• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه با مقدماتی جام جهانی 2014

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
قرعه‌کشي پلي‌آف انتخابي جام جهاني در اروپا | ورزش 3_

* پرتغال - سوئد

* يونان - روماني

* ايسلند - کرواسي

* اوکراين - فرانسه

حیف شد که یه نفر بین کریس یا زلاتان نمیتونه تو جام جهانی باشه.

یونان، فرانسه و کرواسی راحت میاند بالا... سوئد هم شانسش جلوی پرتقال 51 به 49 هست... اگه بازی جلوی آلمان رو تکرار کنند میتونند به برزیل برسند.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

به نظر من اوکراین تیم کوچکی نیست و فرانسه اگه در بازی رفت باهوش نباشه ممکنه به جام جهانی نرسه .

یونان فکر کنم بیاد بالا . یونانیها خیلی خوب بلدن تو اینجور بازیها چطوری نتیجه بگیرن .

کرواسی الان وضعیت تیمش جالب نیست و مربیشون برکنار شد و ممکنه نتونه از پس ایسلند بربیاد . من امیدوارم ایسلند صعود کنه به جام جهانی و با ایران همگروه بشه ! :cool:

بازی سوئد با پرتغال رو نمیشه پیش بینی کرد و دو تیم 50 - 50 ـه شانسشون .

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ایران تو هر گروهی بیفته، حتی آسونترین گروه، خیلی زور بزنه یک امتیاز بگیره.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
سبک دو تیم هم به نظرم خیلی فرق داره پرتغال تکنیکی و درگیر بازی میکنه اما سوئد بیشتر به سبک انگلیس نزدیکه و از روی همکاری تیمی نتیجه میگیرن البته خیلی هم شناخت ندارم ولی همون فکر کنم سیستماشون مثل منطقشون با هم فرق زیادی داشته باشه
ولی من واقعاً نمیتونم جام جهانی رو بدون کریس رونالدو تصور کنم و خیلی بد میشه اگر پرتغال صعود نکنه دوره قبل هم با کروش بد نبودن و جلوی قهرمان جام با یک گل استثنائی شکست خوردن و حذف شدن
سوئد هم تیم خوبیه ولی کشورهای اسکاندیناوی کلاً قدرت حساب نمیشن و پرتغال خیلی بیشتر از سوئد تنور رقابتها رو گرم میکنه!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
سبک دو تیم هم به نظرم خیلی فرق داره پرتغال تکنیکی و درگیر بازی میکنه اما سوئد بیشتر به سبک انگلیس نزدیکه و از روی همکاری تیمی نتیجه میگیرن البته خیلی هم شناخت ندارم ولی همون فکر کنم سیستماشون مثل منطقشون با هم فرق زیادی داشته باشه
ولی من واقعاً نمیتونم جام جهانی رو بدون کریس رونالدو تصور کنم و خیلی بد میشه اگر پرتغال صعود نکنه دوره قبل هم با کروش بد نبودن و جلوی قهرمان جام با یک گل استثنائی شکست خوردن و حذف شدن
سوئد هم تیم خوبیه ولی کشورهای اسکاندیناوی کلاً قدرت حساب نمیشن و پرتغال خیلی بیشتر از سوئد تنور رقابتها رو گرم میکنه!

از نظر بازیکن پرتقال خیلی بهتر هست ولی نمی دونم چرا اینقدر نوسان دارند... سوئد تو دفاع ضعیف هست ولی خط هافبک و حمله خیلی خوبی داره... کلا به خاطر اینکه زلات 32 سالش هست و این آخرین فرصتش هست امیدوارم صعود کنند.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
از نظر بازیکن پرتقال خیلی بهتر هست ولی نمی دونم چرا اینقدر نوسان دارند... سوئد تو دفاع ضعیف هست ولی خط هافبک و حمله خیلی خوبی داره... کلا به خاطر اینکه زلات 32 سالش هست و این آخرین فرصتش هست امیدوارم صعود کنند.
صعود کنن که چی بشه؟ خیلی زور بزنه از گروهی بیاد بالا! همون پرتغال بیاد بهتره، هرچی باشه مدعی قهرمانیه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
صعود کنن که چی بشه؟ خیلی زور بزنه از گروهی بیاد بالا! همون پرتغال بیاد بهتره، هرچی باشه مدعی قهرمانیه

سوئد - آلمان (تو زمین آلمان) 4-4
سوئد - آلمان (تو زمین سوئد) 3-5
سوئد - انگلیس 4-2

سوئد امسال با سوئد های گذشته خیلی تفاوت داره ضمنا تیمی که تو گروه المان دوم شده یکم حقش از تیمی که تو گروه روسیه دوم شده بیشتر هست... اگر سوئد تو یه گروهی غیر از گروه اسپانیا و آلمان بود راحت صعود می کرد.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
سوئد - آلمان (تو زمین آلمان) 4-4
سوئد - آلمان (تو زمین سوئد) 3-5
سوئد - انگلیس 4-2

