• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد 2 ترابایت هیتاچی / گارانتی آواژنگ

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
درود

برای سومین بار برای یک محصول تاپیک می‌زنیم! دفعه قبل مدیران بخاطر یه عکس نتونستن 24 ساعت دووم بیارن و پاکش کردن! در تاپیک قبلی توضیح دادم اول می‌خواستم هارد رو به صورت مزایده‌ای بفروشم و با وجود اینکه قیمت مزایده از قیمت مد نظرم پائین‌تر بود سر حرفم وایسادم ولی هر دو بار خریدارها فقط معطلم کردن تا من باشم دیگه هوس مزایده واسه ایرانی جماعت نکنم. بگذریم...

یک عدد هارد هیتاچی، 2 ترابایت، گارانتی آواژنگ تا تاریخ 2 آگوست 2013 یعنی بیش از یک سال و نیم دیگه به فروش می‌رسه.

هارد 100٪ سالمه، هیچ صدای اضافی و ... هم نداره و هر وقت مشکلی پیدا کرد یک دقیقه می‌برید گارانتی و یدونه نو تحویل می‌گیرید.

عکس تست سلامت هارد:

Hitachi.jpg

عکس خود هارد:

Hitachi2.jpg

Hitachi9.jpg

قیمت پایه 240 هزار تومان. تهران حضوری، هزینه ارسال به شهرستان با خریداره و با هر پستی که صلاح بدونه براش می‌فرستم. اگر چند نفر محصول رو خواستن کسی که بالاترین قیمت بود فقط 24 ساعت واسه تحویل حضوری یا واریز مبلغ فرصت داره. می‌دونم قانون خیلی مزخرفیه ولی بار قبلی بدجور مار گزیده شدم.

هر کس اطلاعات خواست به صورت اشانتیون می‌تونم براش یه سری سریال‌های مهران مدیری، سریال‌های ایرانی، فیلم‌های HD، پکیج چارلی چاپلین و لورل هاردی و اولیس پریسلی و.... ، تصاویر لایه باز فتوشاپ و اینجور چیزا بریزم.

موفق باشید

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
.....................

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
................................

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
سومین نفری که خریدار هارد بود هم موقع معامله پیچوند. :D چقدر جو PT باحال شده.

Last edited:

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
..........................

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
سومین نفری که خریدار هارد بود هم موقع معامله پیچوند. :D چقدر جو PT باحال شده.
متاسفانه همینطوره که میفرمایید. نمیدونم چرا بعضی ها چنین کارهایی انجام میدن. من هارد خیلی نیاز داشتم و بهتون هم پیام خصوصی دادم منتها خبری از شما نشد و مجبور شدم یه هارد دیگه از یکی از دوستان فروم بخرم که تو امضام هس و بعدش شما جواب منو دادید:rolleyes: به هر حال امیدوارم خوب بفروشید:)
آپ برای دوست گلم:rolleyes:

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
قسطی میفروشی یا نقد؟
اگه تو بخوای کادوش می‌کنم می‌فرستم در خونتون. هارد اکسترنالت رو گرفتی بالاخره؟

متاسفانه همینطوره که میفرمایید. نمیدونم چرا بعضی ها چنین کارهایی انجام میدن. من هارد خیلی نیاز داشتم و بهتون هم پیام خصوصی دادم منتها خبری از شما نشد و مجبور شدم یه هارد دیگه از یکی از دوستان فروم بخرم که تو امضام هس و بعدش شما جواب منو دادید:rolleyes: به هر حال امیدوارم خوب بفروشید:)
آپ برای دوست گلم:rolleyes:
من اون موقع قولش رو به کسی داده بودم و نامردی بود بخاطر یه ذره بالا پائین معامله رو بهم بزنم، ولی خب اون منو پیچوند. :D ایشالا هاردت مبارکت باشه دادا و چرخش برات بچرخه. :happy:

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
فروخته شد به دوست خوبممون جناب bayernfc

بالا