• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

TCWA

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.من ویندوز سون و ابونتو رو در کنار هم نصب کرده ام و از این لحاظ مشکلی نیست(روش نصب به این صورت بوده که ۸gb از درایو دی shrink کرده ام).حالا میخوام ویندوز سون رو پاک کنم و ویندوز ۸ نصب کنم.یعنی باید درایو c را فرمت کنم.سوال من اینست که آیا بعد از فرمت درایو c اطلاعات مربوط به بوت نمی پرد یعنی می توان دوباره هنگام بوت انتخاب کرد وارد چه سیستم عاملی شویم؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام.من ویندوز سون و ابونتو رو در کنار هم نصب کرده ام و از این لحاظ مشکلی نیست(روش نصب به این صورت بوده که ۸gb از درایو دی shrink کرده ام).حالا میخوام ویندوز سون رو پاک کنم و ویندوز ۸ نصب کنم.یعنی باید درایو c را فرمت کنم.سوال من اینست که آیا بعد از فرمت درایو c اطلاعات مربوط به بوت نمی پرد یعنی می توان دوباره هنگام بوت انتخاب کرد وارد چه سیستم عاملی شویم؟

میتونید با نرم افزار easybcd بعد از نصب، گزینه اوبونتو را به منوی بوت ویندوز اضافه کنید. البته تو خود ابونتو لایو هم میشه کلا grub (بوت لودر ابونتو) را برگردوند، ولی خب اون easybcd راحتتره.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

من فکر میکنم نپره. این گراب لعنتی خیلی باحاله. یکبار نصبش کردم هر چی ویندوز اصلی لپ تاپ رو ریکاور میکردم. اوبونتو پاک شد ولی گراب درست نمیشد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

TCWA

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.من مشکلی بابت طرز نمایش زیرنویس فارسی ندارم.اما وقتی که یه زیرنویس رو روی یه فایل mkv که معمولا خودشون چند زیرنویس به زبان های مختلف بهشون چسبیده شدند رو لود می کنم زیرنویس اکسترنال نمایش داده نمیشه و فقط زیرنویس های چسبیده به فیلم رو میتونی انتخاب کنی.اما اگه فایل mkv هیچ زیرنویسی با خودش نداشته باشه زیرنویس رو راحت می خونه!لطفا راهنمایی کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.من مشکلی بابت طرز نمایش زیرنویس فارسی ندارم.اما وقتی که یه زیرنویس رو روی یه فایل mkv که معمولا خودشون چند زیرنویس به زبان های مختلف بهشون چسبیده شدند رو لود می کنم زیرنویس اکسترنال نمایش داده نمیشه و فقط زیرنویس های چسبیده به فیلم رو میتونی انتخاب کنی.اما اگه فایل mkv هیچ زیرنویسی با خودش نداشته باشه زیرنویس رو راحت می خونه!لطفا راهنمایی کنید.

آیا از vlc استفاده میکنی؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
VLC مشکلی نداره.ولی من میخوام از SMplayer استفاده کنم به دلایلی

یک سری به فروم اوبونتو ایران بزن. دقیقا مشکل شما رو مدتی قبل اونجا دیدم.

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
بهترین توضیع لینوکس برای مولتی مدیا چیه ؟ فیلم دیدن موزیک و اینترنت

لایک‌ها
34
در لینوکس ( اوبونتو) یک نرم افزار قوی برای کار با زیرنویس ها موجود است ؟ یک چیزی شبیه subtitle workshop در ویندوز ؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11

Deathmachine

Registered User
لایک‌ها
21

فرقی نداره. شما میتونید یکی از توزیع کنندهای زیر رو انتخاب کنید
openSUSE
Fedora
Chakra Linux
Ubuntu

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300

اصولا هر لینوکسی که انتخاب کنید می تونید با نصب برنامه برای خودتون رو به راهش کنیدولی Ubuntu Studio از اول برای کارای موکتی مدیا آماده شده :)

Ubuntu Studio
Ubuntu Studio - Wikipedia, the free encyclopedia
فروشگاه لینوکس شاپ - خرید محصولات آزاد و متن باز گنو لینوکس

