• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
4.gif
4.gif
4.gif

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
نه راحت باش ویروس میروس یختی نداره :cool:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته ویروس و تروجان و اینا داره نه اینکه نداره اما آدم عاقل که "YES" نمیزنه، میزنه؟! :D

ادیت: به جای ویروس و تروجان بخون "نرم افزار مخرب"، چون سیستمش یکم با اون ویروسایی که تو ویندوز میشناسیم فرق میکنه.

Last edited:

soheyl_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته آنتی ویروس برای کسانی که کنار اوبونتو یا هر توزیع دیگری ویندوز دارن لازمه

چون ممکنه نیاز پیدا کنن فایلی رو که تو اوبونتو یا هر توزیع لینوکس دانلود کردن منتقلش کنن به ویندوز

حتی اگر برای دیگران بخواهیم فایلی رو کپی کنیم و در اختیارشون قرار بدیم لازمه که اون فایل مطمئن باشه

من آنتی ویروس نصب کردم روی اوبونتو ام

دوستان یه سؤال چرا سرور اوبونتو فارسی پریده؟!!:(

الان دو روز میشه که نمیشه وارد فروم اوبونتو فارسی بشیم!!!!!!!!۱:(

اگه کسی از انتقال سرورش باخبر شد خبر بده

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بالاخره وقت کردم با یه سری ژانگولر بازی عجیب غریب اوبونتو ۱۰.۰۴ رو نصب کنم و به طور ۲۴ ساعته در کنار ویندوز استفادش کنم (البته تو این ۴ روز یه بارم به ویندوز بوت نکردم) *silly* این فرایند نصب تقریبا ۲ روز کامل به اضافه فرمت کردن کامل یکی از هاردها برام تموم شد!

سرعت بوت فوقالعاده, واقعا حیرت انگیزه, از نظر زیباییم که حرف نداره. نمیفهمم چرا بعضیها KDE میریزن واقعا محیط زشتی داره + باگهای وحشتناک! :دی

اما بعضی چیزهای سیستم جدید (از ۹.۰۴ به اینور)‌واقعا آزار دهنده شده, محبوبیت اوبونتو ظاهرا داره براش (یا بهتر بگم برای استفاده کننده های نسبتا قدیمیترش و کسایی که با لینوکس آشنایی نسبی دارن) گرون تموم میشه, و احساس میکنم اوبونتو داره کاربرای قدیمیترو فدای کاربرای جدید و آماتور میکنه, نمونش بستن GDM و بقیه سرویسها که به هفت خان رستم تبدیل شده.

فکر کنم وقت مهاجرت رسیده باشه, پیش به سوی Debian! احتمالا البته! :دی علیرضا(درست میگم؟)ی عزیز که گفتش Arch اما فکر میکنم راحتترین مهاجرت برای کاربر اوبونتو, وحداقل تو اول کار دبیان باشه, چون یه کاربر دبیان میتونه از همین موضوع که اوبونتو بهترین ساپورت رو داره سواستفاده کنه پکیجهای .deb اوبونتو رو استفاده کنه! اما یه شدت موندم بین Fedora و Debian سرعت اینترنت ما هم که اونقدر نیست که بخوام جفتشو دانلود کنم و امتحان کنم, از بین دوستان کسی هست که از جفتش استفاده کرده باشه؟

پ.ن. (ضروری) هزارمین پستم شد معرفی اوبونتوی جدید! انشاءالله قدمش خوب باشه :دی

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
البته ویروس و تروجان و اینا داره نه اینکه نداره اما آدم عاقل که "YES" نمیزنه، میزنه؟! :D

ادیت: به جای ویروس و تروجان بخون "نرم افزار مخرب"، چون سیستمش یکم با اون ویروسایی که تو ویندوز میشناسیم فرق میکنه.

احتمالا یک Yes زدن کافی نباشه. باید پسورد روت رو برای برنامه مخرب وارد کنیم :D:lol:

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
خوب بالاخره وقت کردم با یه سری ژانگولر بازی عجیب غریب اوبونتو ۱۰.۰۴ رو نصب کنم و به طور ۲۴ ساعته در کنار ویندوز استفادش کنم (البته تو این ۴ روز یه بارم به ویندوز بوت نکردم) *silly* این فرایند نصب تقریبا ۲ روز کامل به اضافه فرمت کردن کامل یکی از هاردها برام تموم شد!

سرعت بوت فوقالعاده, واقعا حیرت انگیزه, از نظر زیباییم که حرف نداره. نمیفهمم چرا بعضیها KDE میریزن واقعا محیط زشتی داره + باگهای وحشتناک! :دی

اما بعضی چیزهای سیستم جدید (از ۹.۰۴ به اینور)‌واقعا آزار دهنده شده, محبوبیت اوبونتو ظاهرا داره براش (یا بهتر بگم برای استفاده کننده های نسبتا قدیمیترش و کسایی که با لینوکس آشنایی نسبی دارن) گرون تموم میشه, و احساس میکنم اوبونتو داره کاربرای قدیمیترو فدای کاربرای جدید و آماتور میکنه, نمونش بستن GDM و بقیه سرویسها که به هفت خان رستم تبدیل شده.

