چقدر هزینه زمان برای تاسیس سایت تبلیغاتی لازمه بنظرتون جواب میده یعنی سوددهی داره یا اشباح شده ؟![]()
چقدر هزینه میخواد؟مگهعزیز بسیار خوبه من دنبال یه شریک هستم با هم بزنیم همه کارا با من سرمایه از اون اتفاقا درآمد خوبی داره چون من خودم تو تبلیغات حرفه ای هستم و میکشونم سایتو بالا
همین سایت خرید و فروش ماشین چقدر هزینه لازمه و منی که زیاد وارد به برنامه نویسی کامپیوتر نیستم میتونم از عهدش بربیامچقدر هزینه میخواد؟مگه
https://www.google.com/search?q=اسک...-US&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1همین سایت خرید و فروش ماشین چقدر هزینه لازمه و منی که زیاد وارد به برنامه نویسی کامپیوتر نیستم میتونم از عهدش بربیام
از من می شنوین بی خیال این جور سایت ها بشین.
شما هم لابد رفتی تعرفه قیمت های تبلیغ در ایستگاه رو دیدی فکرکردی که منم یکی می زنم می گیره.
چند سال پیش مد شده بود همه سایت تبلیغاتی می زدن و بعدش تازه فهمیدین ایستگاه به این راحتی ایستگاه نشده!
تجربه سایت داری داشتین قبلا؟قبول دارم سخته اما اگه خرید و فروش خودرو باشه یک سایت خاص نه تکراری شاید جواب بده
تجربه سایت داری داشتین قبلا؟
نحوه بازدید گرفتن این سایت چجوریه؟
تجربه سایت داری داشتین قبلا؟
نحوه بازدید گرفتن این سایت چجوریه؟
پس پیشنهاد می کنم برین سراغ یه سایت دیگه.نه تجربه ندارم سایتم فق از وبلاگها سر درمیارم