• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Crying Freeman (1986)

Volume : 5 ------- من بهش 6.5 از 10 میدم

درباره ماجراهای یه هنرمند کوزه گر ژاپنی که تبدیل میشه به یه آدمکش برای مافیای چینی (108 اژدها) ... این آقا وقتی قربانی هاش رو می کشه ، اشکاش سرازیر میشه (crying)... ضمنا یه خالکوبی خیلی بزرگ از یه اژدها ، سراسر بدنش رو پوشونده ...

این سری معروفه بخاطر طراحی قوی ، خشونت و برهنگی زیادی که داره و البته طراحی قوی ایکه گامی (این پست رو ببینید)

250px-Crying_freeman.jpg

مشکل اصلی من با این سری ، برهنگی بیش از حدش بود که واقعا خسته کننده میشه ... یعنی باربط و بی ربط اینا می خواستن لباس بکنن ...

crying_box.jpg

یه فیلم هم از روی این سری ساخته شد اوایل دهه 90 ... (ضمیمه)

فایل های ضمیمه

• Crying Freeman v02 c01 pt01 003.jpg
    Crying Freeman v02 c01 pt01 003.jpg
    392.4 KB · نمایش ها: 3
  • Crying%20Freeman.jpg
    Crying%20Freeman.jpg
    150.7 KB · نمایش ها: 4
  • Crying Freeman v03 c02 138-139.jpg
    Crying Freeman v03 c02 138-139.jpg
    393.5 KB · نمایش ها: 4

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
مشکل تصاویر حل شد . یه نگاه بندازین اگه مشکلی داشت بگین تا درست کنم .
مرسی

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
من كه اين تصويرارو نميبينم.داخل anime paradise هم هيچكدوم نيست.

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
Crying Freeman (1986)
Volume : 5 ------- من بهش 6.5 از 10 میدم
درباره ماجراهای یه هنرمند کوزه گر ژاپنی که تبدیل میشه به یه آدمکش برای مافیای چینی (108 اژدها) ... این آقا وقتی قربانی هاش رو می کشه ، اشکاش سرازیر میشه (crying)... ضمنا یه خالکوبی خیلی بزرگ از یه اژدها ، سراسر بدنش رو پوشونده ...

من زیاد نمی تونم با مانگا ارتباط برقرار کنم به دلیل اغراقی که توی نقاشی هاش هست . بیشتر کارایی مثل فاینال فانتزی رو ترجیح میدم .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب قسمت جدید Berserk (میشه chapter شماره 289) هم منتشر شد ... من کل تابستون رو صبر کردم تا 4 تا chapter ازش دربیاد تا همه شون رو یه جا بخونم ... (مثل اینه که پول تو جیبی ات رو جمع کنی و یه دفعه خرج کنی !!
300.gif
)

این لینک دانلود قسمت جدید

اینم دوتا عکس از قسمت های اخیر واسه اینکه بدونید دنیا دست کیه ... (اونایی که مانگا رو نخوندن و فقط انیمه رو دیدن ، فقط کاسکا و گاتس رو می شناسن توی این عکس
hedgehog.gif
)

فایل های ضمیمه

• Berserk_v33c287p11.png
    Berserk_v33c287p11.png
    107.5 KB · نمایش ها: 4
  • Berserk_v33c287p18.png
    Berserk_v33c287p18.png
    140.6 KB · نمایش ها: 4

webrang1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها خیلی توپین
باهاتون حال می کنم

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
می‌گم اینا رو با دوربین عکاسی از رو مجله می‌گیرن؟ اسکنر ندارن یا رسمه؟:wacko:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
می‌گم اینا رو با دوربین عکاسی از رو مجله می‌گیرن؟ اسکنر ندارن یا رسمه؟:wacko:
کی گفته با دوربین عکاسی می گیرن ؟ ... اتفاقا با اسکن و کیفیت خیلی خوب عمل می کنن ... (اون عکسایی که من تو پستم گذاشتم رو اگه منظورته ، resize شدن تا آپلود و دانلودشون راحت باشه
shy.gif
)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چند وقت پيش لينک های دانلود 2 فصل اول مانگای full house رو پيدا کرده بودم و اون تاپيک گزاشتم.:) امروز لينک دانلود ادامه اش رو هم پيدا کردم.:D برای همه دوست داران سريال کره اي full house مخصوصاً ساحل و ين ين عزيز:wub::

full-house.gif
51LgGyiQEmL._AA240_.jpg

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
خواهر جان در ادامه صحبتهاي صبح ...

