• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاست لينوكس

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من يك گيگ هاست لينوكس با پشتيباني خوب و آپ تايم بالا مي خواهم و البته قيمت ارزان ( ترجيحا قيمت ساليانه زير 20000 تومان )
اگر از دوستان كسي ارائه مي دهد و يا چنين سرويس دهنده اي را مي شناسد لطفا معرفي نماييد.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سلام
من يك گيگ هاست لينوكس با پشتيباني خوب و آپ تايم بالا مي خواهم و البته قيمت ارزان ( ترجيحا قيمت ساليانه زير 20000 تومان )
اگر از دوستان كسي ارائه مي دهد و يا چنين سرويس دهنده اي را مي شناسد لطفا معرفي نماييد.

پهنای باند؟!

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
زياد مهم نيست اما هر چه بالاتر بهتر
با سلام
دوست گرامی تنها پیشنهاد من این هست که کمی بیشتر هزینه کنید چرا که این قیمت معقول نیست.
بله حق با شماست اما من براي خودم نمي خواهم براي يكي از دوستان مي خواهم و ميزاني كه او مي خواهد هزينه كند همين مقدار مي باشد.

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت های ارزان را از ما بخواهید!

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
با این وضع دلار فک نکنم دیگه با این قیمت هاست خوب گیر بیاد :( اگه یه هاست خوب پیدا کردی با این قیمت ما رو هم خبر کن

• Like
Reactions: Hi2

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
قیمت دلار زیاد روی هاست تاثیر نداره و بیشتر اثر آن روی دامین هست و سرویس هایی هست که قیمت ثابت دارند.
هاست با وجود رقابتی که در بازار هست در سطح شرکت های متوسط و پایین قیمتش ثابت خواهد ماند.

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84
قیمت دلار زیاد روی هاست تاثیر نداره و بیشتر اثر آن روی دامین هست و سرویس هایی هست که قیمت ثابت دارند.
هاست با وجود رقابتی که در بازار هست در سطح شرکت های متوسط و پایین قیمتش ثابت خواهد ماند.

الان دلار 1200 شد 1600 فرقی نداره تو قیمت سرور؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
الان دلار 1200 شد 1600 فرقی نداره تو قیمت سرور؟
فکر کنم منظورشون این بود: تفاوت قیمت برای هاست اشتراکی زیاد محسوس نیست. چون سود بالاست، نیاز به افزایش قیمت چندانی نیست. ولی در عوض "سرور اختصاصی و مجازی" و "دامین" تفاوت قیمت زیادی نسبت به قبل داره.

• Like
Reactions: Hi2

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دلار ثانیه ای میزنه بالا :hmm:
1785 تومن! !!!

amd2

Registered User
لایک‌ها
50

حال شما خوب هست ؟

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
فکر کنم منظورشون این بود: تفاوت قیمت برای هاست اشتراکی زیاد محسوس نیست. چون سود بالاست، نیاز به افزایش قیمت چندانی نیست. ولی در عوض "سرور اختصاصی و مجازی" و "دامین" تفاوت قیمت زیادی نسبت به قبل داره.
منظور من دقیقا این بود در ضمن ما در اوج افزایش قیمت دلار نیز با توجه به رابط هایی که در خارج کشور داریم بازم قیمت برامون مناسب می افتد در ضمن قیمت دلار که سوپسیت روش میخوره یعنی دلار بانکی 1300 و خورده ای بود تا هفته قبل
همکار گرامی پردیس هاستینگ اونایی که حرف زیاد می زنند تازه کار هایی چون شما هستند که می خواهند تعداد پست هاشون بالا بره چرا که ما با افزایش قیمت دلار حتی 1 ریال هم روی سرویس های هاست خودمون اضافه نکردیم و در صد خیلی کمی از هاستینگ ها نیز قیمت هاست را افزایش داده اند که معمولا جزو 10 تا هاست برتر بوده اند و خوب هر چه که مبلغ را زیاد کنند بازم مشتری خودشان را دارند مانند ایران هاست که چند ماه قبل قیمت را بالا برد و تازه نمودار رشدش بالا رفت و هاستینگ اول ایران شد.حالا می شه بگید من کجاش فقط حرف زدم شما به جای اینکه اگر من اشتباه هم می کنم بیایید بگید با توجه به افزایش قیمت های شرکت ایران سرور و هاست ایران و.... و عدم افزایش شرکت های ... یک درصد به دست بیاریم و آنالزی روی شرکت های هاست داشته باشیم تا دوستان نیز از بازار شرکت های مختلف و هاستینگ مطلع بشوند سعی در تخریب دارید.
همکار گرامی مثل آقای فخرایی میان و با نیت خیر مطلب من را تشریح می کنند که حتی اگر انتقاد هم بکنند باعث افتخار هست چرا که هم تجربه بالایی در بازار دارند و هم همیشه مثل یک دوست به ما کمک های بسیاری کردند و از طرفی شما که وقتی نیست توی بازار هستید و می خواهید خودتونا ثابت کنید حرف آدم را متوجه نمی شد و کاسه داغ تر از آش می شید.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من دعواهای بقیه رو میبینم استرس میگیرتم :wacko:

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
حال شما خوب هست ؟

به خدا حالم خوبه الآن که دلار بالا رفته قیمت هاست خیلی از هاستینگ ها مانند
پرشین هویز
نگاه روشن پارس
سرورپارس
مهر هاست
میهن وب هاست
مروا هاست
مایا هاست
برتینا
ایران تیم
هانوفر آی تی
تندیس وب و
.
.
.
.
تغییری نکرده.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما که خودتون Reseller این ServerPars هستید .. سرورهای پرقدرت اونجا هم که شنیدم معمولا Down هستند :D ( چی بود فامیلشون .. اگه اشتباه نکنم خانم لاهیجانی و آقای محرابیان ) LoL

Last edited:

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
شما که خودتون Reseller این ServerPars هستید .. سرورهای پرقدرت اونجا هم که شنیدم معمولا Down هستند :D ( چی بود فامیلشون .. اگه اشتباه نکنم خانم لاهیجانی و آقای محرابیان ) LoL
دوست عزیز من مدت زیادی عضو هیات مدیره این شرکت بودم و پارمیس هاست نیز شرکت شخصی بنده بود در ضمن بعد ادغام سرور های ما یکی شد چرا که من سایت ها را روی لیز وب هلند و iweb کانادا نگاه داری می کردم و اونها روی آلمان کاش با دلیل تحمت می زدید.در ضمن با آمار 500 تا وب سایتی که پارمیس داشت بعید می دونم ریسلری جواب بده البته اگر نمایندگان را بیخیال بشیم.
در مورد دان بودن نیز کاش با ارائه دلیل از یک مانیتورینگ یکی از وب سایت ها تحمت می زدید نه با شنیده ها چرا که برخی دوستان ip شون توی فایروال ban میشه و میگن سرور دان هست.
خلاصه بعد ادغام این دو شرکت رشد بالایی داشته اند که می تونید توی لینک زیر ببنید.
Web Hosting Report for SERVERPARS.COM
و لیست مشتریانمون هم که جای خود داره.
در ضمن اسپانسری وب سایت های بزرگی چون پارس تولز و پی سی ول که نشان دهنده قدرت این شرکت بوده که با مدعاهای شما کمی جای تعجب داره.
به هر حال از نظر شما ممنونم و وقتی همچین پست هایی را می بینم بیشتر مطمئن می شویم که داریم پیشرفت می کنیم و راه را درست می رویم.

بالا