• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاست های ایرانی

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
با سلام

سوالی که برای من پیش اومده در رابطه با کیفیت هاست های ایرانی هست، طی صحبتی که در این خصوص بایکی از شرکت های هاست داشتم جوابشون به صورت زیر بوده:

-----------------------
با عرض سلام

البته واضح است که به عنوان شرکت هاست بسیار مایل به استفاده از دیتاسنتر های ایرانی هستیم و در این خصوص پیشنهاد های فراوانی نیز دریافت گرده ایم. ولی متاسفانه به دلایل فراوان در حال حاضر امکان ارایه سرویس های ایرانی مقدور نیست. یکی از بزرگترین مشکلات موجود قیمت بسیار بالا پهنای باند و با کیفیت پایین در دیتاسنتر های ایرانی میباشد. به عنوان مثال در حال حاضر تمامی سرور های معمولی شرکت ----------- به تنهایی دارای پهنای باند اختصاصی 100 مگابیت در ثانیه میباشد این درحالیست که در صورتی شما مایل به خرید این میزان پهنای باند در دیتاسنتر های ایرانی باشید (صرف نظر از کیفیت بسیار پایین پهنای باند در ایران) میبایست ماهیانه ده ها میلیون تومان هزینه پرداخت نمایید!
البته امیدواریم که با پیشرفت زیرساخت های شبکه اینترنت در کشور عزیزمان بتوانیم در آینده بر روی سرور های ایرانی در خدمت شما باشیم.
اگر نیاز به اطلاعات دقیقتری در این خصوص دارید با کمال میل در خدمت شما هستیم.
-----------------------

کسی از دوستان نظری در این خصوص داره ؟

ممنون

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
1-هاست های ایرانی دارای یک بستر از سمت مخابرات هستند البته دیتاسنتر ها ادعا می کنند اینترنت ماهواره ای هم دارند در صورت عدم اتصال بستر مخابرات که من مطمئن نیستم.
2-ضعیف بودن پورت دیتاسنتر های ایرانی.
3-عدم وجود سخت افزار های قوی در مقایسه با خارجی
4-عدم وجود فایروال های قوی در صورت بروز حملات سنگین.
5-عدم وجود پهنای باند کافی که فکر کنم روی هر یونیت بیشتر از 1 ترا پهنای باند نمی دهند.(مطمئن نیستم)
6-پرداخت هزینه بالا به صورت یک جا اگر سرور قوی نیاز داشته باشید و بخواهید خودتان خریداری نمایید در صورتی که دیتاسنتر هم بخواد بخره واسه شما هزینه ماهیانه بالای در مقایسه با دیتاسنتر های خارجی می گیره.
7-معمولا آی پی های ایران توسط برخی کشور ها و رنج آی پی ها قابل مشاهده نیست و حتی جدیدا با برخی از رنج آی پی های Adsl مخابرات هم به مشکل خورده.
8-در برخی از سرویس های میل ایمیل های شما به عنوان اسپم شناخته می شوند.

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
سوال اینجاست پس چطوری این همه هاست دارن با اعتماد به نفس سرویس داخل کشور میدن ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سوال اینجاست پس چطوری این همه هاست دارن با اعتماد به نفس سرویس داخل کشور میدن ؟
با اعتماد به نفس سرویس نمیدن.
لود پایین و سیاست های دولت و پیش بینی آینده (اینترنت ملی) باعث شده که کم کم سرویسهای ایرانی بیان رو بورس ...

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
1-به هر حال بایستی به این سرور ها بها داده بشه تا بتونند پیشرفت کنند و جایگزین سرویس های خارجی بشوند.
2-با توجه به امنیت داده ها و مسائلی مانند عدم تحریم این سرور ها برای سازمان ها و ادارات دولتی بسیار مناسب هستند.
3-با توجه به پینگ بالا سرعت آنها به نسبت سرویس های خارجی چند برابر هست.
4-سیاست های دولت سمت این سرور هاست و باتوجه به زمزمه های اینترنت ملی این سرور ها مناسب هستند.
5-خیلی از شرکت ها برای تهیه دلار و یورو با مشکل مواجه هستند و این سرور ها دردسر های خرید و تحریم را ندارند.
6-دسترسی راحت به دیتاسنتر و حتی حضور فیزکی نیز می تونه یکی از دلایل باشه.

