• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
نه من اتريش هستم ، در مورد تورنت هم الان چند وقته هرچی ميخوام از تورنت بگيرم خيلی سرعتش پايين ، نميدونم مشکل از Azerus يا درد جايه ديگست :)

درد جاي ديگست. به احتمال زياد شما رو دارند از دسترسي به تورنت محروم مي كنند، من خودم الان با emule اين مشكل رو پيدا كردم زياد سرعتش بالا نمي ره(قبلا تا 50kb/s دان مي كرد الان به زور به 5kb/s ميرسه، شايدم همش تورنت در حال دان هست به emule چيزي نمي رسه)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
بعد از چند روزاومدم و ديدم واي:wacko: چقدر از كلاساي آموزشي عقب موندم....
مسيح -سان تشكر بخاطر زحماتي كه كشيديد در آموزش و همچنين در مورد ايندكس كردن تاپيك كه خيلي به نفع من تموم شد.
و يه درخواست:
مي شه در مورد اين كتاب منبع يه ذره بيشتر اطلاع بذاريد؟
فعلا

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
من این چیزا حالیم نیست ، من طراحی میخوام :p:D حالا هر چی یه چیزی بزارین حداقل بگیم آموزش هایی که میزاریم باعث پیشرفت بچه ها شده :blink::f34r::wacko:
---------------------------------

;);) چون سبکی که تو این نوع طراحی گفته شده تقریبا بین سبک فانتزی و رئال هستش ، زیاد برام حیاتی نیست ولی اگه باشه میخونمش :rolleyes::rolleyes::p:D راستی از آموزش تو چه خبر ؟ حالا دیگه سبک ها کلا اینجا هستند - رئال - فانتزی و میانه این دو سبک :happy:

اتقاقا من فکر می کنم که آموزش های شما دو نفر خیلی شبیه به همه ... در اصل شما دارین آموزش کشیدن مانگا رو می ذارین ... اینطور نیست ؟ ...

یه چیزی به ذهنم رسیده ... حوصله کنم می کشمش ... می خوام یه کم خنده دار باشه ... :D

سلام به همه
....
فعلا
کدوم کتاب ؟... هر کدوم از بچه ها تقریبا منابع متفاوتی دارن ...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه
بعد از چند روزاومدم و ديدم واي:wacko: چقدر از كلاساي آموزشي عقب موندم....
مسيح -سان تشكر بخاطر زحماتي كه كشيديد در آموزش و همچنين در مورد ايندكس كردن تاپيك كه خيلي به نفع من تموم شد.
و يه درخواست:
فعلا

خواهش می کنم . وظیفه بود .:)
در مورد کتاب . حقیقتش نمی دونم بگم یا نه ؟:cool: آخه اگه بگم همه میرن انگلیسیشو می گیرن . بعد دیگه اینجا سر نمی زنن :(. و خوب یه جورایی لوس می شه :blink:؟؟ نمی دونم ، منظورم رو می فهمی یا نه ؟
ضمنا . من وقتی آموزشهام تموم بشه . همه رو یک فایل pdf می کنم:happy: . این طوری کار شما هم راحت می شه ؟
خلاصه اگر حرفهام یکم بوی گستاخی می داد . ببخشید :blush:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت هجدهم

توی این جلسه و دو جلسه دیگه . ژست های مختلف سر رو براتون میزارم . این خیلی مهمه که شما بتونید ، کاراکتر خود رو توی هر جهتی بکشید . و سر انسان یکی از مهم ترین قسمت های کاراکتر است .

خوب دیگه سرتونو درد نیارم:p . برید سر اینا رو ببینید :p .... قسمت اول:

6gl4nkp.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت نوزدهم

انواع جهت های سر بخش 2

6bnx6k9.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت بیستم

انواع جهت های سر بخش 3

66vkide.jpg

R-Gunnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ببخشید سرم خیلی شلوغه و کم میتونم اینجا سر بزنم
در جواب جناب Kakashi در مورد اینکه قرار بود براشون مانگا بفرستم
مگر از تو برادر R-Gunnm ( چی شد قرار بود مانگا بفرستی برامون که ;)) فرجی حاصل بشه :p:D

ما که گفتیم در طبق اخلاصه با برادر seymour هماهنگ کردیم و ایشونم معرفتی در حد پوریای ولی بخرج دادن
فقط یه dvd مانگا از ما خواستن که ما به ایشون گفتیم اگه مانگا میخوای باید فیلم هم ببری (جریان عهد بوقه که سیگار و با بیسکویت میدادن) به خاطر همین یه سری از کارهای Hayao Miyazaki به ایشون غالب کردیم ;) البته اگر همه مانگا ها را هم می خواست تقدیم می شد :happy: فقط vagabond را چون کتاب 24 و25 تازه پیدا کردم و هنوز دونلود نکرده بودم به ایشون ندادم البته 24 دونلود کردم
راستی یه سری مانگا هم امروز از رامین عزیز گرفتم که اونا رو هم یکی یکی میگم ...