فکر کنم وقت مهاجرت رسیده باشه, پیش به سوی Debian! احتمالا البته! :دی علیرضا(درست میگم؟)ی عزیز که گفتش Arch اما فکر میکنم راحتترین مهاجرت برای کاربر اوبونتو, وحداقل تو اول کار دبیان باشه, چون یه کاربر دبیان میتونه از همین موضوع که اوبونتو بهترین ساپورت رو داره سواستفاده کنه پکیجهای .deb اوبونتو رو استفاده کنه! اما یه شدت موندم بین Fedora و Debian سرعت اینترنت ما هم که اونقدر نیست که بخوام جفتشو دانلود کنم و امتحان کنم, از بین دوستان کسی هست که از جفتش استفاده کرده باشه؟

پ.ن. (ضروری) هزارمین پستم شد معرفی اوبونتوی جدید! انشاءالله قدمش خوب باشه :دی

تا جایی که یادمه کانونیکال اعلام کرده به زودی Ubuntu از OS/2 کاربر پسند تر میشه. اگه اینطور باشه این هنوز اولشه و باید منتظر تغییرات بیشتری باشیم
بهتره صبر کنیم ببینیم ۱۰.۱۰ چی میشه :D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
آقا من یه چیز پی ان گرفتم برا راه اندازیش چه کنم ؟ خودش بنده نمی دونست :دی
برا ویندوز یه کانکشن داده که اجراش می کنم وصل میشه ولی برا ابونتو نمی دونست باید چی کار کنیم (اسم ابونتو رو نشنیده بود تا حالا :دی )
یه آیپی داده - یوزرنیم - پسورد ! والسلام :دی
آیپی رو کجا بزنم ؟ gateway چی وارد کنم ؟
:(

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
برا ویندوز یه کانکشن داده که اجراش می کنم وصل میشه ولی برا ابونتو نمی دونست باید چی کار کنیم (اسم ابونتو رو نشنیده بود تا حالا :دی )

سلام پارسا جان!
تو synaptics سرچ کن بسته network manager pptp را پيدا کن و نصب کن. بعد از نصب مي توني تو network manager کانکشن *** بسازى. البته بايد سرويسي هم که خريدى از نوع pptp باشه و اگر l2tp باشه من که راه ساده و به دردبخورى براش پيدا نکردم. موقع ساختن کانکشن هم بايد تنظيمات انکرايپشن سرويست را داشته باشي. اينا را هم مي توني از فروشنده بپرسي هم از تو فايل کانکشن ويندوزى که بهت داده بکشي بيرون (اگر exe هست با winrar يا archive manager اکسترکتش کن فايلهاي توش را با notepad يا gedit نگاه بنداز و اگر هم exe نيست خودش را باز کن با ويرايشگر متن.)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب Gateway همون آیپی که بهت داده. یوزر پس هم که دیگه هیچی... تو جاش وارد میکنی

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
راستی بهراد واکوپا رو الان دیدم ...
آپدیت کردمش ولی بازم همونه ... زیاد مهم نیست بیخیال :happy:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بهراد بهراد !!‌
r4vuzzk353hmh33dd9s7%5B1%5D.gif

راهشو پیدا کردم !!!‌
رو اسمایلی که میری اون بالا سمت چپ یه مربع میاد اونو که بزنی یه منو میاد یکی از گزینه ها کپیه ! اونو میزنی کپی می کنه !
الان وحشتناک خوشحالم
091kvsdojmoxdbafcrda%5B1%5D.gif
yahoolovestruck.gif

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام به دوستان من الان میخوام این Ubuntu 10.4 رو نصب کنم ولی یکم شک دارم. به خاطر همین چند تا سوال دارم شرمنده اگه یکم خیلی مبتدیانه باشه.

1.کنار ویندوز 7 هم میشه نصب کرد؟
2.من شندیه بودم موقع نصب روی هارد کل اون هارد رو یک بار فرمت میکنه یعنی من الان 1 هارد 250 دارم که 2 تا پارتیشن هست اگه توی دومی نصب کنم اون یکی پارتیشن که ویندوز 7 روش نصبه پاک نمیشه؟
3.برای نصب درایور های مادربورد و کارت گرافیک باید چیکار کنم؟(خودش شناسایی میکنه)
4.کلا برنامه براش هست؟ مثلا میشه باهاش به راحتی فیلم با زیرنویس فارسی دید و فایل با فرمت MKV دید؟
5.از زبان فارسی پشتیبانی میکنه؟
6.کلا خودتون پیشنهاد میکنین؟

شرمنده زیاد شد.
ممنون

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
با سلام به دوستان من الان میخوام این Ubuntu 10.4 رو نصب کنم ولی یکم شک دارم. به خاطر همین چند تا سوال دارم شرمنده اگه یکم خیلی مبتدیانه باشه.

