• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه راه اندازی فروم

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
خوب حالا اگه من بخوام از میهن وب پلن بگیرم باید چه نسخه فروم سازی روش نصب کنم و چقدر کار میبره و هزینه اضافی هم میخوام ندم لطفا بیشتر در این زمینه منو راهنمایی کنید.

E110

Registered User
لایک‌ها
13
میهن وب هاست خوبه
اون مورد 1 گیگابایتی ویژه براتون مدیریت محتوای سایت نصب میکنند: جوملا / نیوک / وردپرس و نه انجمن

اگه بخوای وی بی نصب کنی و خرج اضافه نکنی باید وارز بگیری وگرنه به خاطر کپی رایت اخطار به سرور میدن
ولی کلا همون انجمن ساز رایگان + همین سرویس 30 هزار تومنی (که یه دامنه رایگان هم بهت میده) خوبه... مای بی بی
ارزش داره که هاستت خوب باشه. چون وارز بگیری آپتایمش کم میشه
فوق فوقش بعدا خواستی میتونی تبدیل به وی بی کنی بدون از دست رفتن پست ها و...

موفق باشی :)

mojereza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقا منم میخوام یه همچین کاری بکنم ولی من اصلا نمیدونم چطوری اعضا بگیرم این مشکل اول منه
دوم اینکه امنیت این هستش یه چیزهایی شنیدم در مورد هک اینا چطوری میتونیم مقابله کنیم خدماتی نمیدن بههمون شرکت های هاست در این زمینه؟

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
دوست عزیز هاستی میخواهید که قوانین کپی رایت رعایت نکته
انجمن ساز رایگان مای بی بی
پولی ipb
رایگان میشه با حدود 50 هزار تومان
پولی 500 هزار به بالا

vahid989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان
من یه سایت دارم (دامین چند ساله تمدید کردم و هاست نامحدود سالیانه دارم)
میخام یه انجمن هم راه اندازی کنم براش یه چیز استاندارد میخام از نظر سئو و عیب و ایراد نداشته باشه امکاناتش هم مهم نیست
به نظرتون کدوم انجمن ساز رو نصب کنم؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه بازدید هایی که انجمن میگیره روی رتبه الکسا دامنه تاثیر گذار هست؟یعنی هم بازدید سایت هم بازدید انجمن تاثیر میذاره روی رتبه الکسا یا جدا هستن هر کدوم؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام دوستان
من یه سایت دارم (دامین چند ساله تمدید کردم و هاست نامحدود سالیانه دارم)
میخام یه انجمن هم راه اندازی کنم براش یه چیز استاندارد میخام از نظر سئو و عیب و ایراد نداشته باشه امکاناتش هم مهم نیست
به نظرتون کدوم انجمن ساز رو نصب کنم؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه بازدید هایی که انجمن میگیره روی رتبه الکسا دامنه تاثیر گذار هست؟یعنی هم بازدید سایت هم بازدید انجمن تاثیر میذاره روی رتبه الکسا یا جدا هستن هر کدوم؟
http://www.iranexplorer.net/static,vbfarsi_vbulletin,1.htm

vahid989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان ممنون از پاسخ گوییتون
به نظر دوستان از مای بی بی استفاده کنم بهتره یا زنفورو؟
برای نصبش باید چیکار کنم یه راهنمایی مختصر بکنید ممنون میشم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوستان ممنون از پاسخ گوییتون
به نظر دوستان از مای بی بی استفاده کنم بهتره یا زنفورو؟
برای نصبش باید چیکار کنم یه راهنمایی مختصر بکنید ممنون میشم

زنفورو پولیه و باید لایسنس تهیه کنید در غیر اینصورت باید برید روی هاست وارز که هر روز مکافاته اما لایسنسش 149 دلار هستش
در مقایسه با مای بی بی بی نهیات بهتره

امکاناتش هم زیاده نصبش هم برید انجمن زنفورو بهتون میگن

vahid989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خیلی ممنون بابت پاسخگویی سریعتون
جساراتا من یه انجمن میخام خودمون یه گروه هستیم میخایم روش کار کنیم و پست های آماده داریم که منتظر انجمن هستیم بریزیم توش
(پست هامون بیشتر مناسب انجمن هست تا سایت) به نظرتون اول با مای بی بی شروع کنیم و بعد از مثلا 1 سال که اوضاع بهتر شد بریم سمت زنفورو میشه؟(ترجیحا اول کار انجمن هزینه نمیتونیم بکنیم)
به نظر شما چیکار کنیم؟
ممنون که وقت میزارید پاسخ میدید

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خیلی ممنون بابت پاسخگویی سریعتون
جساراتا من یه انجمن میخام خودمون یه گروه هستیم میخایم روش کار کنیم و پست های آماده داریم که منتظر انجمن هستیم بریزیم توش
(پست هامون بیشتر مناسب انجمن هست تا سایت) به نظرتون اول با مای بی بی شروع کنیم و بعد از مثلا 1 سال که اوضاع بهتر شد بریم سمت زنفورو میشه؟(ترجیحا اول کار انجمن هزینه نمیتونیم بکنیم)
به نظر شما چیکار کنیم؟
ممنون که وقت میزارید پاسخ میدید

اگر برنامه بلد مدت دارید حتما از همون اول سویچ کنید روی زنفورو
چرا ؟
  • اول سئوش خیلی بهتره و امکاناتی که برای سئوش میده یخی بهتره
  • قالب های یکه داره خیلی بهتره و برای انجمن یکی از موارد مهم داشتن قالب خوب و بوت استراپ هست مخصوصا که الان اوضاع انجمن ها یه کم قاراش میشه و بیشتر امت در شبکه های اجتماعی هستن
  • برای زنفورو همه چی هست من جمله میتونید اپلیکیشن های موبایل آندروید و آی او اس رو براش راحت با 200 دلار تهیه کنید و به نوعی کاربر رو آلوده کنید که هر روز به شما سر بزنه
  • اینکه سیستم داینامیک و استفاده از منابعه زنفورو مشخص تر هستش و بهتر میتونید حالت پایداری سایت ( نسبت به سخت افزار و تعداد یوزر ) رو تعیین کنید
  • مای بی بی بعد از نصبش اولین سرطاش پیدا کردن یه قالب پیش فرض هستش براش که در حالت کلی وقتی برید بگردید چیز درست حسابی پیدا نمی کنید هیچ ، تازه مجبور بشید قالب هم براش سفارش بدید اونوقت نمی صرف چون همین قالبی که روی پی تی هست پیش فرضه (فکر کنم whispe هست اسمش ) و با دانلودش راحت میتونید ازش استفاده کنید
  • افزونه های جانبی مای بی بی قدرت جامعیت نداره و برای هر استفاده کوچیک می بایست برای خودت شخصی سازیش کنید که اینم خودش یه نوع دردسره
  • از لحاظ افزونه زنفورو کامل هستش و تقریبا هر چی بخوای داره و این خودش یعنی قدرتت چند برابر میشه و برای هر تغییر نمی شینی زار بزنی ( البته امکان داره نیاز به تغییر باشه ولی دیگه از بیخ و بن نایاب نیست مث مای بی بی )

اما خصوصیات خوبی که مای بی بی داره اینه که احتیاج به تهیه لایسنس نداره و میتونید همین الان برید نصبش کنید و ازش استفاده کنید ولی خوب امکاناتش خیلی کمه ( باعث میشه قدرت جذب کاربرش بیاد پائین )

ولی اگر شک دارید که کارتون میگیره یا نه میتونید از مای بی بی استفاده کنید و با همون قالب های سادش کار کنید تا جا بیافتید

ولی شخصا میگم حداقل یک الی یک و نیم میلیون بزارید کنار برای اینکار ( هزینه خرید لایسنس و خرید هاست ) ، تا حداقل ها رو داشته باشید و بتونید پتانسیل این که انجمنتون قابلیت رشد داشته باشه رو افزایش بدید

خلاصه نظرم روی زنفورو است ( وی بی هم حتی من پیشنهاد نمی دم )

vahid989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان یه انجمن مای بی بی میخام راه اندازی کنم ولی نیاز به قالب دارم
کسی جایی سراغ داره قالب داشته باشه آماده؟ظاهرش هم خیلی برام فرقی نمیکنه فقط استاندارد باشه و بدون خطا
ممنون میشم راهنماییم کنید
.
سوال بعدی اینکه اگه زنفورو نال شده بخام بگیرم شرایطش چطوریه و چقدر خرج برمیداره و باید چیکار کنم و شما بین زنفورو نال شده و مای بی بی کدوم رو پیشنهاد میدین؟

Last edited:
بالا