...
من یه طرح میزارم مال اون اوایل کارم ( 4 سال پیش) هستش ، فردا هم یه طرح جدید میکشم و میزارم حال کنید
بعد برو بگو کاکاشی نامرد بود
:happy: :
این طرح چقدرش از ذهنیت خودت بوده و چقدرش رو به قول هنرمندا , از جاهای دیگه الهام گرفتی ؟؟!!!...
...
من یه طرح میزارم مال اون اوایل کارم ( 4 سال پیش) هستش ، فردا هم یه طرح جدید میکشم و میزارم حال کنید
بعد برو بگو کاکاشی نامرد بود
:happy: :
![]()
wooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
غلط کردم . ببخشید![]()
این طرح چقدرش از ذهنیت خودت بوده و چقدرش رو به قول هنرمندا , از جاهای دیگه الهام گرفتی ؟؟!!!...
کاکاشی جان طرح های من چه جور بود . ؟ ارزش دیدن داشت ؟
دست به قلمت خوبه ( یعنی میدونی چطور خط قوی بکشی) ولی در ایجاد تصویر در ذهنت مشکل داری
یعنی طرح کلی رو که میخوای بکشی رو نمیتونی مجسم کنی ، از یه نقطه شروع میکنی تا برسی به آخر برای همین بعضا نسبتهای بدنی رعایت نمیشن
ولی اونیکه از روی یه چیز دیگه ای کشیده خوبه ، برا همین میگم که صرفا تو تجسم مشکل داری
![]()
مرسی از نظرت. خیلی مفید بود.:happy: باز هم خوبه یکی به طرح ما نظر داد .
![]()
يه نقاش غير حرفه اي هم نظر بده؟60% مال خودمه و 40% مال یه طرح دیگهآخه اونموقع نمیتونستم جلوی بدنو خوب بکشم
:happy:
يه نقاش غير حرفه اي هم نظر بده؟:happy:
همه چيش خيلی خوبه، فقط يه چيزی به نظرم عجيب رسيد که حالت يا جهت گردن در مقايسه با سمت نگاه بود که اکثراً بايد به يه سمت باشن. مگه بخواد حالت شک رو نشون بده که در اين صورت طرز نگاهت اينو نشون نميده!:blink: البته به اين بر ميگرده که تو بخوای چی رو نشون بدی!
يه مورد که به نظر من بايد درست بشه، جای بينی هست با در نظر گرفتن محل لب ها فکر کنم يه کمی. خيلی کم ، بايد به سمت راست بره.
بالای دست راست از پهن به باريک رسيده، اگه يه کم، يه کم، از پهنای بالاش بگير يشايد بهتر باشه!
البته اينا همش نظر های واقع بينانه هست، بستگی داره نقاش چی تو ذهنش باشه!چون حد و مرزی برای اون چيزی که تو مقز يه نقاش ميگزره وجود نداره!:happy:
در کل عالی بود!
من که يه خط راست هم خودم نميتونم از ذهنم بکشم!:wacko:
حالا كه همه دارند نظر مي دند بزار مام يه چيزي بگيم.
ايراداتي كه من ديدم:
1: مكان چشم بسيار به گوش نزديك هست
2: ابروان بنظر برعكس كشيده شده اند
3: گردن به نظر از بدن جدا ديده ميشه(به دليل اضافه طراحي در ناحيه انتهايي و اصلا شال به نظر نمي آيد كه بر روزي گردن باشد.
4: تاثير نور بر كاراكتر اشتباه هست، نور از پشت و سمت راست بالا در حال تابش است و ك نور Omni در نظر گرفته شده در حالي كه طراحي سايه روي بدن از نوير غير از اين نور تعبير مي كند.
5: دسته مو هاي آويخته از كناره ها به مانند خطوط صاف به پايين امده اند و اصلا هيچ گونه اثري از ريزش روي بدن در آنها ديده نمي شه.
6: زير پهلوي راست رنگ خردلي تيره ايي به كار رفته است كه اصلا نيازي نبوده و معلوم نيست لباس كاراكتر با توجه به آستين و كناري گردن سبر نفتي هست يا خردلي تيره؟
7: چه نيازي بوده كه موها در بعضي قسمت ها سفيد طراحي بشه؟
خوب اينا ايراداتي بوده كه من ديدم
بابا بخدا اینارو منم میدونم ( این کارم مال 4 سال پیشه ها) حالا علی نظرت در مورد کارهای بالا چیه؟
![]()
به به Huashan . چه خبرا . راه گم کردی . pm ما رو چرا جواب نمیدی ؟؟؟؟