All download slots assigned to your country (Iran) are currently in use. Please try again in a few hours​

مگا آپلود اينجا كار نميده :wacko:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

خواهر فریدا خیلی ممنون ^_^ (ساحل را هم باید خبر کنیم) بالاخره بعد از مدتها اصلش پیدا شد
cheerleader.gif

خیلی دوست دارم زودتر قسمت سه خرس را پیدا کنم ^_^
teddy01.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
emma رو خیلی وقته تموم کردم ... 7.5 از 10

(دوستمون توی این پست معرفی اش کرد و منم علاقه مند شدم و از رامین گرفتمش)

قشنگ بود ، هر چند با داستان معمولی (دختر خدمتکار و پسر پولدار عاشق هم میشن و باید با تفکر سنتی جامعه مقابله کنن)... ولی انصافا توی پرداختن به جزئیات و صحت تاریخی قضیه ، دقت زیادی شده بود ... و ضمنا لوکیشن داستان انگلیس هستش که از این نظر هم واقعا منحصر بفرد بود ...
man.gif

7 volume بود ... به عبارتی : 52 chapter ... آخر هر voume هم خیلی بانمک اومده بود و یه سری نکات جالب و اصطلاحات مطرح شده در اون voulme رو توضیح میداد (ضمیمه رو چک کنید)

انیمه ای هم از روش ساخته شده (2 فصل : هر یک 12 اپیزود)

250px-Emma-animedia02.jpg

فایل های ضمیمه

• Emma Vol 1 V2 000 raw.jpg
    Emma Vol 1 V2 000 raw.jpg
    291.1 KB · نمایش ها: 3
  • Emma Vol 1 V2 Historical Notes 1.png
    Emma Vol 1 V2 Historical Notes 1.png
    130.5 KB · نمایش ها: 3
  • Emma Vol 4 161.png
    Emma Vol 4 161.png
    150.9 KB · نمایش ها: 4
  • Emma Vol 4 029.png
    Emma Vol 4 029.png
    166.7 KB · نمایش ها: 4

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یکی دیگه از مانگاهایی که من چند وقت پیش تموم کردم (در واقع اول اینو خوندم ، بعدش Emma) ، سری فوق العاده ای بود به نام :

Battle Angel Alita

9 از 10 (یکی از بهترین مانگاهایی که خوندم - تکنیک طراحی اش عالی بود)

BAA_1_cover.jpg

عنوان اصلی اش اینه : GUNNM (ترجمه : رویای اسلحه) ...(در نتیجه دوست خوبمون رامین باید درباره این سری توضیح بده ... چون ID اش هم توی PT همینه دیگه !)

9 تا voume بود ... محصول 1991 تا 1995 .. (سال 2001 ، ادامه سری منتشر شد البته و هنوز ادامه داره)

alita.JPG

داستانی بود علمی تخیلی درباره یه ربات مونث که دچار فراموشی شده ... ولی ظاهرا توی زندگی قبلی اش یه ربات جنگجو بوده ، چون شدیدا قابلیت های رزمی - تهاجمی داره ... حالا از یه طرف در جستجوی گذشته اشه و از طرف دیگه باید از خانواده تازه اش و دوستانی که داره دفاع کنه ... داستان در آینده ای بسیار دور اتفاق میفته (یعنی فرا آخرالزمانیه) ، وقتی که دنیا دو طبقه شده : پولدارها بالا و فقرا پایین ، روی زمین ... توی این طبقه پایین ، آدمها و ربات ها توی یه شهر بزرگ و کثیف باید همزیستی کنن و با خشونت و فقر کنار بیان ...

