برگزیده های پرشین تولز

هشدار دباره معامله با این کاربر

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
سلام ، بنده برنامه نویس وب ، ویندوز ، اندروید و توسعه دهند وردپرس ، مای بی بی و ... هستم.
هشدار میدهم با کاربر bazi berooz معامله ای انجام ندهید ، بشدت بی منطق و غیرقابل اعتماد هستند.
من به عنوان سرویس دهنده نمیدانستم که خوشبختانه متوجه شدم و هزینه کارشان را (بعد از اتمام کار و حتی بیشتر ) هم به ایشان بازگشت دادم که از شر اینگونه افراد راحت شدن خیلی گرانبها تر از پول می باشد.

Last edited:

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
مشکل را برطرف کردم و حتی خودشان راضی بوده اند که تصویر زیر میتوانید ببینید.
Untitled.png

دوباره مشکل برگشت و دوباره هم برطرف کردم. و حتی تعهد دادند ولی ظاهراً جوری بزرگ شده اند که نمیشه روی حرفش حساب کرد.

Screenshot_2023_03_25_at_10_24_27_%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%BE.png

با اینکه بعد مشخص شد مشکل از سیستم خودشان می باشد و اعتراض داشتند ، هزینه را کامل بازگشت دادم.
photo_2023_03_25_10_26_45.jpg

با این حال اینقدر بی شخصیت و بی اصالت و بی حیا می باشند ، آحر من را مقصر می دانند.

Last edited:

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوستان در امتیازی که به این شخص نادان دادم پاره ای از توضیحات امده است، یک ادم بسیار بی منطق غیر حرفه ای هستند به هیچ وجه به هیچ وجه پیشنهاد همکاری با ایشون رو نمیدم. و خداروشکر میکنم در عید پول حلالی که من با زحمت بدست اوردم تو جیب چنین ادم مفت خوری نرفت و زنده شد.

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
در رابطه با مشکل سیستم اخه انسان نادان من به تو چهار برابر پول دادم که مشکل را بطور کامل حل کنی نه اینکه بیای لا پوشونی کنی و دوباره دقیقا همون مشکل با همون ارور برای سایت من ایجاد بشه! و باز هم دوباره درخواست پول کنی از من بابت همون مشکل

انسان ها ذات و شخصیت شون اکثرا تقصیر خودشون نیست و از جای دیگری نشئت میگیره تو انسان نادان فکر میکنی همه عین خودت نادان هستن چت کامل را در همینجا قرار بده تا دیگران ببیند که ایا در این قضیه من کوتاهی کردم یا ...

پ ن: وقت کردم حتما خودم بصورت یک ویدئو چت رو در اینجا قرار میدهم

Last edited:

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
این هم فیش های واریزی بنده هست فرستادم که حرف این شخص در مورد اینکه بیشتر پول برگردانده است عین شخصیتشان مورد دار است.

IMG-20230322-WA0000.jpg

IMG-20230307-WA0000.jpg

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان در امتیازی که به این شخص نادان دادم پاره ای از توضیحات امده است، یک ادم بسیار بی منطق غیر حرفه ای هستند به هیچ وجه به هیچ وجه پیشنهاد همکاری با ایشون رو نمیدم. و خداروشکر میکنم در عید پول حلالی که من با زحمت بدست اوردم تو جیب چنین ادم مفت خوری نرفت و زنده شد.
بی شخصیت ، خودم پول را بهت بازگشت دادم ، حتی شعور تشکر نداری.
شما پول بابت رفع مشکل دادید ، مشکل رفع شده ، دوباره رفتید با FTP فایل آپلود کردید و ویروس از سیستم خودتان منتقل شد .
1. چندبار رفع مشکل کردم
2. رایگان وب سایت را به هاست دیگر منتقل کردم.
3. خودم پول را بازگشت دادم.
شعور تشکر نداری ، هزارتا توهین هم میکنی؟
اگر پول را بهت نمیدادم غلطی میتوانستی بکنی؟
به هرحال امیدوارم روزی درک فهم کافی برای لطفی که بهت کردم را پیدا کنی.
بجای توهین، انسان باش بنویس سفارش شما چه بود و من انجامش دادم یا خیر.
آیا ویروس کشی سیستم شما در سفارش بود؟
آیا بارها خطا را رفع نکردم و تست نکردید؟
اگر خیر پس امتیاز بازارچه که بهم دادید که مشخص.
اما بعد از چند روز که خودتان از طریق FTP فایل ها را آلوده کردید باز من رایگان برای شما رفع مشکل کردم.
به هر حال همان تصاویر گویا می باشد.
اگر بک آپ چت را دارید لطفاً قرار بدهید ، چون متاسفانه من حذفش کردم.
حالا تا دلت میخواهد فحش بده.
نه فحش ها اهمیت دارد نه .....

