• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر کمیکی هر انتشاراتی هر سالی هر شماره ای دیجیتالی کاملا رایگان

amirrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
میدونم که کار من فروش نیست اما به هر حال...شما هررررررر کمیکی واسه هرررررر انتشاراتی و هرر شماره ای (حتی اگه 100 سال قبل هم چاپ شده باشه) رو فقط بگین تا لینک دانلود مستقیم براتون پ.خ بشه......پدوستان توجه کنین که مشاوره هم در این زمینه میدم(مثلن باتوجه به سلیقتون و..... یه لیست کامل تهیه میکنم) دلیل رایگان بودنش اعتماد سازیه .....و همینطور دلیل داشتن آرشیو.سایتی هست (comixology) که آرشیو کمیک داره برای استفاده باید اکانت تهیه کرد..دایی منم خب چون امریکاست برام اکانت خزید بعد فهمیدم که سرعت دانلودش تو ایران حداکثر 23 کیلو بایت واسه همین مجبور شدم به داییم پول ارسال کنم و اونم برام دانلود نامحدود خرید...همین رایگان فقط تا آخر شهریور

sadegh195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام خسته نباشی. سری Sin City رو میتونی زحمتشو بکشی؟

amirrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام خسته نباشی. سری Sin City رو میتونی زحمتشو بکشی؟
سلام کلی سری و شماره داره...میخوای خودت بگی کدوم یا خودم انتخاب کنم؟ اسم مجموعه هاش: Sin City: A Dame to Kill For شش قسمته ....... Sin City: The Big Fat Kill پنج قسمته...............Sin City: That Yellow Bastard شش قسمته

amirrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام کلی سری و شماره داره...میخوای خودت بگی کدوم یا خودم انتخاب کنم؟ اسم مجموعه هاش: Sin City: A Dame to Kill For شش قسمته ....... Sin City: The Big Fat Kill پنج قسمته...............Sin City: That Yellow Bastard شش قسمته
البته چندتا دیگه هم داره اما بنظر من همین سریا که گفتم از همه قشنگترن

sadegh195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ممنون اگه این سه تا رو میتونید لطف کنید. و البته بین اینا Sin City: A Dame to Kill For بیشتر مد نظرم

amirrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ممنون اگه این سه تا رو میتونید لطف کنید. و البته بین اینا Sin City: A Dame to Kill For بیشتر مد نظرم
چشم اول اونو اماده میکنم اره اون فک کنم از همشون قشنگ تره حتی فیلمش هم از روی اونه

amirrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عزیزم دانلود از comixology انجام شد حالا فقط بارگذاریش مونده

sadegh195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

amirrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آقا دمت گرم خیلی ممنون بابت سرعت عملت. یه زحمت دیگه هم برات داشتم اگه Howard Chaykin's Black Kiss رو هم بتونی برام بگیری که عالی میشه. ممنون
سلام ..کدومش رو میخواین 2010 رو یا 1988 رو؟؟؟؟؟؟

amirrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
1988 رو اگه لطف کنید
اخخخخخخ ببخشید واقعا معذرت میخوام چون کمیک خیلی س.ک.س.ی نمیتونم اگه به هر طریقی خودتون پیدا کردین توصیه میکنم دانلود نکنین چون ای.پی ایران دارید و بد میشه براتون .امر دیگه ای دارین در خدمتم

بالا