• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
HOTEL

توسط :Boichi

تعداد : یک چپتر ( 42 pg )

ژانر : Sci-fi / Drama

2003355937786066975_rs.jpg

لینک دانلود
حالا ببینید من چی کار کردم : فکر کردم منظور خوآشان اینه که داستان یه volume ه ... (بی دقت بودم دیگه ... چون خودش گفته که یک chapter ... ولی من چون همه اش واحد شمارش رو volume می گیرم ، اتوماتیک فکر کردم که منظورش اینه
1845.gif
)

نتیجه اینکه وقتی دانلود کردم دیدم که "ای بابا ! ... اینکه فقط 30-40 صفحه اس ... "
duh.gif

بازم ممنون از خوآشان ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Banish - terminate - purify

توی مانگای پسران قرن بیستم ، یه مفهومی بود که چندین بار در طول سری ، اسمش (=ترجمه انگلیسی اش) عوض شد ... و خلاصه اگه خواننده حواسش با پانویس های ریزی که اطراف کادر نوشته میشه نباشه ، حسابی گیج میشه ....​

اوایل اینطوری بود که آدم بده ی داستان وقتی از یکی خوشش نمیومد و می خواست کلکش رو بکنه ، می گفت purify him/her که یعنی "تطهیرش کنید - بدی ها رو ازش دور کنید" ، که البته معنای واقعی اش این بود " کلک این مرتیکه رو بکنید !!"
skull.gif
... چون این آدم بده ، رئیس یه فرقه ای بود و خلاصه اصطلاحاتی که به کار می برد ، در همین راستا بود ...​

attachment.php

بعد از یه مدتی (مثلا 7-8 volume اگه اشتباه نکنم) ، مترجم به این نتیجه رسیده بود که purify واژه​
مناسبی نیست و همه ظرائف کلامی معادل ژاپنی اش رو منتقل نمی کنه و گفتش که " شرمنده ؛ از این به بعد میگیم banish "... (یعنی اخراج - رد کردن - معاف کردن)​

بعد از 7-8 volume دیگه هم به این نتیجه رسید که اصلا بهتره بگه terminate
77.gif
... (کنسلش کنید - کارش رو بسازید)​

بهرحال سری طولانی ای بود و اینکه مترجم (ها) همزمان با پیشرفت داستان به درک بهتری از این واژه مهم رسیده بودند نشون میده که کارشون رو جدی گرفته بودند و سری مذکور رو دوست داشتند ...
1832.gif

فایل های ضمیمه

• 20th cent.JPG
    20th cent.JPG
    144.8 KB · نمایش ها: 2
  • 20th Century Boys - Cover v15 (Amazon).jpg
    20th Century Boys - Cover v15 (Amazon).jpg
    52.7 KB · نمایش ها: 39

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
Blade of the Immortal

6z45dsz.jpg

به تازگی مانگای Blade of the Immortal را شروع کردم(دیدنش رو،خوندش رو و ...!) اثری از Hiroaki Samura که من کار مطرحی ازش تا به حال ندیدم(البته به نظر میرسه این انتخاب،گزینه مناسبی برای دریافت این عنوان باشه).
خوب: داستان؟موضوع؟ به نظر شما یک مانگای ژاپنی با کلماتی چون blade و Immortal در عنوانش دررابطه با چه موضوعی میتونه باشه؟ یک سامورایی(شمشیرزن) تنها و فناناپذیر
budo.gif
(یه جورایی!) و خوب یه کم عنصر مانگاییایی!! مثل یک پیرزن شبه ساحره و یه کم هم ادویه ی دراماتیکی مثل یک دختر بی پناه
girl_sad.gif
و تعلیق و کشش مثل هدف و یا بهتر بگم مسیر مشترک دو قهرمان و ... خوب داستان ما آماده است!!!دقیقتر:مانجی بعد از فناناپذیریش به خودش قول میده در عوض 100 سامورایی که کشته،1000 انسان شیظان صفت رو به درک واصل کنه!
scooby_02.gif
(البته نه با این سلاح ولی با همین جدیت!)
از ویژگی های شاخص این مانگا،تکنیک خوب طراحی و خشونت به مقدار زیاد(که البته برای چنین اثری قابل پیش بینی هم هست) رو میشه نام برد.دررابطه با بستر تاریخی اتفاقات و ارجاعات اثر هم بعد از پیشرفت بیشتر،بهتر میشه صحبت کرد ولی به نظر میرسه برای علاقه مندان به عصر Tenmei یعنی سالهای 1781 تا 1789 ژاپن خوندن این مانگا جذاب میتونه باشه.در کل به نظر نمیرسه از وقتی که روش خواهم گذاشت پشیمون بشم بعدا.