2.من شندیه بودم موقع نصب روی هارد کل اون هارد رو یک بار فرمت میکنه یعنی من الان 1 هارد 250 دارم که 2 تا پارتیشن هست اگه توی دومی نصب کنم اون یکی پارتیشن که ویندوز 7 روش نصبه پاک نمیشه؟
3.برای نصب درایور های مادربورد و کارت گرافیک باید چیکار کنم؟(خودش شناسایی میکنه)
4.کلا برنامه براش هست؟ مثلا میشه باهاش به راحتی فیلم با زیرنویس فارسی دید و فایل با فرمت MKV دید؟

شرمنده زیاد شد.
ممنون
سلام

۱. بله میشه .حتی می تونه Wallpaper و یک سری دیگه از چیزای Windows 7 رو توی یوزر لینوکسیتون کپی کنه !

۲.این یک داستان قدیمیه ! ۱۰-۱۲ سال قبل که دوستان Redhat نصب می کردند جند نفرشون هاردشونو فرمت کردند ولی برای من پیش نیومد.
اون زمان وقت نصب ازشون می پرسید می خوان همه هاردشونو فرمت کنن و روش لینوکس نصب کنن یا یکی از درایو ها رو فرمت کنن برای لینوکس یا روی فضای خالی دیسک نصب کنن یا دستی محل نصب رو مشخص کنن
متاسفانه گزینه پیشفرض فرمت کردن همه هارد دیسک بود و دوستان هم ظاهرا طبق معمول فقط Next می زدند و کاری به تنظیمات نداشتند :D
ولی UBUNTU رو از وقتی دیدم گزینه پیشفرضش اندازه یکی از پارتیشین ها رو کم می کرد و تو فضای خالی ایجاد شده خودشو نصب می کرد!

۳.اصلا توی لینوکس درایور نداریم. همه چیز همینجوری کار می کنه. فقط کارد گرافیک رو باید برای استفاده از قابلیت های سه بعدی و دو بعدی خاصش نصب کنید که خودش بهتون پیغام میده و نصب می کنه.

۴.بله ! VLC و Gnome Mplayer و ... هست که البته نصب نیست.برنامه هاش هم چندین هزار تا هستند که به راحتی نصب میشند. فقط بهتره اینترنت پ سرعت داشته باشید.اونا رو از لیست انتخاب کنید و بگید نصب بشند.بدون هیچ سوال اضافه ای برنامه ها دانلود میشن و نصب می شن !کلی برنامه دسته بندی شده با توضیحات و ... هست که فقط باید انتخابشون کنید

۵.کاملا ! تقویم فارسی روی دسکتاپ هم می تونید براش بزارید.برای کشور ایران از زبان کردی و فارسی پشتیبانی می کنه ! دیکشنری و غلطیاب املایی هم داره (البته به نظر من لغاتش هنوز کم تر از حد انتظار منه ) و خیلی چیزای دیگه ! و همینطور می بینید که من به راحتی دارم عدد ها رو فارسی می نویسم :) ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰

۶.خوب بالاخره وقتی برید سراغش احتمالا خیلی چیزا براتون جدیده ... مثل اینه که اولین بار رفتی تو ویندوز ! ولی من من عادت می کنید
توی لینوکس ها من UBUNTU رو خیلی دوست دارم چون هم پشتیبانی خوبی داره هم سعی کرده کاربر پسند بشه. ظاهرا قصد دارن به زودی از MAC OS کاربر پسند تر بشند !!! (ویندوز رو اصلا حساب نکردن !)

موفق باشید
هز سوالی بود بپرس
قبل نصب آموزش های این سایت رو بخون :

http://wiki.ubuntu.ir

موفق باشید :D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3

شرمنده زیاد شد.
ممنون
دوست عزیز حتما حتما نصب کنبن، ظاهرا شمام انیمه بین هستین خوب آواتار منم که مشخصه! مطمئن باشین تجربه مالتی مدیا یی که تو لینوکس خواهید داشت بهتر از نمونش تو ویندوزه (این حداقل نظر منه) به اضافه VLC مخصوصا ورژنهای جدیدش هیچ مشکلی با فایلهای MKV X264 H264 و غیره نداره فقط من یه بار مشکل داشتم (که اتفاقا با همین Elfen Lied بود) اما اونم جدی نبود، طرفی که فایلها رو آپ کرده بود خیلی غیر حرفه ای فایها رو remux کرده بود

از نظر برنامه هم مشکلی نداره (همونطور که دوستمون گفتن) و همچنین رو یه سیستم خاص نسبت به ویندوز از نظر Performance و سرعت نتیجه خیلی بهتری میده.

