madman2011
Registered User
- نوشتهها
- 3,182
- لایکها
- 2,724
سلام
دوستان لطفا جدا از شوخی نظرتون در مورد سوال بگین
در سال های نچندان دور که بنده وارد عرصه وبمستری شدم حدود ده ها سایت کوچیک و بزرگ زدم و درآمدزایی خوبی داشتم
بهترین شون سایت توفان بود که با سه ماه اوردمش ۸۰۰ ایران حدود ۷ هشت ملیون ازش درآوردم و قبل اینکه تلگرام بیاد با قیمت خیلی خیلی پایین فروختمش ... حالا بماند
خب با وجود گوشی های هوشمند و پیام رسان های مختلف آیا می شود که با این روش سایت زدن و.... کسب درآمد کرد و نسب به قبل چقدر کاهش بازدید داشته
آیا از این روش وارد عمل بشم
شماره دو
تلگرام ،
یا بجای روش بالا ی کانال تلگرام بزنم و روش کار کنم و کسب درآمد کنم
البته باس فیلتر شدن شو هم در نظر بگیریم
شماره سه
پیام رسان های داخلی مث سروش ، روبیکا و... که حداقل با ۵ هزار فالور میشه ی اندک کسب درآمدی داشت
شماره ۴
اینستاگرام
با ی هزینه ای ی پیج واقعی دو سه کا بخرم و روش کار کنم و مطالب اختصاصی بیارمش بالا ، کسب درآمد کنم
نظرتون چیه ، بنظرتون کدوم روش در کوتاه مدت جواب میده
من خودم علاقه من رو سایت داری هست ولی چندسالی که ازش دور بودم و نمی دونم تلگرام بقیه موارد چ تاثیری روش داشته خواهشا کسایی که سایت داشتن و دارن بگن چقدر کاهش داشتن ؟
در کل برید منبر و هر چی دوست دارید راهنمایی کنید من تا آخر پای منبرتون هستم
دوستان لطفا جدا از شوخی نظرتون در مورد سوال بگین
در سال های نچندان دور که بنده وارد عرصه وبمستری شدم حدود ده ها سایت کوچیک و بزرگ زدم و درآمدزایی خوبی داشتم
بهترین شون سایت توفان بود که با سه ماه اوردمش ۸۰۰ ایران حدود ۷ هشت ملیون ازش درآوردم و قبل اینکه تلگرام بیاد با قیمت خیلی خیلی پایین فروختمش ... حالا بماند
خب با وجود گوشی های هوشمند و پیام رسان های مختلف آیا می شود که با این روش سایت زدن و.... کسب درآمد کرد و نسب به قبل چقدر کاهش بازدید داشته
آیا از این روش وارد عمل بشم
شماره دو
تلگرام ،
یا بجای روش بالا ی کانال تلگرام بزنم و روش کار کنم و کسب درآمد کنم
البته باس فیلتر شدن شو هم در نظر بگیریم
شماره سه
پیام رسان های داخلی مث سروش ، روبیکا و... که حداقل با ۵ هزار فالور میشه ی اندک کسب درآمدی داشت
شماره ۴
اینستاگرام
با ی هزینه ای ی پیج واقعی دو سه کا بخرم و روش کار کنم و مطالب اختصاصی بیارمش بالا ، کسب درآمد کنم
نظرتون چیه ، بنظرتون کدوم روش در کوتاه مدت جواب میده
من خودم علاقه من رو سایت داری هست ولی چندسالی که ازش دور بودم و نمی دونم تلگرام بقیه موارد چ تاثیری روش داشته خواهشا کسایی که سایت داشتن و دارن بگن چقدر کاهش داشتن ؟
در کل برید منبر و هر چی دوست دارید راهنمایی کنید من تا آخر پای منبرتون هستم