Last edited:

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
همین اسکرین شایتی که خود شما گذاشتید مشخص ، اگر به تاریخ واریزها نگاه کنید.
پرداخت اول مربوط به 16 اسفند 1401 می باشد که مشکل خطا مربوط به ویروس نبود و مشکل برطرف شد و ایشان تشکر کردند و حتی امتیاز را ثبت کرده اند.
پرداخت دوم مربوط به 2 فروردین 1402 می باشد ، که منشا مشکل از سیستم خودشان بود ، ولی کدها کامل اسکن و کدهای مخرب و فایل های مخرب کاملاً حذف شد . و چندبار هم اینکار را انجام دادم.

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
بی شخصیت ، خودم پول را بهت بازگشت دادم ، حتی شعور تشکر نداری.
شما پول بابت رفع مشکل دادید ، مشکل رفع شده ، دوباره رفتید با FTP فایل آپلود کردید و ویروس از سیستم خودتان منتقل شد .
1. چندبار رفع مشکل کردم
2. رایگان وب سایت را به هاست دیگر منتقل کردم.
3. خودم پول را بازگشت دادم.
شعور تشکر نداری ، هزارتا توهین هم میکنی؟
اگر پول را بهت نمیدادم غلطی میتوانستی بکنی؟
به هرحال امیدوارم روزی درک فهم کافی برای لطفی که بهت کردم را پیدا کنی.
بجای توهین، انسان باش بنویس سفارش شما چه بود و من انجامش دادم یا خیر.
آیا ویروس کشی سیستم شما در سفارش بود؟
آیا بارها خطا را رفع نکردم و تست نکردید؟
اگر خیر پس امتیاز بازارچه که بهم دادید که مشخص.
اما بعد از چند روز که خودتان از طریق FTP فایل ها را آلوده کردید باز من رایگان برای شما رفع مشکل کردم.
به هر حال همان تصاویر گویا می باشد.
حالا تا دلت میخواهد فحش بده.
نه فحش ها اهمیت دارد نه .....
۱: فحش رو که شما شروع کردی از من تا خانواده من که خوب این هم نشان دهنده شخصیت شماست.
۲: سه برابر حقت از من گرفتی هر بار هم نصفه نیمه انجام دادی و دقیقا همون ارور برمیگشت. بابت بازگشت بکاپ هم اینکار رو خودم حداقل ۱۰ بار انجام دادم و هیچ موقع اصراری نبود که تو انجام بدی برام چون کار ساده ای هست و همون موقع هم میگفتی انجام نمیدی خودم طبیعتا وظیفه داشتم انجام بدم و میدادم
۳: خوب این وظیفه تو بود بابت کاری که بدرستی انجام ندادی پولی نگیری با همه این تفاسیر من گفتم بابت وقتی که گذاشتی پول را کم کن و مابقی را بفرست که الان با این شرایط که ایجاد کردی کاملا ازون حرفم پشیمونم.
متاسفانه فضای اینترنت جوری شده کسی فکر میکنه پول کسی رو تو اینترنت برگشت بده بهش لطف کرده...!
توهینی به تو نشد توهین کردی در قبل توهین هایت خیلی نرم تر جواب گرفتی.
ویروس کشی چیه عزیز کل افزونه های بنده دارای ویروس بود من نزدیک ۳ الی ۴ ماه اصلا به سیستم دست نمیزدم که اطلاعاتی از سایتم داخلش باشه... که شما میای میگی از طریق سیستم بوده بعد میای ادعا هم میکنی من تمام ویروس های افزونرو گرفتم و وظیفمون انجام دادم! اون برنامه نویس با انصاف دونه به دونه فایل هارو چک کرد با انی دسک دونه به دونه فایل های ویروسی هاست رو حذف کرد بعد خودش برگشت گفت تمام افزونه ها ویروسی هستند همرو حذف و نصب کرد یک انتی ویروس رو برام بطور کامل کانفیگ کرد ۸۰۰ هزار تومان پول از من گرفت من هم دلیل اینکه به تو پیام دادم بخاطر وجدان خودم بود که توضیحات کاملش در امتیازی که بهت دادم هست وگرنه که من دیوانه نیستم بیام چند برابر بهت پول بدم.
امتیاز بازارچه هم خودت کلی گفتی برای اینکه دیگران هم اعتماد کنند برای من ثبت کن! این حرف ها یادت رفته! من هم واقعا اشتباه کردم که با این عجله به شخصیتی مثل تو امتیاز مثبت دادم

