• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت سی و چهارم

حالت های مختلف سر در کاراکتر جلسه قبل:

5433fpf.jpg

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
دارم می ترکم از عصبانیت ...
97.gif
49.gif

توی این فروم
http://www.forum.p30land.com
. آموزش های این تاپیک رو دارن می دزدن و اونجا میزارن .
برین به بخش گرافیک و قسمت مانگا تا ببینید .
جالب اینه که مدیر اون قسمت داره این آموزش ها رو میزاره .

این چه مسخره بازیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران کمک کنید :eek:
درسته ! یه مدیر باید بهشون تذکر بده !

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دارم می ترکم از عصبانیت ...
97.gif
49.gif

توی این فروم
http://www.forum.p30land.com
. آموزش های این تاپیک رو دارن می دزدن و اونجا میزارن .
برین به بخش گرافیک و قسمت مانگا تا ببینید .
جالب اینه که مدیر اون قسمت داره این آموزش ها رو میزاره .

این چه مسخره بازیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران کمک کنید :eek:

زياد خودتو ناراحت نكن، هدف ما اينجا ياد دادن هست، حالا اگه يه نفرم كپي كنه و مخاطب مطالب بيشتر بشه، ما بيشتر به هدفمون رسيديم، پس به نظر من كار اشتباهي انجام نمي ده.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
زياد خودتو ناراحت نكن، هدف ما اينجا ياد دادن هست، حالا اگه يه نفرم كپي كنه و مخاطب مطالب بيشتر بشه، ما بيشتر به هدفمون رسيديم، پس به نظر من كار اشتباهي انجام نمي ده.
به نظر من اگه لینک اینجا رو میداد گار اشتباهی نکرده بود !
البته الان که فکر میکنم میبینم که توی اینترنت اگه یه مطلبی رو گذاشتی دیگه نباید انتظار داشته باشی که کسی برش نداره ! خصوصا توی ایران !

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من اگه لینک اینجا رو میداد گار اشتباهی نکرده بود !
البته الان که فکر میکنم میبینم که توی اینترنت اگه یه مطلبی رو گذاشتی دیگه نباید انتظار داشته باشی که کسی برش نداره ! خصوصا توی ایران !

خوب اگه مي كرد، بهتر بود ولي مسيح يا ما كه نگارنده مطلب كه نيستيم، كه بخواهيم از كار ديگران ايراد بگيريم، مام در حال كپي كردن زحمت هاي ديگران هستيم، پس چه بهتر كه مخاطب كار ما بيشتر بشه(هدف همينه كه افراد بيشتري رو آشنا به موضوع بشند، مفهوم بخش مشاركت كلا همينه مشاركت و گرنه كه ميرفتيم تا بخش بازارچه فعاليت مي كرديم)

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خوب اگه مي كرد، بهتر بود ولي مسيح يا ما كه نگارنده مطلب كه نيستيم، كه بخواهيم از كار ديگران ايراد بگيريم، مام در حال كپي كردن زحمت هاي ديگران هستيم، پس چه بهتر كه مخاطب كار ما بيشتر بشه(هدف همينه كه افراد بيشتري رو آشنا به موضوع بشند، مفهوم بخش مشاركت كلا همينه مشاركت و گرنه كه ميرفتيم تا بخش بازارچه فعاليت مي كرديم)
i know ... منم حرفتو قبول دارم ;) اگر لینک رو میذاشت بهتر بود :دی

p30land

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه ی دوستان ....

بابا مثل اینکه همه می خواهن بگیرند مارو بکشند ... ( بابا کمی صبر کنید ... )

کاکاشی عزیز من کی با شما صحبت کردم ؟؟؟؟؟ فکر کنم 3 الی 4 روز پیش هست ... که میشه قبل از زدن پست masih_abb
من همون روز که فکر کنم اگه بخوام دقیقتر بگم چند دقیقه بعد از صحبتم با کاکاشی لینک مستقیم رو گذاتشم .

....
کشور, مانگا منحصرا برای اشاره به کمیک استریپ های ژاپنی یا آن دسته از کمیک استریپ هایی که به وضوح دنباله روی سبک بصری مانگا هستند, به کار می رود.
مانگا ابتدا از ترکیبی از Ukiyo-e به معنای << تصاویری از دنیای شناور>> ( که درحقیقت نوعی از چاپ با استفاده از تکه های چوب بود که در قرن 17 رونق یافت و برای چاپ تصاویری از مناظر طبیعی و تئاتر ژاپنی بکار می رفت) با سبک های نقاشی خارجی پدید آمد و پس از جنگ جهانی دوم به شکلی که در حال حاضر وجود دار تبدیل کردید....
در ضمن این آموزشها اکثرا از http://forum.persiantools.com/t74528.html گرفته شده ...

من اینو اول تاپیک نوشتم ... پس هیچ کاره اشتباهی نکردم مگر اینکه اگر فرد علاقه مندی هم توی سایت من وجود داشت ... به اینجا ارجاع داده می شد .

غیر از اینه ؟؟؟؟

حالا من دزدی کردم ؟؟؟؟

لینک مستقیم تاپیک http://www.forum.p30land.com/index.php?topic=527.0

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان ....

