هارد ساتا 250 و مشكل نصب ويندوزهاي مختلف !!

شروع موضوع توسط Codex ‏3 جولای 2005 در انجمن سخت افزار

  1. Codex

    Codex کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 مارس 2005
    نوشته ها:
    100
    تشکر شده:
    0
    آقا ما اين سيستممونو بعد از 4 ماه بستيم با هزار مكافات (فعلا هم يه رم از يمي از دوستام گرفتم چون هنوز رم هاي خودم نرسيده)

    با اين مشخصات :
    کد:
    amd 3200+ 939 (Venice core) 90nm
    mb: MSI K8N Neo4 Platinum
    vga: giga NX66T128VP pciX
    dvd-rom: LITEON
    hard: WESTERN DIGITAL 250 sata buffer 16
    حالا رو اين مي خوام ويندوز نصب كنم

    اما تو نصب ويندوز هي ايراد مي گيره كه نمي تونه يعضي فايلا رو كپي كنه، در ظاهر بايد اشكال از dvd-rom باشه اما با 6 تا سي دي مختلف هم امتحان كردم بازم همين مشكل بود، تازه من با هزار مكافات اين هاردو به مادربرد شناسوندم !!!

    تازه توي ست آپ سيستم كه ميرم اونجايي كه رو يه IDE خاص دتكت ميخواد بكنه وقتي واسه هارد اين كارو ميكنم يه خط چرت و پرت از اين گشنيز و اسپيك و علامت پاراگراف و... مياد زير تصوير و بعدشم يه رفرش ميشه ! در صورتي كه واسه دتكته dvd-rom اون خط چرت و پرت نمياد !

    مشكل از كجاست ؟!

    (راستي ويندوز 64 نصب كنم يا معمولي ؟)
    همه ي ويندوزهايي كه داشتم رو امتحان كردم xp home, xp pro, xp 64, 2000 advanced, 2000 pro, 98 se, .ner server2003 !!!
    همه تو ي نصبشون ارور ميداد كه بعضي فايلا رو نميتونه كپي كنه تازه با هزار مكافات كه اينجا رو رد ميكردم وقتي رست ميكنه و لوگوي ويندوز رو نشون ميده تا ميخواد وارد مرحله ي بعديه نصب بشه يه ارور ميده و بايد ok كنيم كه دوباره رست ميشه ! :( :wacko:
     
  2. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    اول version bios چيه ؟ چهارتا نسخه Bios تا حالا MSI براي اين مادربرد ساخته .

    Bios For K8N Neo4

    بعد با optical drive ديگه اي هم تست كردي ؟
     
  3. Codex

    Codex کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 مارس 2005
    نوشته ها:
    100
    تشکر شده:
    0
    اتفاقا" خودمم به بایوس شک کردم.. رفتم آخریشو دانلود کردم و بایوسمو آپدیت کردم ولی فرقی نکرد :(

    اولش از رایتر استفاده می‌کردم بعدش گفتم شاید رایتر ایراد داره با دی وی دی رام تست کردم در کل فرقی نداشت !
    همشون توی نصب اونجایی که ویندوز فایلا رو میریزه و ریستارت میکنه و وارد محیط گرافیکی میشه که نصبو ادامه بده ارور میدادن و اوکی که میکردم ریست میشد !!
     
  4. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    Ram سيستم چيه ؟
    اون رو هم تست كردي ؟
     
  5. Codex

    Codex کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 مارس 2005
    نوشته ها:
    100
    تشکر شده:
    0
    یه دونه رم 256 کینگستون، رم رو توی اسلوته اولی که میذاشتم سیستم حتی بالا نمیومد !! یعنی مینوشت remove disk or media... و به اونجایی نمیرسید که من دیلت بزنم برم تو ست آپ، رم رو گذاشتم رو اسلوته دومی درست شد، بعدش اسن مشکلات پیش اومد :(
     
  6. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    با اين تفاسيري كه مي گي بد نيست يه Ram ديگه هم گير بياري و تست كني . شايد مادربرد مشكل داشته باشه .
     