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
همین اسکرین شایتی که خود شما گذاشتید مشخص ، اگر به تاریخ واریزها نگاه کنید.
پرداخت اول مربوط به 16 اسفند 1401 می باشد که مشکل خطا مربوط به ویروس نبود و مشکل برطرف شد و ایشان تشکر کردند و حتی امتیاز را ثبت کرده اند.
پرداخت دوم مربوط به 2 فروردین 1402 می باشد ، که منشا مشکل از سیستم خودشان بود ، ولی کدها کامل اسکن و کدهای مخرب و فایل های مخرب کاملاً حذف شد . و چندبار هم اینکار را انجام دادم.
باید به عنوان یک برنامه نویس بابت پولی که میگیری وقت بذاری بشینی مشکل من رو بطور کلی حل کنی نه اینکه موقت درست کنی! تا دوباره دقیقا همون مشکل برای من ایجاد بشه!
دقیقا مثل همینکاری که برنامه نویس بعدی کرد و من الان خیالم راحته که دیگه اون مشکل لاقل برنمیگرده.

یا کلا از اول میگفتی که تجربه شو نداری و فقط موقت میتونی این مشکل رو حل کنی

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
باید به عنوان یک برنامه نویس بابت پولی که میگیری وقت بذاری بشینی مشکل من رو بطور کلی حل کنی نه اینکه موقت درست کنی! تا دوباره دقیقا همون مشکل برای من ایجاد بشه!
دقیقا مثل همینکاری که برنامه نویس بعدی کرد و من الان خیالم راحته که دیگه اون مشکل لاقل برنمیگرده.

یا کلا از اول میگفتی که تجربه شو نداری و فقط موقت میتونی این مشکل رو حل کنی
چون کامل مشخص بود منشا بازگشت خارجی می باشد ، گفتم و خود شما تایید کردید و در اسکرین شات زیر مشخص
Screenshot_2023_03_25_at_10_24_27_واتساپ.png

اگر از چت ها بک آپ دارید کامل اینجا ارسال کنید ، متاسفانه من حذف کردم ، چون ناراحت شدم و اصلاً نمیخواستم و نمیخواهم برای این قضیه اینقدر وقت بگذارم .
بعد این حرف بچه گانه چیه که خودت گفتی امتیاز بده ، خب اگر مشکل نشده بود و ناراضی بودی ، چرا امتیاز دادی؟ اگر واقعا این دو پرداخت مال یک مسئله می باشد چرا تاریخ پرداخت هایی که خودتان اسکرین شات ارسال کردید بیش از 2 هفته اختلاف دارد؟ ویروس رفته بود مرخصی؟
اگر کمی انصاف داشتید......

