nimahz76
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 44
- لایکها
- 7
سوشیال سیگنال یا سیگنال شبکه های اجتماعی عبارتست از هر اکشن یا عملی که در شبکه های اجتماعی انجام می شود. هربار که پست شما در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود، کامنت بخورد و یا لایک بگیرد، یک سوشیال سیگنال برای شما محسوب می شود.
در این مطلب میخواهم توضیح نسبی درباره سوشیال سیگنال بدهم. توصیه میکنم اگر میخواهید به طور کامل درباره سوشال سیگنال و مزایای آن بدانید، مقاله کامل 0 تا 100 سوشیال سیگنال را از اینجا بخوانید.
تاثیر سوشیال سیگنال در سئو سایت
قطعا تبلیغات مختلفی که درباره خدمات سوشیال سیگنال می شود را دیده اید، که می گویند «1000 سوشال سیگنال فلان تومن و ...» ! این موضوع نشان دهنده اهمیت این مورد است.
سوشال سیگنال در سئو تاثیر به شدت زیادی دارد و روز به روز هم بر تاثیر آن افزوده می شود.
شبکه های اجتماعی امروزه نقش زیادی در زندگی ما دارند و گوگل نیز از این حقیقت غافل نیست! گوگل متوجه است که مردم به مطالبی که در شبکه های اجتماعی بازنشر داده می شود، اهمیت زیادی می دهند، بنابراین برای اینکه مطالب بهتری در نتایج جستجوی خود نشان دهد، از این موارد استفاده می کند.
بنابراین اگر مطلب یک سایت، به دفعات در شبکه های اجتماعی نشر داده شود، این مطلب را در نتایج جستجو خود بالاتر می آورد.
فواید سوشیال سیگنال ها
سوشیال سیگنال ها فوایدی دارند که منجر به بهبود سئو سایت می شود.
اگر بخواهم به صورت تیتر وار به برخی از این فواید اشاره کنم، می توانم بگویم که ؛
- افزایش ترافیک سایت
- کاهش bounce rate
- افزایش رتبه دیگر صفحات سایت
- افزایش اگاهی از برند و کمک به فرآیندهای برندسازی
- در مواردی، ایجاد بک لینک های با کیفیت (توصیه می کنم مقاله «همه چیز درباره لینک سازی» را حتما بخوانید.)
چگونه سوشیال سیگنال جذب کنیم؟
دو راه کلی برای جذب سوشیال سیگنال برای سایت خود داریم، خرید یا ایجاد!
درباره خرید که صحبت خاصی نمی توان کرد اما درباره ایجاد سوشال سیگنال، به توصیه های زیر توجه کنید :
- در شبکه های اجتماعی مانند توییتر و لینکدین حتما فعالیت کنید.
- فعالیت منظم و مفید و واقعی داشته باشید و با کاربران ارتباط خوبی برقرار کنید.
- فالوورهای حقیقی و مفید زیادی جذب کنید.
- در سایت خود، دکمه های اشتراک گذاری قرار بدهید.
- در ازای به اشتراک گذاری محتوای سایتتان، به کاربران هدایایی بدهید.
امیدوارم این تاپیک براتون مفید بوده باشه. اگر سوالی هست این زیر بپرسین تا جواب بدم.
درضمن دوستانی که پکیج های مربوط به سوشیال سیگنال میفروشن، همینجا پکیجشون رو معرفی کنن.
مطلب دیگه من تحت عنوان «shadowban اینستاگرام چیست» رو در فروم پرشین تولز بخونید!
منبع : BigCommerce , Moz
در این مطلب میخواهم توضیح نسبی درباره سوشیال سیگنال بدهم. توصیه میکنم اگر میخواهید به طور کامل درباره سوشال سیگنال و مزایای آن بدانید، مقاله کامل 0 تا 100 سوشیال سیگنال را از اینجا بخوانید.
تاثیر سوشیال سیگنال در سئو سایت
قطعا تبلیغات مختلفی که درباره خدمات سوشیال سیگنال می شود را دیده اید، که می گویند «1000 سوشال سیگنال فلان تومن و ...» ! این موضوع نشان دهنده اهمیت این مورد است.
سوشال سیگنال در سئو تاثیر به شدت زیادی دارد و روز به روز هم بر تاثیر آن افزوده می شود.
شبکه های اجتماعی امروزه نقش زیادی در زندگی ما دارند و گوگل نیز از این حقیقت غافل نیست! گوگل متوجه است که مردم به مطالبی که در شبکه های اجتماعی بازنشر داده می شود، اهمیت زیادی می دهند، بنابراین برای اینکه مطالب بهتری در نتایج جستجوی خود نشان دهد، از این موارد استفاده می کند.
بنابراین اگر مطلب یک سایت، به دفعات در شبکه های اجتماعی نشر داده شود، این مطلب را در نتایج جستجو خود بالاتر می آورد.
فواید سوشیال سیگنال ها
سوشیال سیگنال ها فوایدی دارند که منجر به بهبود سئو سایت می شود.
اگر بخواهم به صورت تیتر وار به برخی از این فواید اشاره کنم، می توانم بگویم که ؛
- افزایش ترافیک سایت
- کاهش bounce rate
- افزایش رتبه دیگر صفحات سایت
- افزایش اگاهی از برند و کمک به فرآیندهای برندسازی
- در مواردی، ایجاد بک لینک های با کیفیت (توصیه می کنم مقاله «همه چیز درباره لینک سازی» را حتما بخوانید.)
چگونه سوشیال سیگنال جذب کنیم؟
دو راه کلی برای جذب سوشیال سیگنال برای سایت خود داریم، خرید یا ایجاد!
درباره خرید که صحبت خاصی نمی توان کرد اما درباره ایجاد سوشال سیگنال، به توصیه های زیر توجه کنید :
- در شبکه های اجتماعی مانند توییتر و لینکدین حتما فعالیت کنید.
- فعالیت منظم و مفید و واقعی داشته باشید و با کاربران ارتباط خوبی برقرار کنید.
- فالوورهای حقیقی و مفید زیادی جذب کنید.
- در سایت خود، دکمه های اشتراک گذاری قرار بدهید.
- در ازای به اشتراک گذاری محتوای سایتتان، به کاربران هدایایی بدهید.
امیدوارم این تاپیک براتون مفید بوده باشه. اگر سوالی هست این زیر بپرسین تا جواب بدم.
درضمن دوستانی که پکیج های مربوط به سوشیال سیگنال میفروشن، همینجا پکیجشون رو معرفی کنن.
مطلب دیگه من تحت عنوان «shadowban اینستاگرام چیست» رو در فروم پرشین تولز بخونید!
منبع : BigCommerce , Moz
Last edited: