• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاستیگ تو مایه های نت افراز (از همه نظر) سراغ دارید‌ ؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
میدونید الان متاسفانه رنج آی پی های ورژن 4 تموم شده و معمولا دیتاسینتر ها یه مقدار در این خصوص سخت گیری میکنن،
میشه بپرسم که چرا آی پی اختصاصی برای شما مهم هست؟

بله میدونم ...
دلیلش اینه که تو آی پی اشترکی اگه واسه سایت های دیگه مشکلی پیش بیاد (ویرسی شناخته بشن, تو گوگل بلوک بشن و ...) رو سایت شما هم تاثیر میزاره ..

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
بله میدونم ...
دلیلش اینه که تو آی پی اشترکی اگه واسه سایت های دیگه مشکلی پیش بیاد (ویرسی شناخته بشن, تو گوگل بلوک بشن و ...) رو سایت شما هم تاثیر میزاره ..

البته حق با شماست، ولی من سایت های خیلی پر بازدید دیدم که از آی پی های اشتراکی استفاده میکنن بدون مشکل، اگه خود هاست در زمینه بلاک نشدن آی پی دقت کنه مشکلی پیش نمیاد.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
البته حق با شماست، ولی من سایت های خیلی پر بازدید دیدم که از آی پی های اشتراکی استفاده میکنن بدون مشکل، اگه خود هاست در زمینه بلاک نشدن آی پی دقت کنه مشکلی پیش نمیاد.

اگه دقت کنه آره ... ولی اومدیمو نکرد ! به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه ;)

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
با صحبت هایی که با جناب mahdy_mihani صورت گرفت و دیدن سایت هایی که رو سرور هاشون هستند از پردیس هاستیگ میگیرم احتمالا ;)

من ازشون سرویس دارم راضیم !

یه انجمنم دارن که توی مواقع اضطراری خیلی کارسازه !!

چند ماه پیش یه مشکل خفن پیش اومد اما خداییش دست اینا نبود خیلی صادقانه اومد تو انجمن گفت آقا جان اینجوری شده اینقدرم زمان میبره درست بشه و...

تیکتاشونم 99% مواقع زیر 10 مین جواب میدن !

پ ن : مهدی میهنی(آقای شریفی با شمام هستم ها !! :دی) پورسانت منو ندی همه چیو کتمان میکنم !!:D

بالا