خوب توی این مدت مشغول دونلود one piece بودم پدرمو در آورد تا تموم شد تازه ON GOING هم هست
و مانگای Gunsmith Cats و 20th Century Boys و Black Cat و Tsubasa Reservoir Chronicle و رو هم گرفتم
مانگا های Flame of Recca و Shaman King شروع کردم و از هر کدوم 10 کتاب و گرفتم
آهان راستی Claymore رو تا اونجا که بود دونلود کردم و مانگای جالیبه راسیتش نظرم به اسمش جلب شد و دونلودش کردم چون بازهم در عهد بوق در بازی diablo اوليه كه خيلي دوستش داشتم یکی از بهترین اسلحه های که بهت می داد یه جور Claymore بود یادش بخیر :rolleyes:
بعدا راجع بهش مینویسم
برای جناب Romain_Gary یه توصیه دارم فقط اگه وقت کنم
تابعد​

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از جلسات بعد .
اونایی که عشق طراحی هستند و دوست دارن یه مدل داشته باشند ، کف می کنند:blink: . چون قراره هر جلسه آموزش کامل کشیدن یک کاراکتر رو آموزش بدم . همه نوع کاراکتری توی این مدل ها پیدا می شه . بچه . بزرگ . دختر معمولی . پسر معمولی . دختر زیبا:p (مثل innoe ) . پسر زیبا .
خلاصه من که خیلی با این قسمت کتاب حال کردم . چون هر مدلی می خواستم داشت . البته توی بخش های بعدی دوباره چند تا مدل پیشرفته تر گذاشته . ولی فکر کنم خیلی طول بکشه تا به ترجمه اون قسمت ها برسم .

راستی سبک این آموزش رو خواسته بود . والا اگر بخواین درست بگم . این آموزش برای طراحی کاراکتر های انیمه و مانگا و بازی های کامپیوتری است . ولی به نظر من یک جاهایی از این آموزش به طراحان معمولی هم که کارشون طراحی انیمیشن نیست کمک می کنه . این نظر من . دیگه نمی دونم درست باشه یا غلط:blink: .

راستی . یه اطلاعیه ::D:lol:

گمشده
شخصی با نام مستعار کاکاشی گم شده و معلوم نیست کجا رفته :blink:. لطفا اگر دیدینش به ما خبر بدید:p

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
راستی . یه اطلاعیه ::D:lol:

گمشده
شخصی با نام مستعار کاکاشی گم شده و معلوم نیست کجا رفته :blink:. لطفا اگر دیدینش به ما خبر بدید:p

:D:D:D

گم نشده ، بیچاره شده :p:D کم کم داره نمرات داشنگاه در میاد و ما هم به مبارزه با اساتید میپردازیم :p:happy:

تو ادامه بده آموزشاتو ;) من فکر نکنم تا 2 روز بتونم چیزی بزارم ( منظور آموزشه) ;):happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نه من اتريش هستم ، در مورد تورنت هم الان چند وقته هرچی ميخوام از تورنت بگيرم خيلی سرعتش پايين ، نميدونم مشکل از Azerus يا درد جايه ديگست :)
زئوس جان ... از اینجا دانلود کن ...
سلام دوستان
ببخشید سرم خیلی شلوغه و کم میتونم اینجا سر بزنم
در جواب جناب Kakashi در مورد اینکه قرار بود براشون مانگا بفرستم

ما که گفتیم در طبق اخلاصه با برادر seymour هماهنگ کردیم و ایشونم معرفتی در حد پوریای ولی بخرج دادن
فقط یه dvd مانگا از ما خواستن که ما به ایشون گفتیم اگه مانگا میخوای باید فیلم هم ببری (جریان عهد بوقه که سیگار و با بیسکویت میدادن) به خاطر همین یه سری از کارهای Hayao Miyazaki به ایشون غالب کردیم ;) البته اگر همه مانگا ها را هم می خواست تقدیم می شد :happy: فقط vagabond را چون کتاب 24 و25 تازه پیدا کردم و هنوز دونلود نکرده بودم به ایشون ندادم البته 24 دونلود کردم

