فروش ویژه هارد اینترنال ساتا سامسونگ 750 گیگ نو زیر قیمت
amindusti Registered User تاریخ عضویت 30 مارس 2012 نوشتهها 1,438 لایکها 7 محل سکونت tehran تهران 10 آپریل 2012 #1 [h=1]فروش ویژه هارد اینترنال ساتا سامسونگ 750 گیگ نو زیر قیمت[/h] Last edited: 4 می 2012
black-black Registered User تاریخ عضویت 17 نوامبر 2008 نوشتهها 2,504 لایکها 227 محل سکونت Tehran 10 آپریل 2012 #2 عزیز من شما که متوجه نمیشی پستی که گذاشتی مشخصاتش مورد داره نمیدونم از کجا کپی پیست کردی فونتش بهم ریخته پس واسه چی پست میذاری؟
عزیز من شما که متوجه نمیشی پستی که گذاشتی مشخصاتش مورد داره نمیدونم از کجا کپی پیست کردی فونتش بهم ریخته پس واسه چی پست میذاری؟
amindusti Registered User تاریخ عضویت 30 مارس 2012 نوشتهها 1,438 لایکها 7 محل سکونت tehran تهران 10 آپریل 2012 #3 من الان دارم میبینم فونتشم سالمه کسی وارد باشه متوجه میشه شما میگردی ببینی کی فونتش خرابه ؟؟؟؟
black-black Registered User تاریخ عضویت 17 نوامبر 2008 نوشتهها 2,504 لایکها 227 محل سکونت Tehran 10 آپریل 2012 #4 اصلا هم که معلوم نیست که اومدی اصلاحش کردی. ضمنا من همونی هستم که میخاستم ازت بخرم لینک تاپیکو دادی برای مشخصات وگرنه من عاشق چشو ابروت نیستم بیام الکی تو تاپیکت پست بدم اسکل.
اصلا هم که معلوم نیست که اومدی اصلاحش کردی. ضمنا من همونی هستم که میخاستم ازت بخرم لینک تاپیکو دادی برای مشخصات وگرنه من عاشق چشو ابروت نیستم بیام الکی تو تاپیکت پست بدم اسکل.
amindusti Registered User تاریخ عضویت 30 مارس 2012 نوشتهها 1,438 لایکها 7 محل سکونت tehran تهران 11 آپریل 2012 #5 به نقل از black-black : اصلا هم که معلوم نیست که اومدی اصلاحش کردی. ضمنا من همونی هستم که میخاستم ازت بخرم لینک تاپیکو دادی برای مشخصات وگرنه من عاشق چشو ابروت نیستم بیام الکی تو تاپیکت پست بدم اسکل. کلیک کنید تا بازشود... از اولشم درست بود کسی که وارده تشخیص میداد چی نوشته ولی بهترش کردم و از همه مهمتر datasheet به اون بزرگی رو ندیدی... شما بورو سی دی تو رایت کن مجبور نیستی از این کارا کنی ... من به شما انجمن فرهنگ و هنر (ادبیات)رو معرفی میکنم شاید نتیجه بگیری ... Last edited: 14 آپریل 2012
به نقل از black-black : اصلا هم که معلوم نیست که اومدی اصلاحش کردی. ضمنا من همونی هستم که میخاستم ازت بخرم لینک تاپیکو دادی برای مشخصات وگرنه من عاشق چشو ابروت نیستم بیام الکی تو تاپیکت پست بدم اسکل. کلیک کنید تا بازشود... از اولشم درست بود کسی که وارده تشخیص میداد چی نوشته ولی بهترش کردم و از همه مهمتر datasheet به اون بزرگی رو ندیدی... شما بورو سی دی تو رایت کن مجبور نیستی از این کارا کنی ... من به شما انجمن فرهنگ و هنر (ادبیات)رو معرفی میکنم شاید نتیجه بگیری ...