سوئد امسال با سوئد های گذشته خیلی تفاوت داره ضمنا تیمی که تو گروه المان دوم شده یکم حقش از تیمی که تو گروه روسیه دوم شده بیشتر هست... اگر سوئد تو یه گروهی غیر از گروه اسپانیا و آلمان بود راحت صعود می کرد.
جام جهانی رو ستاره ها و پدیده های تکنیکی گرم میکنه نه تیمهایی مثل سوئد همون زلاتان هم به قول شما دیگه 32 سالشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

بازی اردن و اروگوئه چی شد ؟

سوارز و فورلان و کاوانی هم بودن در ترکیب اصلی ؟؟

che226

Registered User
لایک‌ها
419
در شرایطی که هنوز تکلیف هر 32 تیم صعود کننده به رقابت های جام جهانی 2014 مشخص نشده، و هنوز معلوم نیست که تیم هایی از جمله پرتغال، فرانسه، سوئد، اروگوئه و اوکراین در این رقابتها حضور خواهند داشت یا نه ، و در شرایطی که هنوز قرعه کشی مرحله گروهی این رقابتها (که روز 6 دسامبر انجام می شود) برگزار نشده، سران فیفا ساعات برگزاری بازیهای جام جهانی را اعلام کرده اند.
دانلود برنامه ی بازیها

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
The World Cup needs Cristiano Ronaldo
هرکی مخالف این قضیه است، فوتبالدوست نیست، حتی بارسایی هاش. جام جهانی رو ستاره هاش زیبا می کنن، مسی، رونالدو، روبن، فن پرسی، نیمار، ریبری، مولر و اوزیل و شواینی و پیرلو و آگوئرو و ژاوی و اینیستا و سیلوا و .... زلاتان هم واقعا حیفه. اما خداییش سوئد نهایتش تا 1/8 بیاد بالا. سوئد همیشه مقدماتی ها عالی بوده اما مراحل حساس هیچ حرفی واسه گفتن نداشته با 3-0 3-0 می باخته همیشه و به جز زلاتان هیچ بازیکنی نداره به اون صورت.
فکرشو کنید پرتغال و اسپانیا یا پرتغال و آرژانتین به هم بخورن. چه بازی ای میشه.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اگه دو سه بازی اخیر پرتغال رو دیده باشید شاید با من موافق باشید که زیاد سر نداره پرتغال از سوئد
یا به زبان ساده تر همچین مالی هم نیست در حد 4تیم پایانی جام
الان بلژیک - سوئیس - روسیه - و حتی کرواسی که تیم های درجه یک هم نیستن به نظر من قوی تر از پرتغال هستن
اما خب قبول دارم ستاره هاش بیشتر از سوئدن

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
وای احتمال عدم صعود قهرمان 98 زیاد شد !
خیلی سخته خروسها به اوکراین دو گل بزنن و گلم نخورن!
نیجریه هم همین چند دقیقه پیش به جام جهانی راه یافت

با توجه به برد قاطع اوروگوئه مکزیک و غنا تکلیفشون معلومه و فقط مونده 3 نماینده دیگه از آفریقا و 4نماینده اروپا
پیش بینی من از 10تیم باقیمونده جام:
اوروگوئه مکزیک غنا ساحل عاج کامرون الجزایر کرواسی یونان اوکراین پرتغال

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
زیبایی جام جهانی به حضور تیم های قدرتمند هست ، حیفه که فرانسه داره حذف میشه ، به شخصه دوست دارم فرانسه صعود کنه هرچند که احتمالش زیاد نیست

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
زیبایی جام جهانی به حضور تیم های قدرتمند هست ، حیفه که فرانسه داره حذف میشه ، به شخصه دوست دارم فرانسه صعود کنه هرچند که احتمالش زیاد نیست
فرانسه اگه بتونه تو 20 دقیقه اول یک گل بزنه احتمال صعودش زیاد میشه... دقایق ابتدایی بازی خیلی مهمه. معمولاً تیم هایی که بازگشت های عجیب داشتن دقایق ابتدایی گل زدن.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
فرانسه اگه بتونه تو 20 دقیقه اول یک گل بزنه احتمال صعودش زیاد میشه... دقایق ابتدایی بازی خیلی مهمه. معمولاً تیم هایی که بازگشت های عجیب داشتن دقایق ابتدایی گل زدن.
منهای 7-5 آرسنال :دی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

آره اما ترس از خوردن گل باعث میشه استرس بالایی داشته باشن اگرچه شدنی هست
امیدوارم سه شنبه تیم های پرتغال و فرانسه رو جزو صعودکننده ها باشن

بالا