آژانس هواپیماییexchanging

هر کی Wimax داره بیاد یه جایزه ی خوب بش بدم ...

شروع موضوع توسط 1eng.ir ‏2 آپریل 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    کسی هست وایکس ایرانسل داشته باشه ؟

    به 5-10 دقیقه ریموت نیاز دارم تا یه چیزیو روش تست کنم.

    اگه اجرا شد یه جایزه خوب پیش من داره :rolleyes:
     
  2. lo2ol

    lo2ol Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    0
    من ندارم عزیز :blush: ولی می خواستم بگم اگه جایزه رو بگی چیه شاید انگیزه رو بیشتر کنه :rolleyes:
     
  3. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    چیز قابل داری نیست ولی 15 دلار ارزش داره.
     
  4. Hamid_311

    Hamid_311 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 نوامبر 2008
    نوشته ها:
    525
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    Esfahan
    Remote Desktop میخوای بزنی؟ ایرانسل وایمکساش با Static آیپیه؟
     
  5. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    خیر ریموت دسکتاپ نبود.
    واسه تست چیز پی ان میخواستم. به یه سیستمی کانکت شدم. 5 دقیقه باش ور رفتم نشد کاریش کرد :p
    ولی ساکس و ipig کار کرد ...

    پ.ن: با این وضعیت فعلی ADSL خیلی بهتره.
     
  6. @yang

    @yang Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2007
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    1
    بدون اینکه ریموت بزنی میگم بهت کار میکنه مشکلی نداره.من اول مشکل داشتم پشتیبانی چیز پی ان هم نتونست کاری بکونه ولی خودم باهاش ور رفتم مشکلشو فهمیدم از کجاست.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Paniaco

    Paniaco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    554
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    ESFAHAN
    من خیلی سعی کردم نتونستم!
    ممکنه ما رو هم راهنمایی کنی چطوری چیز پی ان وصل شدی؟
     
  9. @yang

    @yang Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2007
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    1
    1- حتماً از l2tp استفاده کن
    2- ای پی ثابت به کامپیوتر بده و مودم رو بزار رو مود روت.
    من با 2 تا وی پی ان از جاهای مختلف امتحان کردم وصل شد.ممکنه واسه بعضی جاها کار نکنه ولی این که بعضی ها میگن کلاً چیز پی ان قطعه صحت نداره
     
    Last edited: ‏15 آپریل 2010