• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاستی می خوام که سرورش داخل ایران باشه

usiiiii

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2011
نوشته‌ها
581
لایک‌ها
205
محل سکونت
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
یک هاست ایرانی باشه پهنای باندش نامحدود باشه

فضای هاست 100 مگابایتم باشه کافیه

اگه کسی سراغ داره لطفا بگه

(شنیدم جدیدا سایتهایی که روی سرور های خارجی هستن سرعت لودشون پایینه . واسه همین ایرانی باشه بهتره )
 
Last edited:

M@rteza

Registered User
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
1,565
لایک‌ها
515
محل سکونت
ایران
"پهنای باندش نامحدود باشه" نداریم : دی
 

usiiiii

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2011
نوشته‌ها
581
لایک‌ها
205
محل سکونت
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
با سلام
Hostiran.Net
اینجا که هاست لینوکس پهنای باند نامحدود نداره...تهش 7 گیگ میده

پهنای باند 100 گیگ حداقل باشه

فضا واسم مهم نیست ولی داخلی باشه
 

Hi2

Registered User
تاریخ عضویت
26 ژانویه 2011
نوشته‌ها
259
لایک‌ها
84
اینجا که هاست لینوکس پهنای باند نامحدود نداره...تهش 7 گیگ میده

پهنای باند 100 گیگ حداقل باشه

فضا واسم مهم نیست ولی داخلی باشه

دوست عزیز کله سرور شاید 500گیگ پهنا داشته باشه هیچ وقت برای یه هاست 100گیگ نمیدن باید سرور مجازی بگیرید
 

1eng.ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,605
لایک‌ها
1,504
دوست عزیز کله سرور شاید 500گیگ پهنا داشته باشه هیچ وقت برای یه هاست 100گیگ نمیدن باید سرور مجازی بگیرید
ایران سرور میده مثه اینکه :D
6 ماهه 198 تومن
 

Hi2

Registered User
تاریخ عضویت
26 ژانویه 2011
نوشته‌ها
259
لایک‌ها
84
(شنیدم جدیدا سایتهایی که روی سرور های خارجی هستن سرعت لودشون پایینه . واسه همین ایرانی باشه بهتره )

در ضمن اگه سایت دیر لود میشه فقط به دیتاسنتر مربوط نمیشه بخاطر سرعت اینترنت ما که با زغال سنگ کار میکنه هم هست:دی
شما از سرور های اروپایی مخصوصا سوئیس بگیر لودش خوب میشه
 

mahallat

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
748
لایک‌ها
30
محل سکونت
Tehran
هیچ هاستینگی نیست که سرور های داخلی را با پهنای باند نامحدود ارائه بده چرا که پهنای باند در ایران بسیار گرون قیمت هست و خود دیتا سنتر ها روی پهنای باند خیلی حساس هستند.
من ایران سرور دیدم نامحدود نداشت؟؟؟؟؟
 

mahallat

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
748
لایک‌ها
30
محل سکونت
Tehran

amd2

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2012
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
50
سرعت لود هاست های ایرانی فقط به لحاظ اینکه به جهت جغرافیایی نزدیک تر هستن یه مقدار و در حد میلی ثانیه سریعتر میتونه باشه (پینگ تایم پایین تر)
ولی در نهایت چون پنهای باند هر سرور بسیار بسیار محدود هست معمولا ظرفیت هر سرور با تعداد معدود اتصال پر میشه و اتصال های بیشتر در صف قرار میگیرن که در نیتجه باعث کند شدن وب سایت (های) شما میشه. چون پنهای باند خیلی کم هست، وب سایت هایی که حجم پایینی دارن معمولا بهتر کار میکنن در این شرایط، ولی اگه سایت شما یه مقدار سنگین باشه، با چند اتصال همزمان روی سرورهای ایران به شدت کند میشه
 

1eng.ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,605
لایک‌ها
1,504
الان هدف اینه که سایت ها تو ایران هاست بشه و نیاز به اینترنت نباشه.

پ.ن 1: (مطمئن نیستم) پهنای باند اینترانت تو سرویسهای کولوکیشن دیتاسنترهای ایرانی محاسبه نمیشه.
پ.ن 2: در مورد ایران سرور هم پرسیدم، منتظر ساپورتم پاسخ بده! ...
 

amd2

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2012
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
50
اگر اینطور باشه خیلی خیلی عالی هست.

آره واقعا عالیه، چون فقط سایت شما میمونه و 4 تا سایت دیگه، بقیه هم جمع میکنن میرن، شما هم تو این یه مثقال پهنای باند میتونه بترکونی
 
  • Like
Reactions: Hi2

Hi2

Registered User
تاریخ عضویت
26 ژانویه 2011
نوشته‌ها
259
لایک‌ها
84
آره واقعا عالیه، چون فقط سایت شما میمونه و 4 تا سایت دیگه، بقیه هم جمع میکنن میرن، شما هم تو این یه مثقال پهنای باند میتونه بترکونی

تاییددددددددددد
باید هر روز تبیانو نگاه کنیم :))
 

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,866
لایک‌ها
526
سن
94
محل سکونت
آسمانها و فراتر از آن
پارس دو برای اینترانتش هم پهنای باند گزاشته :ی این اونوقت چجوری نامحدود میده :ی
ولی روی 1 گیگ هاست ایرانش 10 گیگ پهنای باند میده خیلی خوب بیشتر فکر نکنم استفاده بشه
 
بالا