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
دستتون درد نکنه

الان من گزاشتم دانلود نسخه 64 بیت رو (نسخه ویندوزم 32 بیت هست مشکل ایجاد میکنه 32 بزارم دانلود )
در کنار ویندوز سون بخام نصب کنم باید یه درایو خالی کنم درسته ؟
بوت ویندوز رو خراب نمیکنه ؟
درایور ها به چه صورت هست همراهش درایور نصب میشه یا باید دانلود کنم ؟؟

ممنون

Deathmachine

Registered User
لایک‌ها
21
دستتون درد نکنه

الان من گزاشتم دانلود نسخه 64 بیت رو (نسخه ویندوزم 32 بیت هست مشکل ایجاد میکنه 32 بزارم دانلود )
در کنار ویندوز سون بخام نصب کنم باید یه درایو خالی کنم درسته ؟
بوت ویندوز رو خراب نمیکنه ؟
درایور ها به چه صورت هست همراهش درایور نصب میشه یا باید دانلود کنم ؟؟

ممنون

برای پارتیشن بندی شما لازم نیست توی ویندوز هیچ کاری انجام بدید اوبونتو خودش موقع نصب از شما می پرسه که آیا می خواهد اوبونتو را کنار ویندوز نصب کنید یا خیر. در مورد درایور لینوکس بر خلاف ویندوز به دلایل امنیتی درایورها در فضای کرنل نگه داری و نصب می کند, لینوکس اتوماتیک درایور سخت افزار شما را بارگذاری و نصب می کند مگر در موارد خاص که شما میبایست این کار را دستی انجام دهید.

EDIT
برای مولتی مدیا از مدیا سنتر XBMC استفاده کنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دانلود کتاب آموزش تصویری نصب لینوکس ابونتو

اوبونتو یک توزیع لینوکس است که بر مبنای توزیع دبیان پایه‌گذاری شده‌است؛ اما با آن تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم آفریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» گرفته شده‌است. از ویژگی‌های بارز اوبونتو می‌توان به کاربرپسند بودن، سادگی، زیبایی، سرعت و عدم نیاز به سخت‌افزار پیچیده اشاره کرد. این سیستم‌عامل یکی از کاربرپسندترین توزیع‌های لینوکس است و در مدت نسبتا کوتاه عمر خود، توانسته رشد خیره‌کننده‌ای در جذب کاربران عادی داشته باشد. بر طبق آمار وب، این توزیع در بین دیگر توزیع‌های لینوکس ۵۰ تا ۷۰ درصد سهم بازار را بدست آورده‌است. در ایران نیز این سیستم‌عامل کاربران زیادی را جذب کرده و جامعهٔ مجازی نسبتا خوبی در کنار آن شکل گرفته‌است. اوبونتو دارای پشتیبانی نسبتا خوبی از تمام زبان‌های زنده دنیا از جمله زبان فارسی است.

http://dl.parsbook.org/server3/uploads/install-ubuntu.zip

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
فایل اموزشی برای کار با اوبونتو هست؟
نسخه مینت یه پی دی اف فارسی شده داره میخوام بدونم برای اوبنتو هم چنین چیزی هست؟

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
عنوان: Ubuntu 12.04 برای صفر کیلومتری ها
نویسنده: یاسر امیری
فرمت: PDF
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 59

توضیحات:
کتاب اوبونتو درباره ی سیستم عامل Ubuntu 12.04 است،در کتاب سعی کرده ام آموزش های مورد نیاز اوبونتو را برای مبتدیان را به صورت ساده و تصویری بیان کنم.
برای دانلود کتاب اینجا را کلیک کنید
------------------------
عنوان: کتاب آموزش نصب سیستم عامل ubuntu linux 12.10
نویسنده: سعید اعظمی
فرمت: PDF
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 22
تاریخ درج: 1391/9/9

توضیحات:
کتاب آموزش نصب سیستم عامل ubuntu linux 12.10 که در این کتاب نصب و راه اندازی این سیستم عامل را به صورت کامل توضیح داده.
برای دانلود کتاب اینجا را کلیک کنید

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
همایش لینوکس و مراسم انتشار اوبونتو ۱۳.۰۴
vandu-1304_2.png

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895