• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه راه اندازی فروم

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان

نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا خیر؟

میخواستم بپرسم کسی میدونه هزینه راه اندازی فروم چقدر میشه؟

یه فروم میخوام راه بندازم با حدود هزار الی سه هزار عضو چقدر خرج بر میداره؟

حداقل هزینه و حداکثر هزینه ها رو بنویسید و اینکه میخواستم بدونم که آیا میشه توی فروم کاری کرد که عضویت ها خصوصی باشه؟ یعنی کل انحمن عضویتش و مطالبش خصوصی باشه و مثلا در ازای پول اعضا بتونن عضو بشن آیا چنین امکانی رو میشه توی فروم پیاده کرد؟

و مثلا آیا امکانی هست که بشه عوضیت رو متوقف کرد مثلا وقتی اعضا هزار نفر شد صفحه عضویت غیر فعال بشه؟ کلا چه امکاناتی داره فروم و پیشرفته ترین نسخه ها کدوم هست میخوام بدونم چه نسخه های فروم سازی هست و هر کدوم چه خاصیتی دارند و کلا درباره فروم و هزینه راه اندازیش کلا میخوام بدونم.

اگر چیزی در این رابطه میدونید حتما برام توضیح بدید.

با تشکر

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
با کمترین هزینه یک دامین کام 10 تومان
یه هاست 500 مگابایت برای اول سالانه 30000 تومان
یه انجمن ساز هم رو هاست نصب میکنی حالشو میبری

کلا 40 تومان

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام دوستان

حداقل هزینه و حداکثر هزینه ها رو بنویسید و اینکه میخواستم بدونم که آیا میشه توی فروم کاری کرد که عضویت ها خصوصی باشه؟ یعنی کل انحمن عضویتش و مطالبش خصوصی باشه و مثلا در ازای پول اعضا بتونن عضو بشن آیا چنین امکانی رو میشه توی فروم پیاده کرد؟

و مثلا آیا امکانی هست که بشه عوضیت رو متوقف کرد مثلا وقتی اعضا هزار نفر شد صفحه عضویت غیر فعال بشه؟ کلا چه امکاناتی داره فروم و پیشرفته ترین نسخه ها کدوم هست میخوام بدونم چه نسخه های فروم سازی هست و هر کدوم چه خاصیتی دارند و کلا درباره فروم و هزینه راه اندازیش کلا میخوام بدونم.

با تشکر
البته میشه با صفر تومن هم یه فروم راه انداخت اما با امکاناتی که گفتی حداقل 700 تومن

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام دوستان

با تشکر

درود

رایگان میخواهید یا پولی ؟
اگه میخواهید از نسخه رایگان استفاده کنید که خب هزینه اولیه ثبت دامین و هاست هست پیشنهاد من phpBB

اگر هم پولی میخواهید که هزینه ثبت دامین و هاست + هزینه لاسینس انجمن ساز که بنده IPB و vBulletin را پیشنهاد میکنم .
امکاناتی رو که گفتید + خیلی امکانات دیگر رو دارند .

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام دوستان

با تشکر
3 هزار 4 هزار عضوش رو که باید با تبلیغات بگیری اما بقیه کارای که میخواید میشه به نظرم میتونید بگید هر کی پول ریخت نام کاربریش فعال بشه تمام موضوعات هم فقط برای اعضا نمایش داده بشه همه این امکاناتی که میخواید تقریبا تمام اسکریپتهای انجمن ساز دارن مای بی بی رایگانه و وی بی لایسنس میخواد اینا معروفهاش هستن

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
با کمترین هزینه یک دامین کام 10 تومان
یه هاست 500 مگابایت برای اول سالانه 30000 تومان
یه انجمن ساز هم رو هاست نصب میکنی حالشو میبری

کلا 40 تومان

مگه روی هاست هم میشه فروم راه انداخت؟ با این سالانه 30 تومن برای چند نفر عضو جوابگو هست؟
انجمن ساز هم پولیه یا رایگان؟
این امکاناتی که گفتم هم داره؟

البته میشه با صفر تومن هم یه فروم راه انداخت اما با امکاناتی که گفتی حداقل 700 تومن

چطوری با صفر تومن میشه فروم راه انداخت؟

منظورت از اینکه 700 تومن میشه این امکانات یعنی چی یعنی باید برای این امکانات کد نویسی خاصی صورت بگیره که هزینه رو بالا میبره؟ یا اینکه نسخه فروم ساز پیشرفته میخواد که هزینش بالاست؟
این امکانات رو مگه نسخه های معمولی و رایگان نداره؟
بیشتر در این زمینه توضیح بدید لطفا

E110

Registered User
لایک‌ها
13
برای روزهای اول و اگه تعداد عضوها 1000 - 2000 نفر باشند حتی هاست 100 یا نهایتا 200 مگابایتی هم جواب میده
که با دامنه نهایتا 20 - 30 تومن میشه (هاست معمولی)
بهترین انجمن ساز ویبولتین هست که اگه بخوای با لایسنس بگیری (که در این صورت میتونی روی سرورهای آماریکا و کانادا بذاری و نتیجتا آپتایم بالاتر) باید حدود 200 تومن برای لایسنس پول بدی
و اگه نال شده بگیری مجانی میشه که اسکریپتش ریخته همه جا ولی اون وقت باید هاست وارز بگیری
کلا اگه حرفه ای نمیخوای باشه نال شده کفایت میکنه
میمونه نصب اون که اگه بلد نباشی یه 20 تومن میدی نصب میکنن برات و قالب اگه بخوای حدود 50 - 60 تومن میشه
ولی جایی هم هست که کلا این دو مورد آخری رو با 10 تومن هم برات میزنه! ولی خب، کیفیت و... فرق میکنه

برای خصوصی بودن...
میتونی انجمن رو برای مهمان قفل کنی که فقط اعضا بتونند بیان داخل
برای عضویت هم میتونی دعوتنامه بدی البته به این صورت که دستی خودت برای هر کسی ثبت نام کنی و بعد یوزر پس بهش بدی
پلاگینی چیزی من ندیدم که بشه دعوتنامه فرستاد باید جستجو کرد
البته یه موردی رو بگم که اگه بخوای عضویت رو محدود کنی دیگه انجمن اسمش نیست یه مکان دور همی میشه!

بحث در مورد انجمن سازها هم یه مقدار سلیقه ای هست
چیزی که خیلی فراگیره vbulletin هست یا mybb که همین دو تا هم خیلی شبیه همند
ولی کلا اولی محبوب تره
البته میتونی همون mybb رو هم نصب کنی بعد یه مدت تبدیل به وی بی کنی

در مورد نصب و طراحی اگه خواستی آشنا دارم
موفق باشی :)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
3 هزار 4 هزار عضوش رو که باید با تبلیغات بگیری اما بقیه کارای که میخواید میشه به نظرم میتونید بگید هر کی پول ریخت نام کاربریش فعال بشه تمام موضوعات هم فقط برای اعضا نمایش داده بشه همه این امکاناتی که میخواید تقریبا تمام اسکریپتهای انجمن ساز دارن مای بی بی رایگانه و وی بی لایسنس میخواد اینا معروفهاش هستن

من یه چیز ساده میخوام و زیاد حرفه ای نمیخوام آیا مای بی بی جوابگو هست برای اینکار؟

درود

رایگان میخواهید یا پولی ؟
اگه میخواهید از نسخه رایگان استفاده کنید که خب هزینه اولیه ثبت دامین و هاست هست پیشنهاد من phpBB

اگر هم پولی میخواهید که هزینه ثبت دامین و هاست + هزینه لاسینس انجمن ساز که بنده IPB و vBulletin را پیشنهاد میکنم .
امکاناتی رو که گفتید + خیلی امکانات دیگر رو دارند .

یک چیز ساده میخوام که رایگان هم باشه و این امکاناتی رو که گفتم آیا مای بی بی و پی اچ بی بی دارن؟

برای روزهای اول و اگه تعداد عضوها 1000 - 2000 نفر باشند حتی هاست 100 یا نهایتا 200 مگابایتی هم جواب میده
که با دامنه نهایتا 20 - 30 تومن میشه (هاست معمولی)
بهترین انجمن ساز ویبولتین هست که اگه بخوای با لایسنس بگیری (که در این صورت میتونی روی سرورهای آماریکا و کانادا بذاری و نتیجتا آپتایم بالاتر) باید حدود 200 تومن برای لایسنس پول بدی
و اگه نال شده بگیری مجانی میشه که اسکریپتش ریخته همه جا ولی اون وقت باید هاست وارز بگیری
کلا اگه حرفه ای نمیخوای باشه نال شده کفایت میکنه
میمونه نصب اون که اگه بلد نباشی یه 20 تومن میدی نصب میکنن برات و قالب اگه بخوای حدود 50 - 60 تومن میشه
ولی جایی هم هست که کلا این دو مورد آخری رو با 10 تومن هم برات میزنه! ولی خب، کیفیت و... فرق میکنه

برای خصوصی بودن...
میتونی انجمن رو برای مهمان قفل کنی که فقط اعضا بتونند بیان داخل
برای عضویت هم میتونی دعوتنامه بدی البته به این صورت که دستی خودت برای هر کسی ثبت نام کنی و بعد یوزر پس بهش بدی
پلاگینی چیزی من ندیدم که بشه دعوتنامه فرستاد باید جستجو کرد
البته یه موردی رو بگم که اگه بخوای عضویت رو محدود کنی دیگه انجمن اسمش نیست یه مکان دور همی میشه!

بحث در مورد انجمن سازها هم یه مقدار سلیقه ای هست
چیزی که خیلی فراگیره vbulletin هست یا mybb که همین دو تا هم خیلی شبیه همند
ولی کلا اولی محبوب تره
البته میتونی همون mybb رو هم نصب کنی بعد یه مدت تبدیل به وی بی کنی

در مورد نصب و طراحی اگه خواستی آشنا دارم
موفق باشی :)

من کلا یک انجمن ساده میخوام که مخصوص یک مکان دور همی هست و عمومیت نداره و اعضا هم محدود هستند مثلا فقط هزار نفر و بیشتر هم نمیشن و به یک چیز ساده نیاز دارم که توش اعضا برای خودشون مطلب بدن و برای عضویت هم پول بدن و وقتی پول رو واریز کردن من عضوشون کنم برای اینکار باید چه نسخه ای رو انتخاب کنم؟ یه نسخه یاده و رایگان که امکانات خوبی داشته باشه و این امکان مخصوصو هم توش باشه.

اینی که شما گفتید که با دعوتنامه عضو بشن آیا میشه من خودم یوزر و پسورد رو بسازم و بعد ایمیلمو بدم به اعضا و وقتی پول رو واریز کردن شماره فیش رو برام ایمیل کنن بعد از چک کردن براشون یوزر و پس رو براشون ایمیل کنم اینطوری میشه؟ و اینطوری یه مکان دور همی خصوصی راه انداخت؟

چقدر خرج بر میداره؟ هسات و دامین و غیره همگی چقدر میشه میخوام جوری باشه که فقط پول هاست و دامین بدم یا اگرم برای فروم هزینه ای داشت خرجش کم باشه و چیز ساده ای باشه و حرفه ای نمیخوام و باید برای کارهای لازم چیکار کنم لطفا مرجله به مرحله توضیح بدید که بشه باهاش شروع کرد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
یک چیز ساده میخوام که رایگان هم باشه و این امکاناتی رو که گفتم آیا مای بی بی و پی اچ بی بی دارن؟

خب من phpbb رو پیشنهاد میکنم و این امکانات رو که گفتید رو داره و میتونید استفاده کنید . یکی از انجمن سازهای رایگان بسیار خوب هست .
هزینه دامین که 10-12 تومن و هاست هم با 500 مگ هم براش زیاده که میتونید خودتون انتخاب کنید . توصیه میکنم به هاست اهمیت زیادی بدید و از جای معتبر بگیرید که به مشکل برنخورید .

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
چطوری با صفر تومن میشه فروم راه انداخت؟

منظورت از اینکه 700 تومن میشه این امکانات یعنی چی یعنی باید برای این امکانات کد نویسی خاصی صورت بگیره که هزینه رو بالا میبره؟ یا اینکه نسخه فروم ساز پیشرفته میخواد که هزینش بالاست؟
این امکانات رو مگه نسخه های معمولی و رایگان نداره؟
بیشتر در این زمینه توضیح بدید لطفا
صفر تومن یعنی هم هاست رایگان ، هم دامین و هم انجمن ساز ( مثل phpbb) :D:D که دامین و هاست رایگان ، هیچ کدوم توصیه نمیشه.
من اختصاصی رو گفتم حداقل 700. ولی اختصاصی نگیر. ببین vBulletin اگه امکاناتی که میخوای داره ، vBulletin بگیر . هم از امنیت و هم کارایی از بقیه انجمن سازها سره

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
خوب اگه من بخوام نسخه رایگان راه بندازم کدوم رو توصیه میکنید؟
چه هاستی براش لازمه و چقدر قیمتشه؟ دامینش چقدر در میاد؟
بقیه کارهاش ساده هست؟ هزینه اضافی نداره؟

E110

Registered User
لایک‌ها
13
من یه چیز ساده میخوام و زیاد حرفه ای نمیخوام آیا مای بی بی جوابگو هست برای اینکار؟

من کلا یک انجمن ساده میخوام که مخصوص یک مکان دور همی هست و عمومیت نداره و اعضا هم محدود هستند مثلا فقط هزار نفر و بیشتر هم نمیشن و به یک چیز ساده نیاز دارم که توش اعضا برای خودشون مطلب بدن و برای عضویت هم پول بدن و وقتی پول رو واریز کردن من عضوشون کنم برای اینکار باید چه نسخه ای رو انتخاب کنم؟ یه نسخه یاده و رایگان که امکانات خوبی داشته باشه و این امکان مخصوصو هم توش باشه.

اینی که شما گفتید که با دعوتنامه عضو بشن آیا میشه من خودم یوزر و پسورد رو بسازم و بعد ایمیلمو بدم به اعضا و وقتی پول رو واریز کردن شماره فیش رو برام ایمیل کنن بعد از چک کردن براشون یوزر و پس رو براشون ایمیل کنم اینطوری میشه؟ و اینطوری یه مکان دور همی خصوصی راه انداخت؟

چقدر خرج بر میداره؟ هسات و دامین و غیره همگی چقدر میشه میخوام جوری باشه که فقط پول هاست و دامین بدم یا اگرم برای فروم هزینه ای داشت خرجش کم باشه و چیز ساده ای باشه و حرفه ای نمیخوام و باید برای کارهای لازم چیکار کنم لطفا مرجله به مرحله توضیح بدید که بشه باهاش شروع کرد.

اگه ضمیمه کردن فایل تو پست ها رو ببندی یعنی میزان فایل های آپلودی تو هاستت کم باشه 100 - 200 مگ کافیه!
اصلا شما فعلا برای شروع 100 مگ بگیر... با این شیوه که انجمن خصوصی باشه طول میکشه که یوزرات زیاد بشن پس ابتدای کار به فضای بالایی احتیاج نداری
حالا سال بعد کم کم بیشتر بگیر

اونی که میگی یوزر خودت بسازی و ایمیل کنی میشه... حداقل وی بی رو میدونم 100% میشه. حالا مای بی بی رو نمیدونم
هرچند کلا خیلی بهم نزدیک هستند
ولی کلا ویبولتین مرسوم تره و بیشتر افراد روی همین کار میکنند یعنی شما مشکل داشته باشید به نظرم اگه وی بی باشه راحت تر میتونی کسی رو پیدا کنی که برات درست کنه
یه وی بی نال نصب کن هک ها و آپدیت ها هم ریخته تو نت بدون نیاز به لایسنس...
پس هیچ هزینه ای تو این متحمل نمیشی

فقط کلا 25 - 30 برای هاست و دامنه خوب البته وارز
20 تومنم هزینه نصب وی بی و اگه هک هم باشه شاید 30 بشه کلا

جمعا میشه 50 - 60 تومن

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خوب اگه من بخوام نسخه رایگان راه بندازم کدوم رو توصیه میکنید؟

بنده phpbb رو پیشنهاد میکنم .

چه هاستی براش لازمه و چقدر قیمتشه؟

برای شروع 200 تا 500 مگ کافیه . قیمتش بستگی به جایی که میگیری داره . هاست خوب بگیر که مشکلی نداشته باشی. قیمت هم سال 50 - 60 تومن میتونی هزینه کنی .

دامینش چقدر در میاد؟

IR 3800
COM 12000 (تقریبی)

بقیه کارهاش ساده هست؟

کار باهاش بسیار ساده هست و چیز خاصی نداره .

هزینه اضافی نداره؟

هزینه اضافی بستگی به خودت و کارت داره که بخوای هزینه کنی .
مثلا تبلیغات + قالب اختصاصی و ...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
يه هاست و دامنه ميگيري . رفيق آشنا داشته باشي مفت درمياد .

بعد يه VB نال پيدا ميكني كه ماشالا دورش بگردم همه جا پره آپلود ميكني نصب ميكني .

تبريك ميگم شما انجمن دار شديد .

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
100 مگ برای فروم خیلی کمه برای شروع یه سرور 1ترابایتی بگیرین اگه زیاد اومد هرماه کمترش کنید

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
مگه آپلودسنتره؟ :blink::blink::blink:

هر جور حساب کردم دیدم 100 مگ زود پر میشه مثلآ تو یکی از سایتام روزانه 5 مگ فقط کامنت تایید میشه حالا یه فروم با ایجاد چند صفحه تاپیک و پست بیشتر ازاین حجم میگیره و زود پر میشه. اگه بازدید تا مدتها زیر 1000 ip باشه همون مقدار کم کفاف میده

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
از میهن وب هاست اگه هاست بگیرم خوبه؟ چند نفری تاییدش کردن و گفتن خوبه در قسمت میزبانی وب یک پلن داره به قیمت سالانه 30 تومن و دامین هم روشه و نصب یک بار رایگان هر اسکریپتی هم داره به حجم یک گیگ و پهنای باند 100 گیگ در ماه به نظرتون این پلن جوابگو هست برای یک فروم دورهمی با هزار عضو؟؟
اگه این پلن رو بگیرم چه نسخه ای باید روش نصب بشه و هزینه اضافی هم میخوام نکنم یعنی تا حد لزوم مثلا اینکه بخوام 50 60 تومن بدم قالب بجاش یه قالب رایگان و هزینه نصب هم طوری بشه که خودم هم بتونم نصب کنم که هم یاد بگیرم هم پول اضافی ندم.
نظر شما چیه؟

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
پهنای باندی که میهن وب هاست میده واقعیه اون سالی که میهن وب هاست راه افتاد پلن 1 گیگ فضا 100 گیگ پهنای باندشو گرفتم تا خرخره آخر از کل منابعش استفاده کردم برنامه محاسباتی گرافیکی نصب کردم 900 مگ فایل ذخیره کردم تا 85 گیگ پهنای باند هر ماه مصرف میشد پدرشو درآوردم نه آه سرور درومد نه آه مدیرش سرعت هم عالی بود فقط اوائل کار تجربشون کم بود زدن چندتا سرورشونو هک کردن منم دیگه هاست جوابگو نبود رفتم رو اتاق سرور الان امنیتش رو اگه تایید میکنن کاربرا که دیگه مشکلی نباید باشه و با این اوصاف باید هزار کاربرو جواب بده

بالا