  7. footbal
  8. Codex

    Codex کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 مارس 2005
    نوشته ها:
    100
    تشکر شده:
    0
    یعنی ایراد از هارد نیست ؟
     
  9. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    من هميشه تست قطعات رو از نقطه اي كه آسان تر است انجام ميدم . تست ram خيلي راحت تر از تست hard است . ولي اگه مي توني hard روي جاي ديگه تست كني ، خوب خيلي خوبه .
     
  10. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    رفيق 100% رمت مشكل داره.كابل هاردتم عوض كن.ببين msi خودش چه رمي رو پيشنهاد كرده.توي دفترچه مادربرد يا سايتش.
     
  11. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15

    منم تا حالا هر بار اين مشكل رو داشتم از رم بوده
     
  12. Codex

    Codex کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 مارس 2005
    نوشته ها:
    100
    تشکر شده:
    0
    دمتون گرم، آره ايراد از رم بود !
     
  13. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    من مطمنم مشکل از رمه ! خودم هم همین مشکلو داشتم با رم آپاسر 400 وقتی عوض کردم مشکلش حل شد !
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    من هم همين مشكل رو با رم Geil داشتم . مجبور شدم بفروشمش و يك دونه سامسونگ بخرم . كلا مادربردهاي Athlon 64 از نظر سازگاري با رم يك كم از P4 ها ضعيف تر عمل ميكنند . (اگه گفتيد چه ربطي داره به مادربرد ؟‌)
     
  16. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    فكر كنم مشگل مادربردا نوع ساخت باس مموري باشه چون مشگل از چيپ كنتلر كه نيست(چون وجود خارجي نداره)..

    يادم يه بار جوابش رو گفته بودي خودت...(همون مقاله اناد تك در مورد رمهاي مختلف.. ;)
     
  17. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    درسته حق با شماست . اينجاست كه تفاوت يك بردساز خوب با يك بردساز در پيت (البته بلانصبت abit) مشخص ميشه .
     
  18. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    خوبه كه Gigabyte در مقاله تام در مورد سازگاري با انواع ram بدترين امتياز ممكن رو داشت . ( سري اول بردها رو مي گم ) :blink: ;)
     
  19. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    Jacky منم يك مشكل تو اين مايه دارم :blush:
     
  20. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    منم يك هارد ساتا 80 دارم و موقع نصب برنامه يا كپي از cdrom يا از يكي از درايوهاي هارد به درايو ديگه ميكنم اگر winamp باز باشه و آهنگ پخش كنه صدا مي لرزه و فقط winamp نه اگر پيغامي خود ويندوز بده صداي دينگش ميلرزه .
    ميگن بايد درارورشو نصب كني . مگر هارد ساتا درايور ميخواد :(
     
  21. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
    شما هاردت چيه؟
     
  22. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    هارد 80 مكستور و
    مادربورد P4-P800-E
    vga = geforce 5500
    modem = creative v.90
    cdrom asus , write teac
    (800mhz bus)cpu = 3.0 intel 1mb cash ---- ram = 512 mb geil (bus=400)
    وقتي كه از دو cdrom ها استفاده ميكردم گاهي سيستم reset ناگهاني ميشد كه پيش كسي كه خريده بودم بردم جاهاي كابلهارو عوض كرد مثلا writer كه master بود slave كرد و rom كه slave بود master كرد كه با اين كار سيستم reset ناگهاني نشده ولي با نرم افزار music match ميخوام از cdrom asus40x سي دي صدا رو هارد بريزم يكدفعه يك صفحه آبي مياد و از ويندوز به كل خارج ميشه و هيچ كليدي هم كار نميكنه به جز دكمه reset روي كيس كه تو صفحه آبي يك سري پيغام نوشته كه سيستم رو reset كن و كليد f8 رو بزن و داخل safe mode برو و در advance نميدنم چچي برو كه البته پيغام رو دقيق يادم نيست ولي اگر دوباره اومد حتما مينويسم.اين يكي از موردهاشه و لرزش صدا هم همينطور كه از يكي پرسيدم ميگفت هارد ياتا درايور ميخواد كه والا من نميدونم يعني چي :blink: :(
    دمتون گرم به دادم برسيد كه ديگه دارم .............................. :confused:
     
zarpopخرید بک لینک