• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر كي ويندوز ME داره كمك كنه

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
مثل اين كه وبلاگ من تو ويندوز ME مشكل داره :( من خودم اين ويندوز رو ندارم . اگه براتون مشكلي نيست . اونايي كه از اين ويندوز دارن . يه نگاهي بكنن و به من بگن كه مي تونن وبلاگ رو بخونن يا نه ؟
آدرس اينه :
<a href='http://weblog.wplusplus.com' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com</a>

پيشاپيش ممنون

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
مشكل دارد و فونتها ديده نمي شود درست

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من سورس صفحه ات رو ديدم. توي استايلها... تا اونجايي كه من دقت كردم default تمام فونتها رو (منظورم اولين فونت هر کلاس رو ) tahoma تعريف کرده بودي... پس نبايد مشکلي باشه...

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم همينطور فكر مي كنم ولي weblogger مشكل داره . نمي دونم البته از كجاست . شايد هم از ويندوز خود weblogger باشه :(
ممنون از اينكه سعي كردي مشكل رو پيدا كني
مرسي

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
شايد من الان از اينجا با همه ويندوز ها كار مي كنم ببينم چه طوري هستش :( با ايكس پي و 2000 كه درسته

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته ie هم در نمايش صفحه خيلي مهمه . من با ie 6 خيلي مشكل داشتم مخصوصا در فونتها وبعضا حتي به هنگام publish كردن ؟! ولي وقتي دوباره به ie 4 برگشتم خيلي از مشكلات فونتم حل شد ...

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعله درسته .
گرچه الان خودم از ورژن 6 استفاده مي كنم ولي به نظرم ورژن 5 و 5.5 خيلي بهتره .

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ببين من يكسري فونت اضافه روي ويندوز بود و آونها رو برداشتم حالا وبلاگت رو مي تونم بخونم ولي مساله اين بود كه چرا فقط وبلاگ تو اينطوري بودش همه رو مي تونستم بخونم جز مال تو رو

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من خودمم تو اين قضيه موندم .
ولي خدا رو شكر مشكل تو حل شد :)

بالا