آژانس هواپیمایی
pop up

هاردم داره خراب میشه

شروع موضوع توسط alternative ‏11 جولای 2007 در انجمن سخت افزار

  1. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    من 2 تا هارد 40 و 80 دارم که 40 master و 80 slave هست (جفتش maxtor )
    چند وقتی بود اطلاعات هارد 80 رو دیر اجرا می کرد زیاد توجهی نکردم
    ولی دیروز دیدم اکثر فایل ها رو نتونست بخونه

    وقتی که میخام اجرا کنم نمی تونه و میگه که باید درایو رو فرمت کنه

    [​IMG]

    خاستم کپی کنم رو جای دیگه میگه که نمی تونه از درایو بخونه

    [​IMG]

    مشکل چیه راهی هست؟؟؟
     
  2. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    با برنامه power max هاردت رو اسكن كن
     
  3. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    دمت گرم
    فقط اگر میشه اسمه کاملشو بگو چون من سرج کردم چیزهای زیادی دیدم
    دستت درد نکنه
     
  4. mahi58

    mahi58 مدیر انجمن عکس و عکاسی مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    6,627
    تشکر شده:
    9,353
    محل سکونت:
    Tehran
    به نمایندگی از طرف امید.( [​IMG] )
    برو اینجا دانلودش کن.
    البته چون Seagate شرکت Maxtor رو خریده اسم برنامه عوض شده و شده SeaTools که روی هر دو نوع هارد جواب میده. :happy:
    دو نسخه داره یکی نسخه DOS و یکی نسخه Windows که فکر کنم چون شما دو تا هارد داری و توی ویندوز اون عکس ها رو هم گرفتی، نسخه Windows برات بهتره.
    موفق باشی. :)
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    سری جدید با seatools کار میکنند سری قدیمی با همین پاور مکس
     
  6. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
  7. boxilink
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
  9. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    مواظب باش فقط اسکن کنی. يه وقت Zero fill نکنی.
     
  10. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
  11. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
  12. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    کدومشو بگیرم

    [​IMG]
     
  13. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    من پاورمکس رو دانلود کردم
    طرز کارش چه جوریه؟
    مشکلی برای هاردم پیش نیاد؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    يک عدد Floppy Boot ميسازی باهاش و ميبوتی.
     
  16. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY

    اگر الان روي سيستمت ويندوز داري با برنامه HDTUNE 2.53 هم ميتوني هاردت رو چك كني . همه بنچمارك بگير و هم اسكن كن هارد رو
     
  17. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran

    benchmark کردم ارور داد

    [​IMG]

    error scan کردم دما رو نگاه کنید تا 65 درجه هم رفت

    [​IMG]

    چی کار کنم ؟؟؟
     
  18. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اول از همه از Data ها کپی بگير. دوم 2 گزينه داری. يکی Low Level Format و ديگری HDD Regenerator.
     
  19. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    آخه اطلاعات هاردمو لازم دارم
    بعد با چه برنامه ای backup بگیرم
    ghost یا acronis
     
  20. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    برنامه acronis خوشدست تره. ولی نداشتی هم مهم نيست. خيلی ساده Copy and Paste. البته اگه از برنامه HDD Regenerator استفاده کنی اتفاقی برای اطلاعات نمی افته. همه چيز سر جاش ميمونه. ولی خوب Low level format همه چيزو ميفرسته اون دنيا.
     
  21. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    یک مشکل اصلاً کپی past نمیشه
    عکسشو برات گذاشتم
    چیکار کنم
     
  22. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY