خیلی ممنون بابت پاسخگویی سریعتون
جساراتا من یه انجمن میخام خودمون یه گروه هستیم میخایم روش کار کنیم و پست های آماده داریم که منتظر انجمن هستیم بریزیم توش
(پست هامون بیشتر مناسب انجمن هست تا سایت) به نظرتون اول با مای بی بی شروع کنیم و بعد از مثلا 1 سال که اوضاع بهتر شد بریم سمت زنفورو میشه؟(ترجیحا اول کار انجمن هزینه نمیتونیم بکنیم)
به نظر شما چیکار کنیم؟
ممنون که وقت میزارید پاسخ میدید
اگر برنامه بلد مدت دارید حتما از همون اول سویچ کنید روی زنفورو
چرا ؟
- اول سئوش خیلی بهتره و امکاناتی که برای سئوش میده یخی بهتره
- قالب های یکه داره خیلی بهتره و برای انجمن یکی از موارد مهم داشتن قالب خوب و بوت استراپ هست مخصوصا که الان اوضاع انجمن ها یه کم قاراش میشه و بیشتر امت در شبکه های اجتماعی هستن
- برای زنفورو همه چی هست من جمله میتونید اپلیکیشن های موبایل آندروید و آی او اس رو براش راحت با 200 دلار تهیه کنید و به نوعی کاربر رو آلوده کنید که هر روز به شما سر بزنه
- اینکه سیستم داینامیک و استفاده از منابعه زنفورو مشخص تر هستش و بهتر میتونید حالت پایداری سایت ( نسبت به سخت افزار و تعداد یوزر ) رو تعیین کنید
- مای بی بی بعد از نصبش اولین سرطاش پیدا کردن یه قالب پیش فرض هستش براش که در حالت کلی وقتی برید بگردید چیز درست حسابی پیدا نمی کنید هیچ ، تازه مجبور بشید قالب هم براش سفارش بدید اونوقت نمی صرف چون همین قالبی که روی پی تی هست پیش فرضه (فکر کنم whispe هست اسمش ) و با دانلودش راحت میتونید ازش استفاده کنید
- افزونه های جانبی مای بی بی قدرت جامعیت نداره و برای هر استفاده کوچیک می بایست برای خودت شخصی سازیش کنید که اینم خودش یه نوع دردسره
- از لحاظ افزونه زنفورو کامل هستش و تقریبا هر چی بخوای داره و این خودش یعنی قدرتت چند برابر میشه و برای هر تغییر نمی شینی زار بزنی ( البته امکان داره نیاز به تغییر باشه ولی دیگه از بیخ و بن نایاب نیست مث مای بی بی )
اما خصوصیات خوبی که مای بی بی داره اینه که احتیاج به تهیه لایسنس نداره و میتونید همین الان برید نصبش کنید و ازش استفاده کنید ولی خوب امکاناتش خیلی کمه ( باعث میشه قدرت جذب کاربرش بیاد پائین )
ولی اگر شک دارید که کارتون میگیره یا نه میتونید از مای بی بی استفاده کنید و با همون قالب های سادش کار کنید تا جا بیافتید
ولی شخصا میگم حداقل یک الی یک و نیم میلیون بزارید کنار برای اینکار ( هزینه خرید لایسنس و خرید هاست ) ، تا حداقل ها رو داشته باشید و بتونید پتانسیل این که انجمنتون قابلیت رشد داشته باشه رو افزایش بدید
خلاصه نظرم روی زنفورو است ( وی بی هم حتی من پیشنهاد نمی دم )