آژانس هواپیماییexchanging

هر موقع که صفحه باز میشه رفرش بشه

شروع موضوع توسط aarash ‏27 ژوئن 2005 در انجمن PHP

  1. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,325
    تشکر شده:
    103
    محل سکونت:
    شیراز
    چه طوری میشه هر موقع که صفحه باز میشه رفرش بشه
    یعنی یک کدی بالا قرار بگیره که حتما صفحه اول رفرش بشه بعد باز بشه !!!
    فکر نکنم با این توضیح دادن من کسی فهمیده باشه :blush: :blush:
    اگه متوجه شدین لطفاکمک کنید اگر هم نه سوال کنید :blink:
     
  2. mohsenmx

    mohsenmx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    986
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    يه جاى خوب
    PHP:
    <META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="10; URL=http://www.yoursite.com/">
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اینجوری هر 10 ثانیه یه بار رفرش میشه!
     
  4. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,325
    تشکر شده:
    103
    محل سکونت:
    شیراز
    از این کدتون ممنون
    اما میخواهم فقط یکبار صفحه رفرش بشه . اونم فقط همون اول تا وارد میشه
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    می خواهی چی کار کنی یکم توضیح بده شاید روش دیگری وجود داشته باشه !
     
  6. Rollcage

    Rollcage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    0
    PHP:
    echo '<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=index.php?'.time().'">'
    بجاي index.php اسم اون صفحه اي رو كه مد نظرت هست رو بنويس

    درسته بچه ها؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    یعنی
    PHP:
    index.php?1152232
    اينجوري؟
    معني نداره
     
  9. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,325
    تشکر شده:
    103
    محل سکونت:
    شیراز
    ببینید من میخوام یک اطلاعاتی رو از کوکی بگیرم ( یعنی ببینم که لوگین شده یا نه )
    وقتی که لوگین میکنه کوکی ساخته میشه و وارد صفحه ممبر میشه من یک شرط بالای صفحه لوگین گذاشتم که اگه کوکی بود اونو بفرست صفحه ممبر اگه نبود ازش یوزر و پسورد بپرس. این کاملا درست کار میکنه . ولی وقتی کوکی را دستی پاک میکنم و امتحان میکنم . بدون اینکه صفحه لوگین رفرش بشه میفرسته صفحه ممبر. میخوام اول رفرش بشه بعد کد را انجام بده
    متوجه شدین ؟؟؟ ( فکر نکنم با این توضیح های من ... )
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من تاحالا از كوكي براي سيستم لاگين استفاده ميكنم
    من از كوكي براي به ياد داشتن رمز عبور و اطلاعات استفاده ميكنم
    از سشن براي لاگين استفاده كن بهتره...
     
  11. Mah-Bah

    Mah-Bah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    150
    تشکر شده:
    0
    سلام
    منم به چنین کدی نیاز دارم اینجا هم مطرحش کردم :
    http://forum.persiantools.com/t21320.html

     
  12. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    شايد به بحث شما زياد مربوط نباشه...
    ولي آيا ميشه با كوكي كاري كرد كه صفحه back نشه؟؟؟؟
    توضيح بيشتر ميدم:
    يه سايت گالري عكس داريم...
    تو يه حالت كه عكسها به صورت رندوم نمايش داده ميشه يوزر ميتونه به عكسها امتياز بده
    مشكل اينه كه يوزري كه به صورت رندم به يه تصوير امتياز داد ميتونه دگمه back رو بزنه و دوباره به اون عكس امتياز بده...
    براي امتياز دهي از كوكي استفاده نكردم چون براحتي ميشه كوكي رو پاك كرد... با اينكه اين سيستم امتيازدهي زياد جالب نيست و فقط تو حالت نمايش رندم انتيازدهي ممكن ميشه ولي جاهايي كه تعداد تصاوير زياد باشه بهترين روش هست...
    به شرطي كه بشه جلو back كردن كاربر رو گرفت....
    حالا اين كار چطور امكانپذير هست؟
     
  13. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببین ستاره
    تو باید توی صفحه ای که کوکی رو ثبت کردی اول باید چک کنی که کوکی قبلا ثبت شده یا نه اگه ثبت شده بود error بده.
    چون وقتی کاربر back رو میزنه کوکی که delete نمیشه ، فقط درخواست دوباره میاد ولی تو باید چک کنی که در خواست قبلا ثبت شده یا نه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    پس درست متوجه مشكل من نشديد
    ببينيد من الان از كوكي استفاده نميكنم!!!!
    يعني اگه الان طوري بشه كه من بتونم back رو كنترل كنم اصلا احتياجي به كوكي ندارم....
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من سه شبه دارم رو این back تو IQ میسوزونم به نتیجه نمیرسم
    خوب از کوکی استفاده کن
    مگه اینکه بخوای IE رو دستکاری بکنی بعد به همه کاربر های سایت بگی
    برای استفاده نسخه دستکاری شده IE را دریافت نمایید!!​

    اینجوری به نتیجه میرسی :cool:
     
  17. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    آخرش از كوكي استفاده كردم! ولي اينجوري اگه يكي نامرد باشه ميتونه چند بار به يه عكس امتياز بده!
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ايول
    اگه تعداد عكسات زياد بشه ديگه كسي حوصله نداره دنبال عكسا بگرده - در ضمن بعد از چند ساعت كار كردن در اينترنت كوكي هاي زيادي وارد سيستم ميشن و پيدا كردن يك كوكي كار خيلي آسوني نيست و حوصله ميخواد.

    موفق باشي