• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاستینگ نت افراز چه طوره؟؟؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
دوستانی که از هاستینگ نت افراز استفاده کردن لطفا بگن کیفیت سرویس هاشون چه طوره و اینکه اپ تایم شون چه طوریه و اینکه پشتیبانی شون چه طوره.
از اونجایی که 10مین هاستینگ ایران هستن باید کیفیت سرویس هاشون خوب باشه اخه برای شروع کار قیمت های بسیار خوبی دارن مثلا سرویس الماس 1 شون 40 گیگ فضا میدن با امکانت کامل و کنترل پنل دایرکت ادمین 19 تومان اگه کیفیت حرفه ای هم داشته باشن که دیگه عالی میشه.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
بهترین هاستینگیه که باهاش کار کردم .. (از بین میهن وبهاست و مهر هاست که توزرد از اب درومدن)

پشتیبانی خوبی دارن
آپتایم خوبی هم دارن
کیفیت سرویس هاشون هم تظمین شدس

cclgirls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
بهترین هاستینگیه که باهاش کار کردم .. (از بین میهن وبهاست و مهر هاست که توزرد از اب درومدن)

پشتیبانی خوبی دارن
آپتایم خوبی هم دارن

قبلآ برعکس بود ماجرا از نت افراز بد میگفتن از مهرهاست و میهن وبهاست خوب میگفتن جریان چیه این دو خدمات دهنده جدیدآ کار بدی کردن؟

cclgirls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
فعلا هاستینگ خوبی هست:دی
سایت های پر بازدید زیادی روش هست میتونید از دامنه هویز بگیرید (mydatir) و فکر کنم یزد موزیک هم هست

میزبانی سایت زیاد بخاطر قدمت و تبلیغات زیادشون داخل گوگله الان ایران هاستم سایت های زیادی رو میزبانی کرده ولی کمتر کسی ازشون راضیه

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
فعلا هاستینگ خوبی هست:دی
سایت های پر بازدید زیادی روش هست میتونید از دامنه هویز بگیرید (mydatir) و فکر کنم یزد موزیک هم هست

یعنی بازدیدهای بالای 300 هزار صفحه در روز همین سرویس های الماس ش میتونه پشتیبانی کنه؟؟
من میخام سرویس الماس 1ش رو بگیرم تا چه بازدید میتونه جواب بده؟

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84
میزبانی سایت زیاد بخاطر قدمت و تبلیغات زیادشون داخل گوگله الان ایران هاستم سایت های زیادی رو میزبانی کرده ولی کمتر کسی ازشون راضیه

اتفاقا اونقدر زیاد هم نیست در ضمن من گفتم سایت پر بازدید کسی که سایت پر بازدید داره میره یه جای معمولا نسبتا خوب سرویس میگیره اگه خوب نبود مسلما نمی گرفتن

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84
یعنی بازدیدهای بالای 300 هزار صفحه در روز همین سرویس های الماس ش میتونه پشتیبانی کنه؟؟
من یکی از ادد لیستام سایت موزیک داره از نت افراز هاست داره خیلی تعریفشو میکرد ولی من استفاده نکردم پس نمی تونم نظر بدم ولی چون چندتا سایت پر بازدید هاست کردن پس کیفیت کارشون خوبه تعداد بازدید هم باید از پشتیبانی سوال کنی اونا بهتر میدونن ولی فکر کنم تا 300هزار بشه فقط یه بدی یا خوبی یا هرچی که داره:دی پنلش دایرکت ادمینه

ariyadownload

Registered User
لایک‌ها
48
هاستینگ خوبی هست
من از مشتری هاش هستم
واقعا به تیکت ها با صبر و حوصله و به طور کامل پاسخ می دن
حتی چندین تیکت هم زدم برای راهنمایی (مربوط به پشتیبانی این شرکت نمی شد)
ولی اون کار رو برام رایگان انجام دادن و حتی راهنمایی کردن تا دیگه اون مشکلات برام پیش نیاد
میزبانی وب و هاست دانلود سایتم توسط این شرکت پشتیبانی می شد

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اتفاقا اونقدر زیاد هم نیست در ضمن من گفتم سایت پر بازدید کسی که سایت پر بازدید داره میره یه جای معمولا نسبتا خوب سرویس میگیره اگه خوب نبود مسلما نمی گرفتن

من یکی از ادد لیستام سایت موزیک داره از نت افراز هاست داره خیلی تعریفشو میکرد ولی من استفاده نکردم پس نمی تونم نظر بدم ولی چون چندتا سایت پر بازدید هاست کردن پس کیفیت کارشون خوبه تعداد بازدید هم باید از پشتیبانی سوال کنی اونا بهتر میدونن ولی فکر کنم تا 300هزار بشه فقط یه بدی یا خوبی یا هرچی که داره:دی پنلش دایرکت ادمینه

هاستینگ خوبی هست
من از مشتری هاش هستم
واقعا به تیکت ها با صبر و حوصله و به طور کامل پاسخ می دن
حتی چندین تیکت هم زدم برای راهنمایی (مربوط به پشتیبانی این شرکت نمی شد)
ولی اون کار رو برام رایگان انجام دادن و حتی راهنمایی کردن تا دیگه اون مشکلات برام پیش نیاد
میزبانی وب و هاست دانلود سایتم توسط این شرکت پشتیبانی می شد

پس با این اوصاف میشه بهشون اعتماد کرد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم سوالم همینه که آیا مورد اطمینان هست یا نه که ازشون بگیرم.
از نظر تبلیغات که زیاد تبلیغ میکنه.

green_way

Registered User
لایک‌ها
128

پشتیبانی خوبی دارن
آپتایم خوبی هم دارن

با این دوستمون موافقم!

فقط یک نکته !

یک چیزی که بین هاست نامحدود باب از بک اپ بهره مند نمیشید!!

خودتون هواستون باشه ! هر3-4 روز یک باربک اپ بگیریز حداقل از دیتابیس!!

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
قبلآ برعکس بود ماجرا از نت افراز بد میگفتن از مهرهاست و میهن وبهاست خوب میگفتن جریان چیه این دو خدمات دهنده جدیدآ کار بدی کردن؟

جریان میهن وبهاست رو که همه میدونن (سابقه قبلی زیاد جالبی ندارن اونم بعد از جمع کردن دوتا شرکتشون و گذاشتن دست مشتری توی حنا)
مهر هاست هم من ازشون سرویس داشتم و 48 ساعت سایتم داون بود و جواب تیکت و تلفن و ایمیل نمیدادن حتی بعد از اینکه تیکت زدم وکیلم رو برای پیگیری قانونی با خبر میکنم و... جوابی ندادن تا اینکه بعد از 2 هفته جواب تیکت رو دادن که سیستم تیکتینگ مشکل داشته!

البته تا قبل از جواب دادن من منتقل کردم به نت افراز...

بله سرویسشون جواب میده،خیلی خوب هم جواب میده!
چندتا از سایت های زیر 200 و 100 هم ازشون سرویس داره (مثه ایران فروم که از همین الماس استفاده میکنه)

با این دوستمون موافقم!

فقط یک نکته !

یک چیزی که بین هاست نامحدود باب از بک اپ بهره مند نمیشید!!

خودتون هواستون باشه ! هر3-4 روز یک باربک اپ بگیریز حداقل از دیتابیس!!

عمو مسعود ، بکاپ هم میگیرن،قبل خرید تیکت زدم در این باره گفتن از دیتابیس و فایل ها بکاپ میگیرن (حتی با اون حجم زیاد) البته سرویس های حجیم برای بکاپ شرایط خودشو داره ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
بالا