متعلق به استارتر تایپیک» از نوع Red Plus و هارد B از نوع Red میباشد.
- مهمترین تفاوتی که فروشنده های دیگر به اون اشاره نمیکنند اینه که هارد Red Plus (هارد استارتر محترم)، از فناوری CMR بهره میبره که آن را از هارد Red که از فناوری SMR استفاده میکنه، متمایز می کنه.
- با توجه به تکنولوژی CMR بکار رفته در هاردهای سری Red Plus، این تکنولوژی تاثیر قابل توجهی نسبت به هاردهای سری Red بر سرعت نوشتن داره.
- قیمت واقعی هارد Red Plus، از هارد Red بالاتره.
- هارد بالا مخصوص مصارف تحت شبکه یا NAS و بمنظور استفاده بی وقفه 24 ساعت 7 روز هفته میباشد.
- از ویژگی های مهم سری Red Plus، پایین ترین سطح خطا در پردازش و پایداری فوق العاده در حفظ داده ها است.
استارتر گرامی! در صورت عدم لزوم به این توضیحات در تایپیکتون، بفرمایید تا حذف کنم.
خوب بفروشید
Last edited