مرسی رامین جون
thanks.gif
.... البته در مورد vagabnond خیلی بد برخورد کرد ! ... رسما گفت " بهت نمیدم ... برو پی کارت ! " ...
flat.gif

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه سيمور جان ، کلی حال کردم :)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می کنم . وظیفه بود .:)
در مورد کتاب . حقیقتش نمی دونم بگم یا نه ؟:cool: آخه اگه بگم همه میرن انگلیسیشو می گیرن . بعد دیگه اینجا سر نمی زنن :(. و خوب یه جورایی لوس می شه :blink:؟؟ نمی دونم ، منظورم رو می فهمی یا نه ؟
ضمنا . من وقتی آموزشهام تموم بشه . همه رو یک فایل pdf می کنم:happy: . این طوری کار شما هم راحت می شه ؟
خلاصه اگر حرفهام یکم بوی گستاخی می داد . ببخشید :blush:
كاملا درست مي گيد ....
راستش من يه ذره عجولم... دوست دارم هميشه يه چيزي رو سريع ياد بگيرم و تمومش كنم برم دنبال يه چيز ديگه....:happy:
به هر حال مرسي از زحماتتون

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید که اینو می پرسم ولی آخه دیدم چندین بار گفتیه مسیح سان . سان ؟؟؟؟ جریانش چیه ؟
اشتباه تایپیه یا یه اصطلاحه .؟؟

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی .
این دیگه آخر نامردیه .
گفتین یکی از طرح هامو بزارم . گذاشتم . :f34r:
ولی هیچکس دیگه نگذاشت:( . فکر کنم منم باید برم خذفش کنم:hmm: .
حد اقل یه نظری درباره طرحم بدید . بابا اگه خوشتون نیومده بگید . من ناراحت نمی شم . منظور من این نیست که از طرحم تعرف کنید . من میخوام نقاط ضعفم رو بفهمم .

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت بیست و یکم

همانطور که گفتم . از این جلسه به بعد چند تا مدل براتون میزارم .
من 15 مدل براتون میزارم . اول شکل سر این 15 مدل رو یاد می گیریم که مهمترین قسمته بدنه .
بعد توی بخش بعد اندام و لباسهای این 15 نفر را یاد می گیریم .
و توی بخش آخر جزئیات اندام و لباس های این 15 نفر رو یاد می گیریم . نمی دونم شما خوشتون میاد یا نه .
ولی من که خیلی با این قسمت کتاب حال کردم .

اغراق آمیز مدل A / دختر
این کاراکتر بین takarazuka (زن های انیمیشن ) و Gakuen (دختر مدرسه ای ) هست .: blink:
به شکل موها و های لایت روی موها و لب و بزرگی چشم ها دقت کنید .;)

63bqs5i.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت بیست و دوم

اینم حالت های مختلف سر در این شخصیت :

62hl4sx.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید که اینو می پرسم ولی آخه دیدم چندین بار گفتیه مسیح سان . سان ؟؟؟؟ جریانش چیه ؟
اشتباه تایپیه یا یه اصطلاحه .؟؟

اصطلاحه : San تو زبان ژاپنی به معنی آقا هستش ;)

راستی .
این دیگه آخر نامردیه .
گفتین یکی از طرح هامو بزارم . گذاشتم . :f34r:
ولی هیچکس دیگه نگذاشت:( . فکر کنم منم باید برم خذفش کنم:hmm: .
حد اقل یه نظری درباره طرحم بدید . بابا اگه خوشتون نیومده بگید . من ناراحت نمی شم . منظور من این نیست که از طرحم تعرف کنید . من میخوام نقاط ضعفم رو بفهمم .

بیشین بینیم بابا :D دست به طرح ها بزنی میزارمت تو لیست سیاه :p:D

من یه طرح میزارم مال اون اوایل کارم ( 4 سال پیش;)) هستش ، فردا هم یه طرح جدید میکشم و میزارم حال کنید ;) بعد برو بگو کاکاشی نامرد بود :p:happy: :

4y85kx0.jpg

بالا