سلام به دوستان
با توجه به اينكه تقريبا با بسياري از شركت هاي ميزباني كار كردم نظر من اينه:
ايران هاست
و
پارس ديتا
خوبند و پشتيباني تلفني 24 ساعته دارند ولي قيمتهاشون بالاست براي اونايي خوبه كه ميخوان خيالشون كاملا راحت باشه و هزينه براشون مهم نيست
وب رمز
قيمتش خوبه ولي تلفنهاش دائما اشغاله ، تقريبا تماس تلفني باهاشون ممكن نيست و فقط بايد تيكت زد
برتينا
واقعا افتضاحه ، يك بار اومدن سرورشون رو عوض كنند 14 روز سايتاشون خوابيد !! كه 15 تا از سايتهاي من هم روش بود ( چشمتون روز بد نبينه كه ما تو اين روزها چقدر اذيت شديم ، سئومون نابود شد ، چقدر خسارت ديديم و صدها تيكت هيچ جوابي نداد ) ، جالبه كه روز چهاردهم كه سايت ها اومد بالا عوض عذرخواهي يكي از سايتهاي مهم منو ساسپندش كردند !! به علت اينكه سايت من "سي پي يو " بيش از حد مصرف كرده!! بهشون تيكت زدم ميگم آخه سايتي كه چهاده روز افتاده و هيچ دسترسي بهش نبوده ، چه " سي پي يويي " مصرف كرده ؟!! در جواب همون ايميل قبلي رو هی كپي پيست ميكردند براي من ميفرستادند !! انگار اصلا تيكت ها رو نميخونن . سايت رو منتقل كردم روي
هاستيران
بدون هيچ مشكلي كار كرد!!
در مورد ميهن وب هاست هم سايتهاي حساسم رو روش نزاشتم ولي تا الان مشكل خاصي نبوده شايدم به اين خاطر بوده كه سايتهايي كه روش گذاشتم خيلي حساس نبوده و اگه قطعي داشته متوجه نشدم بالاخره هر چي پول ميدي آش ميخوري