Last edited:

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
چون کامل مشخص بود منشا بازگشت خارجی می باشد ، گفتم و خود شما تایید کردید و در اسکرین شات زیر مشخص
مشاهده پیوست 1323133

اگر از چت ها بک آپ دارید کامل اینجا ارسال کنید ، متاسفانه من حذف کردم ، چون ناراحت شدم و اصلاً نمیخواستم برای این قضیه اینقدر وقت بگذارم .
بله من از چت ها بکاپ دارم اما باید وقت بگذارم و برخی مشخصات رو شطرنجی کنم بعد بفرستم که اگر انی وقتم خالی شد خدا شاهده اینکار رو میکنم حتما.
منشا بازگشت خارجی نبود مشکل این بود که شما متاسفانه وقتت رو نمیذاشتی که مشکل رو از ریشه حل کنی موقت مشکل حل میشد و دوباره بازمیگشت چون مهاجم ها از طریق فایل های مخربی که از قبل اپلود کردن دوباره دسترسی میگرفتن و درست کردن این مشکل نیاز به این داشت که دونه به دونه فایل های هاست چک بشه از تم افزونه htaccess و... که خوب شما کم کاری کردی با اینکه من خیلی بیشتر از فی کارتون به همون دلایل پول دادم و این قضیه مقصر شما بودی نه من ، من همه جوره احترام شمارو حفظ کردم هر چی گفتین از امتیاز تا اون منت هایی که اصلا نیاز نبود میذاشتین با اینکه بیشتر پول داده بودم هیچی نگفتم و مشکلم حل میشد بطور کامل طبیعتا کاملا هم راضی بودم و دو دفعه هم بابت یک ارور پول دادم اما شما دوباره بابت همون مشکل که برای بار سوم پیش اومد بازم درخواست پول کردین که خیلی غیر منطقی بود برای من و من هم درخواست بازگشت پول نکردم بازم گفتم درست کنین و شما اومدی پول من رو برگشت دادی و چند تا حرفی که ادم رو ناراحت کنه هم زدی... اما امشب که اومدم یهو دیدم برای من امتیاز منفی ثبت کردی واقعا شاخ در اوردم و گفتم نباید اینجا دیگه سکوت کنم و اعتبار چندین ساله خودم در این انجمن رو تو موضوعی که من تقصیری نداشتم دچار اخلال کنم.

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
مشاهده پیوست 1323133

اگر از چت ها بک آپ دارید کامل اینجا ارسال کنید ، متاسفانه من حذف کردم ، چون ناراحت شدم و اصلاً نمیخواستم و نمیخواهم برای این قضیه اینقدر وقت بگذارم .
بعد این حرف بچه گانه چیه که خودت گفتی امتیاز بده ، خب اگر مشکل نشده بود و ناراضی بودی ، چرا امتیاز دادی؟ اگر واقعا این دو پرداخت مال یک مسئله می باشد چرا تاریخ پرداخت هایی که خودتان اسکرین شات ارسال کردید بیش از 2 هفته اختلاف دارد؟ ویروس رفته بود مرخصی؟
اگر کمی انصاف داشتید......
شما خودت برگشتی گفتی برای اینکه دیگران بهت اعتماد کنن بیام امتیاز ثبت کنم منم گفتم باشه ، اره عجله کردم چون باید یک چند روزی ثبت میکردم که ببینم ارور دوباره بوجود میاد یا نه بعد امتیاز میدادم.
چرا حرف نامربوط میزنید مرخصی چیه! شما کاملا مشکل رو حل نکرده بودید و دسترسی اون ها از بین نرفته بود فقط بطور موقت ماست مالی میکردید ارور رو و ارور دوباره برمیگشت...

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
بله من گفتم اگر راضی هستید جهت اعتماد دیگر کاربران امتیاز بازارچه فراموش نشود.
اسفند ماه مشکل حل شد. شما رفتی چندتا افزونه نال شده دیگر نصب کردید و آنها دوباره آلوده بودند و مشکل برگشت.
ماست مالی چیه؟ نمیدانم از خودت میگی یا کسی یادت داده ، وقتی کد آلوده در صفحه است با اجرای صفحه کدهم اجرا میشود .
و حتی فایل را نمیشود پاک کرد به همین دلیل بهت میگم به پشنیبانی هاست بگو Kill Process انجام بدهند که پروسس فایل آلوده بسته شود.
این صرفاً یک backdoor بود اگر شخصی داشت نفوذ میکرد ، وب سایت شما هزاران بار تا حالا هک شده بود.
شما جواب یک سوال را بدهید . وقتی اسفند ماه مشکل داشتید ، من مشکل را برطرف کردم و گفتم تست کنید آیا خطا مشاهده میکردید؟ اگر خطا مشاهده کردید ، چرا امتیاز دادید؟ چرا دوباره به من سفارش دادید؟