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
البته من به شخصه آینده خوبی برای سرویس های ایران پیش بینی نمی کنم ، حالا دلیلش :
تو کشور ما مشتری مداری یعنی پشم ! (خیلی ببخشید) همتون هم اینو دیدید و می بینید ، وقتی توی سرویس ADSL و ... بعد از 5 سال فراگیری هنوز این همه مشکلات هست و حلش نکردند ، و دارند با کم فروشی و ... پول در می ارند ، سرویس ضعیف به ملت می دند ، شما ببین چه بلایی سر هاست و سرور می آد ، در حالی که سرویس دادن اینترنت از نظر فنی قابل مقایسه با سرور و هاست نیست.
مشکلات این قدر زیاد می شه که همه بر می گردند سرور های خارجی ؛ ما تو ایران امکانات کم نداریم ، اون چیزی که واقعا کمه صداقت و سیاست کاربرمحور هست.
هر مشکلی پیش می اد با دروغ سرو تهش رو به هم می ارند ، الان اگه یه سرویس دهنده خارجی بیاد تو ایران سرویس نت بده ، هیچکس از ایرانی جماعت خرید نمی کنه.

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
من شخصا علاقه ای به سرور های ایرانی ندارم ولی بسیاری از همکاران و شرکت های معروف در صورتی که مشتری تاکید نداشته باشه به طور پیشفرض سایت ها را روی سرور ایران هاست می کنند اگر اشتباه نکنم هاست ایران و پارس دیتا اینطور عمل می کنند.
فراسو هم که از آشنایان نزدیک هستند سرمایه زیادی روی سرور های ایرانی در افرانت کردند و سیاست های آنها شدیدا به این سمت میل داره.
با توجه کللیات و سرمایه گذاری هایی که شده به نظر من سرور های ایرانی روز به روز بیشتر خواهند شد.

البته یکی از معایبی که سرور های داخلی دارند و یادم رفت بگم کمبود ip هست دیتاسنتر ها ایرانی وقتی می خواهی ازشون ip بگیری کلی دردسر داره و تعداد محدودی ip میدهند.
یکی دیگر از معایب دیتاسنتر های ایرانی این هست که اگر سرور از خودتون باشه 1 یونیت به شما نمیدهند و باید حتما 2 یونیت به بالا بخرید.

ولی خوب برای 1 سری کارها مانند game server سرور های داخلی تقریبا یک اجبار هست.
درمورد درگاههای پرداخت بانک نیز هاست های داخلی شدیدا توصیه میشه و ضریب خطا را خلی پایین می آورد و برخی بانک ها مانند ملی با برخی ip های خارجی شدیدا مشکل داره و بچه های فناوری شدیدا توصیه به استفاده افراد از هاست داخلی دارند.

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
بد تر از همه این ذهنیت هست که بعضیا دارن که سرعت هاست های داخلی خیلی بالاست، البته قبوله که پنگ تایم بالاتر هست ولی ظاهرا با این وضعیت پنهای باند اصلا نمیشه طرفش رفت. واقعا متاسفم.

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
بد تر از همه این ذهنیت هست که بعضیا دارن که سرعت هاست های داخلی خیلی بالاست، البته قبوله که پنگ تایم بالاتر هست ولی ظاهرا با این وضعیت پنهای باند اصلا نمیشه طرفش رفت. واقعا متاسفم.

واقعا روی سرعت تاثیر بسیاری داره البته من این را عملی تست کردم و در عوض اگر کسی *** بزند و وارد سایت شما بشه در واقع از دید خارج سرعت واقعا مزخرف میشه.سرور های ایران پینگ تایمشون 80 تا 90 هست و در مقایسه با 35 تا 400 آمریکا خوب واقعا خیلی پایین هست و مطمئنا تاثیر بسزایی در سرعت داره.
در مورد پهنای باند کاملا حق با شما هست و اگر پهنای باند ارزان بود خوراک راه اندازی دانلود سنتر بود.
البته 1 مزیت دیگر هم دارند سرور های داخلی فیلتر نمی شوند و خیلی از سایت ها از این هاست به عنوان یک انتقال دهنده استفاده می کنند.

بالا