• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه راه اندازی سیستم وبلاگ دهی به نظرتون چقدره(منظورم هم سیستم هم تبلیغات و...)

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به نظرتون اگه یه سیستم خوب و قوی وبلاگ دهی خریداری بشه و روش تبلیغ بشه جواب میگیره؟

چقدر تخمین می زنید هزینه بر باشه؟ و اینکه چه مدت فکر می کنید زمان میبره تا جواب بگیره و به سود آوری برسه؟

هزینه تبلیغات؟

هزینه طراحی سیستم؟

و اینکه کجا ها تبلیغ بشه بهتره؟

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
یه اسپمی بوقی شکلکی چیزی

حداقل دلمون خوش باشه یکی ....

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
اگر یک سیستم کامل بخوای:
طراحی سیستم : 200 تومان (حداقل ) اگر CMS اختصاصی بخوای
هاست Unlimit میخوای که با سالی 100 تومان جمع میشه!
نگهداریش هم یدونه سرور مجازی میخوای که با ماهی 30تومان راه میوفته!
تبلیغاتتم تضمینی ماهی 300 به من بده سایتت رو میترکونم که توی 6 ماه رنک بالایی بگیری!
1 تومان هم برای تبلیغات کنار بزاری کافیه!
یک تیم مدیریت هم میخوای که از 6 ماه دیگه که اعضا از 1000تا رد شدن فول تایم توی سایت باشه و سایت رو چک کنه! همین!
دیگه چی؟

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام داداش
1. اگر ايده جديد داري شروع كن.
2. اگر قصدت اينه كه يه اسكريپتي بگيري و وبلاگدهي بزني و فكر كني ميشه بلاگفا و ميهن بلاگ. كاملا در اشتباهي
3. اگه ايده خاص داشته باشي كل هزينه هات نصف بر آوردي كه دوستمون كردن هم خرج ايناش نميشه.
4. سيستم وبلاگدهي معمولا هزينه طراحي ازت زياد ميگيرن.
5. در كل سيستميه كه از نظر من اشباع شده. هركي رسيد يه سيستم وبلاگ دهي زد
6. در دراز مدت سود دستت مياد يعني اول كار 6-7 ماهي كلا به يه قرونم نبايد فكر كني
7. بازم ميگم اگر ايده خاص و بتركوني داري توي اين سيستم شروع كن اگر نداير بيخيال شو.

موفق باشي

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام داداش
1. اگر ايده جديد داري شروع كن.
2. اگر قصدت اينه كه يه اسكريپتي بگيري و وبلاگدهي بزني و فكر كني ميشه بلاگفا و ميهن بلاگ. كاملا در اشتباهي
3. اگه ايده خاص داشته باشي كل هزينه هات نصف بر آوردي كه دوستمون كردن هم خرج ايناش نميشه.
4. سيستم وبلاگدهي معمولا هزينه طراحي ازت زياد ميگيرن.
5. در كل سيستميه كه از نظر من اشباع شده. هركي رسيد يه سيستم وبلاگ دهي زد
6. در دراز مدت سود دستت مياد يعني اول كار 6-7 ماهي كلا به يه قرونم نبايد فكر كني
7. بازم ميگم اگر ايده خاص و بتركوني داري توي اين سيستم شروع كن اگر نداير بيخيال شو.

موفق باشي

صد درصد موافقم . اینکه میهن بلاگ و بلاگفا موفق هستند و درآمد خوبی دارند دلیل نمیشه که من و شما هم بتونیم از همین راه موفق باشیم . به دنبال یه ایده جدید بگرد ایده ای که کمتر کسی اون رو عملی کرده باشه .

بالا