بابا مثل اینکه همه می خواهن بگیرند مارو بکشند ... ( بابا کمی صبر کنید ... )

کاکاشی عزیز من کی با شما صحبت کردم ؟؟؟؟؟ فکر کنم 3 الی 4 روز پیش هست ... که میشه قبل از زدن پست masih_abb
من همون روز که فکر کنم اگه بخوام دقیقتر بگم چند دقیقه بعد از صحبتم با کاکاشی لینک مستقیم رو گذاتشم .

من اینو اول تاپیک نوشتم ... پس هیچ کاره اشتباهی نکردم مگر اینکه اگر فرد علاقه مندی هم توی سایت من وجود داشت ... به اینجا ارجاع داده می شد .

غیر از اینه ؟؟؟؟

حالا من دزدی کردم ؟؟؟؟

لینک مستقیم تاپیک http://www.forum.p30land.com/index.php?topic=527.0
به خدا وقتی من رفتم اونجا شما منبع نداده بودین:blink: . خلاصه اگه حرف تندی زدمه ببخشید . اون موقع شاید عصابم خورد بوده.:blush:

علی جان حرفت یکم غیر منطقیه . چون اون کسایی که این آموزش ها رو پیدا کردنه . کلی هزینه اینترنت و این جور چیزا دادنه . ما توقعی نداریم ولی حداقل یک اسم منبع که چیزی رو از بین نمی بره .
در ضمن این آموزش ها به راحتی اینجا قرار نمی گیره . مثلا آموزش های اولی من که به فارسی ترجمه شده بود که یادت نرفته ؟؟؟ (اینو برای مثال گفتم) . من روزی حداقل یک ساعت روی اونا وقت می زاشتم . خودت که با فتوشاپ کار کردیه ؟ و می دونی که چقدر دردسر داره .

البته این نظر منه . ممکنه هر کسی یه نظری داشته باشه .

p30land

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این نوشته بود ...

البته با این تفاوت که من ادیتش کردم که بولد بشه که آخرش هم نشد ... شاید کم دقت کردی

خواهش می کنم ... شما سروری اما اگه لطف کنی پست #393 رو ادیت کنی یه دنیا ممنونت میشم !

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این نوشته بود ...

البته با این تفاوت که من ادیتش کردم که بولد بشه که آخرش هم نشد ... شاید کم دقت کردی

خواهش می کنم ... شما سروری اما اگه لطف کنی پست #393 رو ادیت کنی یه دنیا ممنونت میشم !

:happy: . ok .
بهتره همه چیزو فراموش کنیم . منم اگه حرف تندی زدمه ببخشید . :blush:
من پست رو به طور کامل حذف کردم .;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت سی و پنجم

این کاراکتر ، شجاع و سر زنده و محکم است . شاید به نظر شخصیت بسیار ساده ای بیاید ولی می تواند در داستان بسیار مهم و جذاب باشد . ( blood+ ) . خودتون دیگه به جزئیات دقت کنید . مخصوصا به شکل دهان و بینی .

عادی نوع A / پسر

6h410r6.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت سی و ششم

حالات مختلف سر در کاراکتر جلسه قبل:

4zeggmb.jpg

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید

1 هفته تهران نبودم حالا من همه این مطالب رو چه جوری بخونم :(
این همه پست زده شده :D

یه آدم تو سایه :blush:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Vol شماره 31 از Vampire Knight هم منتشر شد (chapter 6) ... من دو سه ماه تحمل کردم تا 3-4 تا از vol هاش منتشر بشه و بعدش یه دفعه 70-80 صفحه ای بخونم ! (اینجا)...

Image:Yuki_Cross.JPG
Image:Zero_Kiryu.JPG
Image:Kaname_Kuran.JPG

توی این پست ، درباره این سری توضیح کوتاهی دادم ....

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت سی و هفتم

معمولی نوع B / دختر

این شخصیت خیلی ساکته و خیلی کم حرف میزنه . بنابراین شما نمی فهمید که او چگونه فکر میکند. او لاغر اندام است و همه خصوصیات بالا را با کشیدن چشمان باریک و کوچک می توانید بیان کنید . او دارای حس مدیریت است و هیچ موقع کله شق نیست . او خیلی کم با دیگران ارتباط دارد . رنگ چشمان او معمولا نامشخص است و رنگ طبیعی نیست . گوش ها و چشم های اون به طور کامل دیده نمی شوند .

4xvk7dc.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت سی و هشتم

حالات مختلف صورت در کاراکتر جلسه قبل

4r166iw.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فقط می تونم این رو بگم :

67.gif

اینو به همه ی کسانی می گم که میان و بدون پست زدن میرن .

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت سی و نهم

معمولی نوع B / پسر

یک چهره ی دخترانه و معصوم و جذاب. پسری که بیشتر به دختر ها شبیه است .
با دیگر ارتباط برقرار نمی کند و همیشه انفرادی کار میکند .چهره ی او را طوری بکشید که به نظر بیاید همیشه نگران چیزی است . گردن او را مانند دختر ها لاغر بکشید .

53815wi.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت چهلم

حالات مختلف صورت در کاراکتر جلسه قبل:

5ymd1sy.jpg

بالا