• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در باره www.Lalius.com در آمد واقعي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام دوستان

همون طور كه قول داده بودم من اين سايت رو كه خودم واقعا 1200000 تومن ازش درآمد داشتم رو بطور كامل

معرفي كنم و طرز كار با سايت و همچنين نحوه درآمد زايي اون رو براتون كامل شرح بدم.

به همين خاطر اين تاپيك جديد رو باز كردم و اين كار رو شروع كردم.

آموزشهاي لازم رو به زودي مينويسم.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
The Best online money maker site.

This site is under construction. We will coming soon. Please visit again...
:lol:.

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از neo2 :
سلام دوستان

همون طور كه قول داده بودم من اين سايت رو كه خودم واقعا 1200000 تومن ازش درآمد داشتم رو بطور كامل

معرفي كنم و طرز كار با سايت و همچنين نحوه درآمد زايي اون رو براتون كامل شرح بدم.

به همين خاطر اين تاپيك جديد رو باز كردم و اين كار رو شروع كردم.

آموزشهاي لازم رو به زودي مينويسم.
مگه نگفتي 3 روز ديگه سايته درست ميشه

هنوز كه كامينگ سونه

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوست عزيز من فقط اون چيزي رو كه خودشون نوشته بودن گفتم.

حالا هم آموزش اين سايت رو شروع ميكنم.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوستان گرامي

من ميخوام يه روش جديد رو كه خودم شخصا تجربه اش كردم واستون توضيح بدم. بنده در سايتهاي زيادي عضو شدم.

مثل همه شما هم دوست داشتم كه از اينترنت بتونم پول دربيارم. ولي متاسفانه و به عناوين مختلف اين سايت ها

دروغ از آب درمي اومدن. تا اينكه به وسيله يكي از آشنايان با اين سايت آشنا شدم.

سايتي كه بنده قصد دارم به معرفي اش بپردازم يكي از سايتهاييه كه خودم تا الان 1200000 تومن ازش جايزه گرفتم.

طرز كار با اين سايت خيلي ساده هست. البته زماني كه هنوز نزده بودن واسه ارتقا سرويس هاشون در دست تعميره

كارش به اين شكل بود كه اول كه وارد سايت مي شديد به بخش ثبت نام مي رفتيد. با كليك بر روي SignUp

بعد از اون يه سري مشخصات رو بايد كامل ميكرديد.

البته اين مرحله مهم ترين مرحله هست. چون اطلاعاتي رو كه شما وارد ميكنيد رو غير از پسورد خودتون

نميشه دوباره عوض كرد. و به نظر من اين يكي از حسن هاي اين سايته. چون به فرض مثال اگه شما هك هم بشيد

عمرا كسي نميتونه به پول هاي شما دست بزنه. چون اصلا نمي تونه كه غير از پسورد چيزي رو عوض كنه !! :happy:

و يه نكته ديگه اين كه شما با ايگولد ميتونيد عضو بشيد و شماره ايگولدي كه هنگام عضويت از شما ميخوان رو واسه

پرداخت جايزه هاتون در نظر ميگيرن نه واسه گرفتن حق عضويت.

بعد از كامل كردن اين مرحله يه ايميل تاييديه واستون مياد كه بايد بريد و كانفيرم اش كنيد. به اي صورت كه به ايميل

تون ميريد و روي لينكي كه تو اون هست كليك مي كنيد. بعدش كه تاييد شدن تموم ميشه بايد حق عضويت رو

پرداخت كنيد كه معادل $ 7.55 هست. اين كار هم از طريق سرور ايگولد انجام ميشه.

باز هم يه نكته : چون ايگولد واسه هر ترانس اكشن يه مبلغي رو ور ميداره سعي كنيد كه تو ايگولد تون حداقل

8 يا 9 دلاري باشه تا به مشكلي بر نخوريد.

