• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه وبلاگ هام تو یه لحظه نابود شدن

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان من که وبلاگام تبلیغاتی نبودن، روی قوانین بلاگفا هم پا نذاشتم نمیدونم رو چه حکمتی وبلاگ های منو حذف کردن اما مشکلی هست یکی از وبلاگهام رو قطعا بخاطر گزارش بقیه حذف کردند چون پیج رنک بالا میگرفت:hmm:
مطمئنم که یکی ریپورت کرده، بقیه وبلاگ هام هم توی اون ادرس لینک بودن، از اونجا دیدن و حذف کردند ولی یه چیزی هست یه سری رو حذف کردند و یه سری رو حذف نکردند، حکمت اینو نمیفهمم:hmm:
ولی کلا دهن هرکی مقصره سرویس، گند زد به همه برنامه هام

خوب از دست ما که برنمیاد وبلاگاتو برگردونیم ولی اگه می خوای ادرس اونایی که حذف نکردن بهمون بده برات ریپورت کنیم که اینارم ببندن خیالت تخت راحت بشه ! دی:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوب از دست ما که برنمیاد وبلاگاتو برگردونیم ولی اگه می خوای ادرس اونایی که حذف نکردن بهمون بده برات ریپورت کنیم که اینارم ببندن خیالت تخت راحت بشه ! دی:

نه دادا دستت درد نکنه اصله کاری که وردپرس روش نصب کردم بقیه رو هم ترجیح میدم پارک کنم و رنک 4 بگیرند تا این که خودم رو الاف بلاگفا کنم...

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
حالم از بلاگفا بهم میخوره .....

بنده یک وبلاگ با 900 پست اختصاصی و رنک 3 تو میهن بلاگ داشتم با عنوان pixelone بعد یه روز اومدم دیدم پاک شده،ایمیل زدم جواب ندادن،ایمیل زدم و با خواهر و مادرشون سلام علیک کردم،بعد گفتن متاسفانه وبلاگ شما مشکلی نداشته،یک وبلاگی با آدرس و قالبی شبیه قالب شما،آدرسش این بوده pixelone1 شروع به فعالیت مجرمانه کردی و عکس های مستهجن گذاشته،ما هر چی وبلاگ با اون اسم بوده پاک کردیم،ولی ایمیل وبلاگ شما با اونا فرق داشته و معذرت میخواهیم،گفتم خوب عزیز وبلاگ رو ریکاوری کن دیگه،گفت متاسفانه امکانش وجود نداره!!! علاوه بر خواهر و مادر،عمه و خاله ش هم به بازیچه گرفتم .... :|

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
حالم از بلاگفا بهم میخوره .....

بنده یک وبلاگ با 900 پست اختصاصی و رنک 3 تو میهن بلاگ داشتم با عنوان pixelone بعد یه روز اومدم دیدم پاک شده،ایمیل زدم جواب ندادن،ایمیل زدم و با خواهر و مادرشون سلام علیک کردم،بعد گفتن متاسفانه وبلاگ شما مشکلی نداشته،یک وبلاگی با آدرس و قالبی شبیه قالب شما،آدرسش این بوده pixelone1 شروع به فعالیت مجرمانه کردی و عکس های مستهجن گذاشته،ما هر چی وبلاگ با اون اسم بوده پاک کردیم،ولی ایمیل وبلاگ شما با اونا فرق داشته و معذرت میخواهیم،گفتم خوب عزیز وبلاگ رو ریکاوری کن دیگه،گفت متاسفانه امکانش وجود نداره!!! علاوه بر خواهر و مادر،عمه و خاله ش هم به بازیچه گرفتم .... :|

جواد جان میدونم واقعه سخت و دردناکی بود خبر میدادی ما هم یه احوال پرسی باهاشون میکردیم:lol:
آقا حالا نگرفتم وبلاگت توی میهن بلاگ بوده چرا از بلاگفا متنفری؟

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
کلا سرویس های وبلاگدهی ایرانی بسیار غیر حرفه ای عمل میکنند و دست نویسنده به هیچ جایی بند نیست و هیچ ارزشی برای وبلاگ نویس قائل نیستند.
انگار نمیدانند که با همین وبلاگ نویس ها به جایی رسیدند .
از نظر من کلا مگه مجبورید وبلاگ بزنید یه ورد پرس نصب کنید رو یه هاست کم مصرف .
مطمئن باشید هر نوع وبلاگی توی هر سیستمی امکان حذفش به راحتی هست کسی هم کاری نمیتوننه بکنه.
کاش فــــــیلترینگ که این همه حواسش به محتوای وبلاگ های مورد دار هست حواسش به حفظ حقوق وبلاگ نویس ها هم بود
مثل اینکه فیلترینگ فقط گیر داده به اون اقلیتی که محتوای ناجور دارند و به اکثر کاربرها و حفظ حقوقشون بی توجه

بالا