سلام
من يك گيگ هاست لينوكس با پشتيباني خوب و آپ تايم بالا مي خواهم و البته قيمت ارزان ( ترجيحا قيمت ساليانه زير 20000 تومان )
اگر از دوستان كسي ارائه مي دهد و يا چنين سرويس دهنده اي را مي شناسد لطفا معرفي نماييد.
زياد مهم نيست اما هر چه بالاتر بهترپهنای باند؟!
بله حق با شماست اما من براي خودم نمي خواهم براي يكي از دوستان مي خواهم و ميزاني كه او مي خواهد هزينه كند همين مقدار مي باشد.با سلام
دوست گرامی تنها پیشنهاد من این هست که کمی بیشتر هزینه کنید چرا که این قیمت معقول نیست.
قیمت دلار زیاد روی هاست تاثیر نداره و بیشتر اثر آن روی دامین هست و سرویس هایی هست که قیمت ثابت دارند.
هاست با وجود رقابتی که در بازار هست در سطح شرکت های متوسط و پایین قیمتش ثابت خواهد ماند.
فکر کنم منظورشون این بود: تفاوت قیمت برای هاست اشتراکی زیاد محسوس نیست. چون سود بالاست، نیاز به افزایش قیمت چندانی نیست. ولی در عوض "سرور اختصاصی و مجازی" و "دامین" تفاوت قیمت زیادی نسبت به قبل داره.الان دلار 1200 شد 1600 فرقی نداره تو قیمت سرور؟
الان دلار 1200 شد 1600 فرقی نداره تو قیمت سرور؟
تا 2500 هم جا داره واسه سال 90 !!!آقایون شرمنده عذر میخوام دلار همین الان شد 1780 ما ایرانیا واقعا ترکوندیم
قیمت دلار زیاد روی هاست تاثیر نداره و بیشتر اثر آن روی دامین هست و سرویس هایی هست که قیمت ثابت دارند.
هاست با وجود رقابتی که در بازار هست در سطح شرکت های متوسط و پایین قیمتش ثابت خواهد ماند.
منظور من دقیقا این بود در ضمن ما در اوج افزایش قیمت دلار نیز با توجه به رابط هایی که در خارج کشور داریم بازم قیمت برامون مناسب می افتد در ضمن قیمت دلار که سوپسیت روش میخوره یعنی دلار بانکی 1300 و خورده ای بود تا هفته قبلفکر کنم منظورشون این بود: تفاوت قیمت برای هاست اشتراکی زیاد محسوس نیست. چون سود بالاست، نیاز به افزایش قیمت چندانی نیست. ولی در عوض "سرور اختصاصی و مجازی" و "دامین" تفاوت قیمت زیادی نسبت به قبل داره.
حال شما خوب هست ؟
شما امر بکنید ما دیگه دعوا نمی کنیم ،خودتون می دونید جناب فخرایی که احترام خاصی برای شما قائل هستیم.من دعواهای بقیه رو میبینم استرس میگیرتم :wacko:
دوست عزیز من مدت زیادی عضو هیات مدیره این شرکت بودم و پارمیس هاست نیز شرکت شخصی بنده بود در ضمن بعد ادغام سرور های ما یکی شد چرا که من سایت ها را روی لیز وب هلند و iweb کانادا نگاه داری می کردم و اونها روی آلمان کاش با دلیل تحمت می زدید.در ضمن با آمار 500 تا وب سایتی که پارمیس داشت بعید می دونم ریسلری جواب بده البته اگر نمایندگان را بیخیال بشیم.شما که خودتون Reseller این ServerPars هستید .. سرورهای پرقدرت اونجا هم که شنیدم معمولا Down هستند( چی بود فامیلشون .. اگه اشتباه نکنم خانم لاهیجانی و آقای محرابیان ) LoL