بعد از اين مرحله به مرحله اتمام ميرسيد. دقت كنيد كه اگر بعد از دادن حق عضويت به صفحه اتمام نريد عضويت شما

كامل نميشه !! پس دقت كنيد كه بعد از مرحله پرداخت حتما به صفحه اتمام كار بريد.

خوب دوستان اگه تا اينجا پيش رفتيد ديگه شما عضو شديد. حالا به يه صفحه شما رو ري دايركت ميكنند كه يه سري

كد بهتون ميدن و شما ميتونيد اونا رو تو سايت يا وبلاگ اتون بذاريد. چرا ؟ !!!!

چون اگه شما ميخواهيد كه زودتر به شما جايزه ها رو بدن بايد اعضاي بيشتري بعد از شما عضو بشن. تا زودتر بتونيد

به جوايز تون برسيد. پس ترجيحا يكي از اون كد ها رو ورداريد و تو سايتتون بذاريد.

خوب تا اينجا الان شما يه عضو هستيد و ديگه كاري نداريد. يعني اصلا احتيجي نداريد كه حتما بريد سراغ كسي و

بهش بگيد كه عضو بشه. ( رفرال وجود نداره ) :) فقط همون كد كارها رو انجام ميده.

در ضمن اين تاپيك رو هم دنبال كنيد كه هر زماني سايت دوباره راه افتاد بهتون اطلاع ميدم.

خوب دوستان بقيه آموزش رو هم در قسمت دوم ميگم. فعلا خدا حافظ

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خوب حالا باید چی کار کنی؟>

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوستان يه خبر خوب.

سايت راه اندازي شده. ميتونيد بريد تو سايت. ولي هنوز بعضي از بخش هاي راهنمايي اش كامل نشدن.

آدرس اش تو امضام هست . :happy:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
شما در چه مدتي اين درآمد رو داشتي؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
هنوز سايت كامل نشده

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از neo2 :
دوستان يه خبر خوب.

سايت راه اندازي شده. ميتونيد بريد تو سايت. ولي هنوز بعضي از بخش هاي راهنمايي اش كامل نشدن.

neo جان لطفا فيش هاي پرداختي تو اينجا بذار تا ما هم ببينيم كه پرداخت كرده :cool: ;)

pezhman125

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از neo2 :
دوستان يه خبر خوب.

عزيز من اين كه هنوز كامينگ سونه...! :p چي مي گي سايت راه اندازي شد؟!...
...
گذشته از همه اين حرفها، (جسارت به بعضي ها نباشه، ولي اكثر) ما ايرانيا خيلي ساده ايم و سريع گول چهار تا تبليغ چرب و نرم و پولي رو مي خوريم... نمونش رو مي تونيد از زمان انقلاب تا حالا (يا حتي قبل از اونو) بررسي كنيد. بخت آزمايي، ارمغان بهزيستي، الماس (پنتاگونا)، كارگشا، گلدماين، گلدكوئيست و شيوه هاي مختلف ديگر كه در ايران رواج بسيار داشتند و دارند...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از pezhman125 :
عزيز من اين كه هنوز كامينگ سونه...! :p چي مي گي سايت راه اندازي شد؟!...
...
گذشته از همه اين حرفها، (جسارت به بعضي ها نباشه، ولي اكثر) ما ايرانيا خيلي ساده ايم و سريع گول چهار تا تبليغ چرب و نرم و پولي رو مي خوريم... نمونش رو مي تونيد از زمان انقلاب تا حالا (يا حتي قبل از اونو) بررسي كنيد. بخت آزمايي، ارمغان بهزيستي، الماس (پنتاگونا)، كارگشا، گلدماين، گلدكوئيست و شيوه هاي مختلف ديگر كه در ايران رواج بسيار داشتند و دارند...
شما انگار خيلي از ماجرا پرتي... سايت مال خودشون بوده! ميخواستن ببينن چند تا از ما گول ميخوريم!
26.gif

يه چرخي توي تايپيك هايي با همين اسم بزني متوجه قضايا ميشي.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا