• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
...
من یه طرح میزارم مال اون اوایل کارم ( 4 سال پیش;)) هستش ، فردا هم یه طرح جدید میکشم و میزارم حال کنید ;) بعد برو بگو کاکاشی نامرد بود :p:happy: :

این طرح چقدرش از ذهنیت خودت بوده و چقدرش رو به قول هنرمندا , از جاهای دیگه الهام گرفتی ؟؟!!!...

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
68.gif

wooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
غلط کردم . ببخشید :p

بابا شوخی کردم :p:D محض خنده :lol:

این طرح چقدرش از ذهنیت خودت بوده و چقدرش رو به قول هنرمندا , از جاهای دیگه الهام گرفتی ؟؟!!!...

60% مال خودمه و 40% مال یه طرح دیگه ;) آخه اونموقع نمیتونستم جلوی بدنو خوب بکشم :p:happy:

اینم نسخه رنگیش :

6bxelwg.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاکاشی جان طرح های من چه جور بود . ؟ ارزش دیدن داشت ؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
کاکاشی جان طرح های من چه جور بود . ؟ ارزش دیدن داشت ؟

دست به قلمت خوبه ( یعنی میدونی چطور خط قوی بکشی ;)) ولی در ایجاد تصویر در ذهنت مشکل داری ;) یعنی طرح کلی رو که میخوای بکشی رو نمیتونی مجسم کنی ، از یه نقطه شروع میکنی تا برسی به آخر برای همین بعضا نسبتهای بدنی رعایت نمیشن ;) ولی اونیکه از روی یه چیز دیگه ای کشیده خوبه ، برا همین میگم که صرفا تو تجسم مشکل داری ;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دست به قلمت خوبه ( یعنی میدونی چطور خط قوی بکشی ;)) ولی در ایجاد تصویر در ذهنت مشکل داری ;) یعنی طرح کلی رو که میخوای بکشی رو نمیتونی مجسم کنی ، از یه نقطه شروع میکنی تا برسی به آخر برای همین بعضا نسبتهای بدنی رعایت نمیشن ;) ولی اونیکه از روی یه چیز دیگه ای کشیده خوبه ، برا همین میگم که صرفا تو تجسم مشکل داری ;)

مرسی از نظرت:) . خیلی مفید بود.:happy: باز هم خوبه یکی به طرح ما نظر داد .;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت بیست و سوم

توی این قسمت یک کاراکتر رو میزارم . که یه جورایی اونو توی بلیچ دیدینه . اسمش یادم نیست . همونی که بقل چشمش دو مژه رنگی هست :blink::blush: .

کاراکتر اغراق آمیز نوع A / پسر
پسری که چهرهای زیبا جذاب داره . ولی خیلی از جاها باعث fun داستان می شه . یعنی با اینکه خودشو می گیره . ولی شخصیت کمدی داره :D

2lb245g.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت بیست و چهارم

اینم حالت های مختلف چهره آموزش قبل

4mx0fg7.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
60% مال خودمه و 40% مال یه طرح دیگه ;) آخه اونموقع نمیتونستم جلوی بدنو خوب بکشم :p:happy:
يه نقاش غير حرفه اي هم نظر بده؟ :p:happy:

همه چيش خيلی خوبه، فقط يه چيزی به نظرم عجيب رسيد که حالت يا جهت گردن در مقايسه با سمت نگاه بود که اکثراً بايد به يه سمت باشن. مگه بخواد حالت شک رو نشون بده که در اين صورت طرز نگاهت اينو نشون نميده!:blink: البته به اين بر ميگرده که تو بخوای چی رو نشون بدی!:D

يه مورد که به نظر من بايد درست بشه، جای بينی هست با در نظر گرفتن محل لب ها فکر کنم يه کمی. خيلی کم ، بايد به سمت راست بره.:rolleyes:

بالای دست راست از پهن به باريک رسيده، اگه يه کم، يه کم، از پهنای بالاش بگير يشايد بهتر باشه!:eek:
البته اينا همش نظر های واقع بينانه هست، بستگی داره نقاش چی تو ذهنش باشه! :D چون حد و مرزی برای اون چيزی که تو مقز يه نقاش ميگزره وجود نداره!:happy:

در کل عالی بود!;)

من که يه خط راست هم خودم نميتونم از ذهنم بکشم!:(:wacko:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
يه نقاش غير حرفه اي هم نظر بده؟ :p:happy:

همه چيش خيلی خوبه، فقط يه چيزی به نظرم عجيب رسيد که حالت يا جهت گردن در مقايسه با سمت نگاه بود که اکثراً بايد به يه سمت باشن. مگه بخواد حالت شک رو نشون بده که در اين صورت طرز نگاهت اينو نشون نميده!:blink: البته به اين بر ميگرده که تو بخوای چی رو نشون بدی!:D

يه مورد که به نظر من بايد درست بشه، جای بينی هست با در نظر گرفتن محل لب ها فکر کنم يه کمی. خيلی کم ، بايد به سمت راست بره.:rolleyes:

بالای دست راست از پهن به باريک رسيده، اگه يه کم، يه کم، از پهنای بالاش بگير يشايد بهتر باشه!:eek:
البته اينا همش نظر های واقع بينانه هست، بستگی داره نقاش چی تو ذهنش باشه! :D چون حد و مرزی برای اون چيزی که تو مقز يه نقاش ميگزره وجود نداره!:happy:

در کل عالی بود!;)

من که يه خط راست هم خودم نميتونم از ذهنم بکشم!:(:wacko:

ممنون خواهر :happy: میبینم که شما خودت اونقدر ها هم غیر حرفه ای نیستی ;):happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
حالا كه همه دارند نظر مي دند بزار مام يه چيزي بگيم.
ايراداتي كه من ديدم:
1: مكان چشم بسيار به گوش نزديك هست
2: ابروان بنظر برعكس كشيده شده اند
3: گردن به نظر از بدن جدا ديده ميشه(به دليل اضافه طراحي در ناحيه انتهايي و اصلا شال به نظر نمي آيد كه بر روزي گردن باشد.
4: تاثير نور بر كاراكتر اشتباه هست، نور از پشت و سمت راست بالا در حال تابش است و ك نور Omni در نظر گرفته شده در حالي كه طراحي سايه روي بدن از نوير غير از اين نور تعبير مي كند.
5: دسته مو هاي آويخته از كناره ها به مانند خطوط صاف به پايين امده اند و اصلا هيچ گونه اثري از ريزش روي بدن در آنها ديده نمي شه.
6: زير پهلوي راست رنگ خردلي تيره ايي به كار رفته است كه اصلا نيازي نبوده و معلوم نيست لباس كاراكتر با توجه به آستين و كناري گردن سبر نفتي هست يا خردلي تيره؟
7: چه نيازي بوده كه موها در بعضي قسمت ها سفيد طراحي بشه؟

خوب اينا ايراداتي بوده كه من ديدم

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
حالا كه همه دارند نظر مي دند بزار مام يه چيزي بگيم.
ايراداتي كه من ديدم:
1: مكان چشم بسيار به گوش نزديك هست
2: ابروان بنظر برعكس كشيده شده اند
3: گردن به نظر از بدن جدا ديده ميشه(به دليل اضافه طراحي در ناحيه انتهايي و اصلا شال به نظر نمي آيد كه بر روزي گردن باشد.
4: تاثير نور بر كاراكتر اشتباه هست، نور از پشت و سمت راست بالا در حال تابش است و ك نور Omni در نظر گرفته شده در حالي كه طراحي سايه روي بدن از نوير غير از اين نور تعبير مي كند.
5: دسته مو هاي آويخته از كناره ها به مانند خطوط صاف به پايين امده اند و اصلا هيچ گونه اثري از ريزش روي بدن در آنها ديده نمي شه.
6: زير پهلوي راست رنگ خردلي تيره ايي به كار رفته است كه اصلا نيازي نبوده و معلوم نيست لباس كاراكتر با توجه به آستين و كناري گردن سبر نفتي هست يا خردلي تيره؟
7: چه نيازي بوده كه موها در بعضي قسمت ها سفيد طراحي بشه؟

خوب اينا ايراداتي بوده كه من ديدم

بابا بخدا اینارو منم میدونم ( این کارم مال 4 سال پیشه ها ;)) حالا علی نظرت در مورد کارهای بالا چیه؟ ;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بابا بخدا اینارو منم میدونم ( این کارم مال 4 سال پیشه ها ;)) حالا علی نظرت در مورد کارهای بالا چیه؟ ;)

بابك جان من ويرايشش كردم ولي الان اينجا مي گم.

درباره اين طرحايي كه الان گذاشتي:
به نظر من آدم خيلي جالب طراحي شده فقط تنها ايرادي كه به نظر من داره، كناره بدن سمت راست هست كه از اعوجاج هايي بي مورد استفاده كردي و شلوار تني به نظر من زيادي داراي لبه پهن هست.
درباره سمت چپي طراحيش خوبه ولي من خيلي عمق توش نمي بينم. شايد بعضي جاهارو كمرنگتر كار مي كردي بهتر بود ولي دركل اين 2 طرح واقعا تفادت زيادي با طرح قبلي داره و نشان از طراحي بسيار جالب و ايده هاي توپ هست.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خب .... آقا من دارم چند قسمت این مانگا رو دانلود می کنم ببینم چطوریه !! , سر فرصت براتون نظرم رو می گم ... Edens Bowy

157fs506550.jpg

فضای داستان اینطور که به نظر می رسه , بیشتر علمی تخیلیه ( Sci-Fi) و کمی هم فانتزی ... کاراکتر اصلی داستان هم دارای قدرت ماورائی ... موضوع مادر هم که مثل اکثر داستان های ژاپنی توی این داستان هم هست ...

یه بار باید درست حسابی قضیه ی بی مادری و نداشتن مادر در داستان ها , انیمه ها و فیلم های ژاپنی رو مورد بررسی قرار بدیم ...:lol:

توی rating هم امتیازش بیشتر از 8 بوده ...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب . منم گفتم یه نظری بدم :blush:. کسی که به غیر کاکاشی نظری به طراحی ما نداد
99.gif
. ولی بیخیال :f34r:. ظاهرا مال من خیلی وحشتناک بوده :blink:.
خوب .
به نظر من مهمترین مشکل توی کاراکتر سمت راست دست های اون هست . چون هیچ گونه تناسب اندامی توی اون رعایت نشده . مخصوصا ساعد دست که خیلی با یک ساعد دست انسان تفاوت داره .
ضمنا همون طور که دوستان گفتند . موها مشکل داره . باید تار های مو رو مشخص تر می کشیدی . و سایه زنی مو مشکل داره .
کاراکتر سمت چپی توی سبک خودش خیلی خوب کشیده شده . فقط یه مقدار سر کاراکتر نامشخص کشیده شده . بهتر بود چشم ها رو جور دیگه ای می کشیدی و دو فک رو قیچی مانند نمی کشیدی . یه مقدار فک ها غیر عادی شده . ضمنا اگه سر رو بزرگ تر می کشیدی . بهتر بود .
..... البته کاکاشی جان . یه موقع اینا رو به دل نگیری:happy:ا . چون به عقیده من به همه ی طرح ها و نقاشی ها می شه ایراد گرفت . حتی کارهای بهترین طراحان دارای نقاط ضعفه . ضمنا من خودم کارهام ، پر از مشکله . این ایراد هایی که گرفتم رو از دید یه ناظر بی تجربه تصور کن :):blush:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به به Huashan . چه خبرا . راه گم کردی . pm ما رو چرا جواب نمیدی ؟؟؟؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
می گم کسی مانگای Jyu Oh Sei رو خونده چطوره ؟ ... من هر چی توی نت گشتم , نتونستم مانگاش رو گیر بیارم ... پیشنهادی ندارین ؟...

157fs50617.jpg

پ.ن: کاکاشی عزیز ... طراحیت که خیلی خوب بود , ولی رنگ آمیزیت حرف نداشت , با چه نرم افزاری این کار رو کردی ؟ ... مایا بوده ؟ ... بگو شاید منم رفتم طرفش ... چند وقت پیش می خواستم برم طرف نقاشی رنگ و روغن ولی دیگه وقتی برامون نمونده ... متاسفانه باید اینکارها رو قبلاها می کردیم ... هی جوونی کجایی که یادت بخیر ..
306.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
به به Huashan . چه خبرا . راه گم کردی . pm ما رو چرا جواب نمیدی ؟؟؟؟

سلام ... شرمنده .. نمی دونم چی شد که دیگه نتونستم صفحات فروم برو بالا بیارم ...

ادیت : مسیح جان متاسفانه پی امی از شما به من نرسیده ... یه نگاهی توی سند باکست بکن , ببین سند شده !...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت بیست و پنجم

اغراق آمیز نوع B / دختر

کاراکتری با چهرهای دوستانه و همیشه خندان . دارای موهای بلند با حالت اغراق آمیز و عجیب :blink:.
درباره شکل موهاش زیاد فکر نکنین . چون این یک کاراکتر فانتزی هست . پس اونو قبول کنید .

6fqsgol.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت بیست و ششم

اینم حالت های مختلف چهره کاراکتر جلسه قبل :happy:

4l65fe1.jpg

بالا