اولش عادت بهش سخته، هر مشکلی بود حتما مطرح کنین، مطمئن باشین اگه صبور باشین خیلی زود راه و چاره کار دستتون میاد.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
دوست عزیز حتما حتما نصب کنبن، ظاهرا شمام انیمه بین هستین خوب آواتار منم که مشخصه! مطمئن باشین تجربه مالتی مدیا یی که تو لینوکس خواهید داشت بهتر از نمونش تو ویندوزه (این حداقل نظر منه) به اضافه VLC مخصوصا ورژنهای جدیدش هیچ مشکلی با فایلهای MKV X264 H264 و غیره نداره فقط من یه بار مشکل داشتم (که اتفاقا با همین Elfen Lied بود) اما اونم جدی نبود، طرفی که فایلها رو آپ کرده بود خیلی غیر حرفه ای فایها رو remux کرده بود

از نظر برنامه هم مشکلی نداره (همونطور که دوستمون گفتن) و همچنین رو یه سیستم خاص نسبت به ویندوز از نظر Performance و سرعت نتیجه خیلی بهتری میده.

اولش عادت بهش سخته، هر مشکلی بود حتما مطرح کنین، مطمئن باشین اگه صبور باشین خیلی زود راه و چاره کار دستتون میاد.
کاملا درسته

اگه هم فایلی هم با VLC باز نشد Gnome MPlayer رو تست کنید.
گاهی بهتر جواب میده :))

در ضمن ... منم انیمه نگاه می کنم . ولی ترجیح دادم یکی از کارای خودمو برای آواتار انتخاب کنم :)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
کاملا درسته

اگه هم فایلی هم با VLC باز نشد Gnome MPlayer رو تست کنید.
گاهی بهتر جواب میده :))

در ضمن ... منم انیمه نگاه می کنم . ولی ترجیح دادم یکی از کارای خودمو برای آواتار انتخاب کنم :)
این Gnome Mplayer ظاهرا همون Mplayer ه با یه ظاهر متفاوت درسته؟
من که تا حالا تجربه خوبی با Mplayer حداقل تو لینوکس نداشتم، حدس میزنم شاید بعضی از پکیجها با هم نمیسازن،‌چون من متاسفته خیلی زیاد و بی دقت پکیج نصب میکنم و بعدشم دنبال پاکسازی و غیره نمیرم! گرچه تا حالا با VLC هیچ مشکلی نبوده، واقعا ترکیب VLC و Rhythmbox با اون پلاگین های عالیش ترکیب فوق العاده ایه برای Gnome که فکر کنم تو هیچ سیستم دیگه ای نشه مثلش رو داشت!

خوشبختم! پس یه Otaku ی دیگه هم تو پرشین تولز یافتیم... کار خودتونه؟ فوق العادست! با Blender کار کردین؟ :D

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
این Gnome Mplayer ظاهرا همون Mplayer ه با یه ظاهر متفاوت درسته؟
من که تا حالا تجربه خوبی با Mplayer حداقل تو لینوکس نداشتم، حدس میزنم شاید بعضی از پکیجها با هم نمیسازن،‌چون من متاسفته خیلی زیاد و بی دقت پکیج نصب میکنم و بعدشم دنبال پاکسازی و غیره نمیرم! گرچه تا حالا با VLC هیچ مشکلی نبوده، واقعا ترکیب VLC و Rhythmbox با اون پلاگین های عالیش ترکیب فوق العاده ایه برای Gnome که فکر کنم تو هیچ سیستم دیگه ای نشه مثلش رو داشت!

خوشبختم! پس یه Otaku ی دیگه هم تو پرشین تولز یافتیم... کار خودتونه؟ فوق العادست! با Blender کار کردین؟ :D
متشکرم :)

MPlayer یک پلیر Opensource هست که نسخه های زیادی از روش ساختند مثل KMPlayer تو ویندوز
هر وقت بعضی فیلم ها رو نمی تونم با VLC پخش کنم میرم سراغ MPlayer
ولی با Rythmbox کار نکردم چون خیلی وقته دیگه آهنگ گوش نمی کنم :)

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
سلام شرمنده الان یک سوالی برام پیش اومده من نسخه Desktop نسخه 32 بیتی رژن 10.04 رو دانلود کردم که 699 مگ بود.
الان از روی همین میشه نصب کرد؟چون این مطلب رو توی اون لینکی که دادید خوندم برام سوال پیش اومد.

تفاوت نسخه Desktop و نسخه Alternate چیست؟

بابت پاسخ شما دوستان عزیز هم ممنون.:d

بالا