عکس های ضمیمه رو چک کنید ... به نظرم کار نویسنده- طراح سری (یوکیتو کیشیرو) خیلی خوبه ...
96.gif

توصیه میشه ...
298.gif

فایل های ضمیمه

• ba07-178-179.jpg
    ba07-178-179.jpg
    438.3 KB · نمایش ها: 1
  • BA-AOV-189.jpg
    BA-AOV-189.jpg
    310.7 KB · نمایش ها: 2
  • BA08-075.jpg
    BA08-075.jpg
    263.2 KB · نمایش ها: 2

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه
خوبید؟واقعا خسته نباشید .دنیای جالبه ...:happy:
راستش رو بگم از مانگا چیز زیادی نمی دونم فقط دیدم و یدونه دارم .(hotel)
کلی سوال دارم که باید بپرسم .حدود 7 صفحه اولو خوندم. ولی لینکای مستقیمی که فریدا جون گذاشته از بین رفتن دیگه و لیست کاکاشی عزیز در 4share هم منهدم شده بود.
سوال: من از کجا این مانگا ی مورد علاقمو دان کنم؟تورنت دارید یا دایرکت لینک یا شیر می کنید؟
( کاش یه ایندکس داشت اینجا)
سوال: منی که تازه انیمه دیدن رو شروع کردم میتونم مانگا بخونم؟
من تا الان اینا رو تماشا کردم فقط: هانایوری، میدوری ،بالستیک، اینویاشا (که هنوز تموم نشده:wacko:) بابا لنگ دراز
و یه چند تای دیگه!
بعضی هاشونو هنوز هم ندیدم از این چند تا ...
چی کار کنم من؟
سوال: هر مانگا که به دست شما ها میرسه،دانلود میکنید، همزمان با چاپ اون در مجلاته؟
کاش یه لیست از اونایی که کامل هستن و اونایی که ناقصی دارن رو بزارید...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام به همه
راستش رو بگم از مانگا چیز زیادی نمی دونم فقط دیدم و یدونه دارم .(hotel)
کلی سوال دارم که باید بپرسم .حدود 7 صفحه اولو خوندم. ولی لینکای مستقیمی که فریدا جون گذاشته از بین رفتن دیگه و لیست کاکاشی عزیز در 4share هم منهدم شده بود.
سوال: من از کجا این مانگا ی مورد علاقمو دان کنم؟تورنت دارید یا دایرکت لینک یا شیر می کنید؟
( کاش یه ایندکس داشت اینجا)
سوال: منی که تازه انیمه دیدن رو شروع کردم میتونم مانگا بخونم؟
من تا الان اینا رو تماشا کردم فقط: هانایوری، میدوری ،بالستیک، اینویاشا (که هنوز تموم نشده:wacko:) بابا لنگ دراز
و یه چند تای دیگه!
بعضی هاشونو هنوز هم ندیدم از این چند تا ...
چی کار کنم من؟
سوال: هر مانگا که به دست شما ها میرسه،دانلود میکنید، همزمان با چاپ اون در مجلاته؟
کاش یه لیست از اونایی که کامل هستن و اونایی که ناقصی دارن رو بزارید...
یکی دو تا سایت معرفی شد صفحات اولیه ... اکثر مانگاها رو دارن واسه دانلود ... بخصوص vnmanga ...

مانگا خوندن حوصله می خواد ؛ یه مقدار زبان (که تو مشکلی نداری در این زمینه) ... و از اون مهمتر یه مانیتور LCD بزرگ !
47b20s0.gif
... هر چند بدون اینا هم عملیه ! ...

خیلی از مانگاها تموم شده و طبیعتا کل سری رو میتونی دانلود کنی ... اما مانگاهایی که ادامه دار هستند (اصطلاحا میگیم ongoing هستند) رو بله ... یعنی منتظر می مونیم تا منتشر بشه و بعدش اسکن و ترجمه بشه و بیاد واسه دانلود ... مثل مانگای berserk که توی صفحات قبل شاید دیده باشی که من هر چند وقت یه بار ، خبر اومدن قسمت جدیدش رو میدم ...
hedgehog.gif

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یکی دو تا سایت معرفی شد صفحات اولیه ... اکثر مانگاها رو دارن واسه دانلود ... بخصوص vnmanga ...

مانگا خوندن حوصله می خواد ؛ یه مقدار زبان (که تو مشکلی نداری در این زمینه) ... و از اون مهمتر یه مانیتور LCD بزرگ !
47b20s0.gif
... هر چند بدون اینا هم عملیه ! ...

خیلی از مانگاها تموم شده و طبیعتا کل سری رو میتونی دانلود کنی ... اما مانگاهایی که ادامه دار هستند (اصطلاحا میگیم ongoing هستند) رو بله ... یعنی منتظر می مونیم تا منتشر بشه و بعدش اسکن و ترجمه بشه و بیاد واسه دانلود ... مثل مانگای berserk که توی صفحات قبل شاید دیده باشی که من هر چند وقت یه بار ، خبر اومدن قسمت جدیدش رو میدم ...
hedgehog.gif

ما با همین مانیتور فلتمون باید بسازیم فعلا .میشه پرینت کرد؟ اینجوری مثل مجله هم میشه ...
اوکی .ممنون سیمور جان .پس باید خودم دانلود کنم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من الان خیلی وقته (مثلا از اول پاییز) که دارم مانگای 20th Century Boys رو می خونم ... مانگای معروف - نوشته همون خالق Monster ... کلا 22 volume هستاش که طولانی محسوب میشه و بعد از Berserk ، طولانی ترین مانگایی هستش که خوندم ...

از سال 1969 (رفتن انسان به کره ماه) شروع میشه و تا قرن 21 و یک جامعه فرا آخرالزمانی پیش میره ... فوق العاده جذاب ... الان فصل 20 هستم ...

250px-20thcenturyboys01.jpg

پوسترش شدیدا گول زنکه ... یعنی فکر می کنی با یه سری بچه ی لوس و شلوغ سر و کار داری ... اما بخش اعظم داستان وقتی می گذره که اینا بزرگ شدن و تخیلات دوران بچگی شون تبدیل به کابوس های فعلی بشریت شده !! ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام به همه
راستش رو بگم از مانگا چیز زیادی نمی دونم فقط دیدم و یدونه دارم .(hotel)...

این مانگا رو می گی ؟...
اتفافا امروز می خواستم که معرفیش کنم ... به اینها می گن , مانگای تک نسخه ای ... همین قدر بیشتر نیستن و ادامه هم ندارن .. ولی از همین نویسنده یه کار دیگه ی خوب هم هست که اونور معرفیش کردم .

این مانگا از کارهای خوبیه که خوندم ... واقعا جالبه ... مطمئنم که اگر شروعش کنین تا آخرش ادامه می دین ... واقعا خوب کار شده ... هم از نظر داستان و هم تصویر ( در حد یه مانگای تک نسخه ای )

ماجرا مربوط به یه کامپیوتر هستتش که بعد از انقراض انسانها باقی می مونه و توی این چند میلیون سال سعی می کنه که خودش رو سالم نگه داره و DNA هایی که قبل از انقراض درونش قرار دادن رو محافظت کنه ... ( فضا کمی احساسی هم هست , شبیه بعضی کارهای آیزاک ... )

HOTEL

توسط :Boichi

تعداد : یک چپتر ( 42 pg )

ژانر : Sci-fi / Drama

2003355937786066975_rs.jpg

لینک دانلود

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سوتی در مانگای " پسران قرن بیستم " - volume 21 : chapter 10

قسمت جلوی لباس یوکیجی (همین دختره) ، اشتباه طراحی شده در یکی از صحنه ها ...
glassesf.gif

20%20century%20blooper.JPG

بخش اعظم این مانگا در بزرگسالی شخصیت ها می گذره ... حالا از شانس بد یا خوب شما ، همه اش قسمت های فلاش بک به پست شما می خوره ...
300.gif

فایل های ضمیمه

• 20 century blooper.JPG
    20 century blooper.JPG
    68.3 KB · نمایش ها: 5
بالا