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
بله من گفتم اگر راضی هستید جهت اعتماد دیگر کاربران امتیاز بازارچه فراموش نشود.
اسفند ماه مشکل حل شد. شما رفتی چندتا افزونه نال شده دیگر نصب کردید و آنها دوباره آلوده بودند و مشکل برگشت.
ماست مالی چیه؟ نمیدانم از خودت میگی یا کسی یادت داده ، وقتی کد آلوده در صفحه است با اجرای صفحه کدهم اجرا میشود .
و حتی فایل را نمیشود پاک کرد به همین دلیل بهت میگم به پشنیبانی هاست بگو Kill Process انجام بدهند که پروسس فایل آلوده بسته شود.
این صرفاً یک backdoor بود اگر شخصی داشت نفوذ میکرد ، وب سایت شما هزاران بار تا حالا هک شده بود.
شما جواب یک سوال را بدهید . وقتی اسفند ماه مشکل داشتید ، من مشکل را برطرف کردم و گفتم تست کنید آیا خطا مشاهده میکردید؟ اگر خطا مشاهده کردید ، چرا امتیاز دادید؟ چرا دوباره به من سفارش دادید؟
شما چرا روی اوردی به دروغ گفتن! من حاضرم قسم بخورم حتی یک فایل هم بعد از اولین ماست مالی شما در سایتم اپلود نکردم . میگم که اگر از همون اول میدونستم کار شما موقت و ماست مالی کردن هست هرگز دوباره دومیلیون تومان بابت همون اروری که رخ داده بود واریز نمیکردم و هرگز امتیازی هم داده نمیشد.
من نمیخواستم امتیاز منفی دوم رو ثبت کنم حالا که میبینم رو اوردی به دروغ گفتن عین خودت دومین امتیاز منفی هم ثبت میکنم.

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
باشه اون حرف من اشتباه . چرا جواب سوال را نمیدی ؟ چرا چت ها را کامل نمیگذاری؟ وقت داری اینجا پیام بدهی ، وقت نداری از چت ها اسکرین شات بگیری؟
وقتی اسفند ماه مشکل داشتید ، من مشکل را برطرف کردم و گفتم تست کنید آیا خطا مشاهده میکردید؟ اگر خطا مشاهده کردید ، چرا امتیاز دادید؟ چرا دوباره به من سفارش دادید؟

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
باشه اون حرف من اشتباه . چرا جواب سوال را نمیدی ؟ چرا چت ها را کامل نمیگذاری؟ وقت داری اینجا پیام بدهی ، وقت نداری از چت ها اسکرین شات بگیری؟
وقتی اسفند ماه مشکل داشتید ، من مشکل را برطرف کردم و گفتم تست کنید آیا خطا مشاهده میکردید؟ اگر خطا مشاهده کردید ، چرا امتیاز دادید؟ چرا دوباره به من سفارش دادید؟
جواب ماست مالی کردن و یا بقول خودت درست کردن مشکل رو دادم ! گفتم چندین و چند بار،شما اومدی مشکل رو ماست مالی کردی دوباره همون مشکل پیش اومد و دوباره ماست مالی کردی بجای اینکه کامل درست کنی الان هم با یک دروغ اومدی ماست مالیتو دوباره ماست مالی کنی شما به من میگی بیشخصیت فلان بسار الان دروغ گفتن کار یک فرد باشخصیت هست فکر کنم از نظر تو!
شمایی که میخواستی اینطوری بطور کامل ناحق و بی منطق بمن امتیاز منفی بدی چرا چت هارو پاک کردی!
با همه این تفاسیر من گفتم انی که تونستم کل چتمون رو قرار میدم.
بعد اگر یک نفر از مدیران این انجمن که واقعا منو قانع کنه مشکل این ماجرا از سمت من بود من تمام حرفمو پس میگیرم و حق شمارو براتون واریز میکنم و امتیاز منفی هایی که بهت دادم رو پاک میکنم چون فهمش رو دارم که شما در پرشین تولز فعالیت میکنید و خوب فعالیت من به عنوان فروشنده خیلی در این انجمن کم هست. من در قالب یک ویدیو چت هارو میفرستم هرموقع تونستم(چون باید یکسری اطلاعات که مربوط به سایت و... هست رو شطرنجی کنم).

