• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

....هارد ریست

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
یه مشکلی پیش اومده...عجیب....

اول صفه فریز شد...ینی اصلا تپ که میکردم هیچ اتفاقی نمیوفتاد....یعد من چون یه سری برنامه های سنگین نصب کرده بودم(تقصیر این مدیر دیگه!!!....:cool: ) در کمال ناباوری مجبور شدم هارد ریست کنم.....

الان مسئله اینه که وقتی هارد ریست کردم اولا صفه اسپلش که عوض کرده بودم هیچ تغییری نکرد..همون قبلیه...!!!...

و بعد از اینکه تو قسمته Align Screen که همون اول میاد ..من هرچی تپ میکنم از اون مرحله جلو تر نمیره....گیر کرده..ینی اون چیزش تکون میخوره...ولی نمیره مرحله بعد...

من 7-8-10 بار ریست کردم ولی هیچ فرقی نکرد....به فیتکو زنگ زدم میگه باید بیاری ببینم....منم الان نمیتون ببرم.....

ممکنه دستگاه ویروسی شده باشه؟....چون من از اس دی برای کارای دیگه استفاده میکنم.....چی کار میشه کرد الان؟.....

باید رام عوض کنم؟.....ینی دوباره بریزم....

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
257.gif
http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=52716&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزیز ، من هم با اورکس ام یک بار این مشکل رو داشتم ، ببین ، اینقدر اعصاب ام رو خراب کرده بود که نمی دونستم چی کارش کنم ، بعد برادرم از دستم گرفت ، و تنها کاری که کرد این بود که نیم ساعت خاموش اش کرد و دوباره امتحان کرد ، این بار اما قلم رو به جای اینکه روی مربع ها بذاره ، روی نقطه نقطه ال سی دی امتحان کرد ، و بعد ، یهو خودش درست شد.

یعنی البته مثل تو از یک هارد ریست خودبخودی این طور شده بود. ولی خوب به خیر گذشت

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد ؟ بالاخره چیکارش کردی ؟؟؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
هیچی...تو این چند روزه که نتونستم برم تهرون...فقط باتریو در آوردم که شاید تاثیر داشته باشه...حتی 2-3 روز بدونه باتری گذاشتم..ولی فرقی نکرد.....فردا پس فردا میرم تهرون ....ببینم چه غلطی میشه کرد...

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من ظاهرا باید رام عوض کنم.....

بابا اینو از کجا باید بگیرم...تو هیچ خراب شده ای پیدا نمیشه.....این ای میت مذخرف هم با این سایته $#%@#$@#^.......

از کجا باید بگیرم؟.......

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من رام هو عوض کردم....همون آشو کاسه......

من برچسب روی صفه رو کندم.....یه چیزی الان پیشومده....یه صفه روی ال سی دی چیز شده....انگار وراومده..!!!!!...ینی الان بین خود ال سی دی و من یه یه چیزی مثه یه لایه هست که فک کنم از صفه زیرش جدا شده.....
blue[1].gif

قربونه مرامتون یه چیزی بگین دیگه.....

بالا