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
سلام مجدد لطفا در پیام خصوصی بمن پیام بدین من ویدیو چت هامون رو براتون بفرستم و خودتون اطلاعات مربوط به سایت ادرس سایت و... رو شطرنجی کنید اگر میخواین عمومی اپلودش کنید. اگر هم میخواین برای یکی از مدیران بفرستین برای اینکه قضاوت کنند ماجرای مارو چون من نمیخوام حق هیچکس رو ضایع کنم توی زندگی خودم، اگر قانع شدم که اشتباه از من بود خسارت شمارو پرداخت میکنم و به مدیران انجمن میگم امتیاز منفی شمارو پاک کنند.

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
سلام مجدد لطفا در پیام خصوصی بمن پیام بدین من ویدیو چت هامون رو براتون بفرستم و خودتون اطلاعات مربوط به سایت ادرس سایت و... رو شطرنجی کنید اگر میخواین عمومی اپلودش کنید. اگر هم میخواین برای یکی از مدیران بفرستین برای اینکه قضاوت کنند ماجرای مارو چون من نمیخوام حق هیچکس رو ضایع کنم توی زندگی خودم، اگر قانع شدم که اشتباه از من بود خسارت شمارو پرداخت میکنم و به مدیران انجمن میگم امتیاز منفی شمارو پاک کنند.
از چت ها کامل اسکرین شات بگیر بفرست اینجا .
ادعا شما می باشد که من دروغگو هستم و مشکل رفع نکردم و شما رضایت اعلام نکردید و ...
سخت برات آپلود کنی ، اسکرین شات ها را کامل به ایمیل زیر بفرست. (همه پیام های من و شما)

[email protected]

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
شما ادعا کردید چت ها را دارید و مشکل از من ، خب چت ها بگذار ، حالا میگی چت ها را من بگذارم ، خب بفرست اسکرین شات ها را ، اگر در چت ها گواه می باشد که حق با شماست ، چت ها را بگذارید که درس عبرتی به "من پر رو" بدهید .
مدرکی که شما ادعا میکنید ، ثابت میکند حق با شماست ، من پا فشاری میکنم بگذارید ، بعد من پر رو هستم؟!!!!!
بعد چنین استدلالی نیاز به قضاوت دارد.!!!!!!
چت ها را کامل اسکرین شابت بگیر بگذار.
حداقل روی حرف خودت بمون

اگر انی وقتم خالی شد خدا شاهده اینکار رو میکنم حتما.

حالا خوب این چندتا پست بالاتر موجود وگرنه اینم میگفتید دروغ میگم.

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
من ماست مالی کن ، دروغگو ، پر رو و هرچی تو میگی .
چند سوال را جواب بده :
عیب یابی کردم که مشکل از کجاست یا نه؟
پرداخت اول با دوم 16 روز اختلاف داشت یا نه ؟ که از دفعه اول تا بروز مشکل دوباره بیش از دو هفته گذشته بود.
با این حال اصلاً همه اینها دروغ ، من ماست مالی کن نگفتم اگر برگشت (به هر دلیلی) مسئولیتش با خود شماست؟ و شما قبول کردید؟ در اسکرین شات زیر (متاسفانه در اسکرینی که از چت گرفتم)
Screenshot_2023_03_25_at_10_24_27_%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%_002.png

یا این تصویر هم فتوشاپ ؟
اگر از نظر معامله باشه همین جمله کافیست که حق با من. و نیاز نبود حتی هزینه ای پس بدهم.
اگر از نظر اخلاقیات باشد که من پول پس دادم بر این اساس چون احتمال اینکه فایلی را جا انداختم را صفر درصد نمیدانستم و ممکن فایلی را جا انداخته باشم. (که اگر صد در صد مطمئن بودم و احتمال نیم درصد خطا در کارم نمیدانم ، هزینه بازگشت نمیدادم).
ولی استدلال شما برای این توهین و تهمت ها چیه؟

Last edited:
بالا