89jyv5s.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به تازگی مانگای Blade of the Immortal را شروع کردم(دیدنش رو،خوندش رو و ...!) اثری از Hiroaki Samura که من کار مطرحی ازش تا به حال ندیدم(البته به نظر میرسه این انتخاب،گزینه مناسبی برای دریافت این عنوان باشه).
من الان مدت های مديدی هست که اينو dl کردم که بخونم ولی هی وقت نميشه!:( خيلی تعريفشو شنيدم!:D

ممنون از توضيحت! :happy:

R-Gunnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
جديدا وقت كردم و يه مانگا ي جالب خواندم به همه دوستاني كه علاقه به موضوعات تاريخي دارن اونو توصيه ميكنم

Bokko.jpg

عنوان : Bokko عنوان فرانسوي stratege
موضوع:تاريخي
نويسنده و طراح :Hideki Mori Kenichi Sakemi
داستان:جريان در چين 2300 سال قبل اتفاق ميفته كه شهري بنام Ryo زير حمله كشور مجاورش قرار ميگيره حاكم اين شهر از گروهي از افرادي كه استراتژهاي
جنگي رو مطالعه ميكردن در خواست كمك مي كنه اين گروه كه اسم بنيان گذارش Bokkoshi بوده به عنوان men of Bokk شناخته ميشدن جريان به دفاع از اين شهر وبعدها دفاع از همون كشوري كه به اونا حمله كردن مي پردازه

وقتي اين مانگا رو ميخوندم ياد داستان و انيمه افسانه سه برادر ميفتم و كمينگ ولي در اين داستان با وجود تخيلي بودنش اينقدر حقيقت احساس ميكنيد كه حالتون خراب ميشه وشاد ميشيد كه در اون زمان نيستيد وجالب اينكه اون زمان هم جنگ شيميايي و ميكروبي بوده
اين مانگا 11 تا كتاب 270 مگ كه كامل هم هستش انيمش هم نميدونم هست يا نه
خوب از كجا دونلود كنيد والبته بنده هم در خدمتم اگه وقت كنم
از اانجا والبته بايد ثبت نام كنيد

http://www.vnmanga.com/truyentranh/manga.php?manga=298

راستي اينم بگم قيافه اي كه براي شخصيت اصلي يعني Kakuri در نظر گرفتن براد پيت نيست بيشتر از همين در پيت هاي هست كه توي تلوزيون ميبينيم ولي شما نا اميد نشيد وداستان و بخونيد :p
خوب دوستان تا بعد​

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من بخاطر سربازی ام شبها باید کمی زودتر بخوابم (صبح باید 6 بیدار بشم)؛ در نتیجه اخیرا بیشتر از اینکه وقت کنم هر شب فیلم ببینم هر شب مانگا می خونم ... همه اش سنگین برمیدارم ... claymore رو خوندم این مدت ... بسیار زیبا بود ؛ حق داشتن که می گفتن اگه از Berserk خوشت اومده ، این توصیه میشه ...

و الان هم دارم Ranma 1/2 رو می خونم که یه کار کمدیه با 38 volume ... حسابی طولانیه و البته خنده دار و شیرین ... یه مانگای رمانتیک - کمدی - هنرهای رزمی ، درباره یه پسری که طلسم شده و ... وقتی که آب سرد روش میریزن دختر میشه و وقتی آب گرم می ریزن روش پسر میشه !! ...

420px-Ranma_Cast.jpg

freemason

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
و الان هم دارم Ranma 1/2 رو می خونم که یه کار کمدیه با 38 volume ... حسابی طولانیه و البته خنده دار و شیرین ... یه مانگای رمانتیک - کمدی - هنرهای رزمی ، درباره یه پسری که طلسم شده و ... وقتی که آب سرد روش میریزن دختر میشه و وقتی آب گرم می ریزن روش پسر میشه !! ...

با انیمه اش چقدر فرق داره ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با انیمه اش چقدر فرق داره ؟
من ندیدم انیمه رو ... ولی بعضی فرق های معدودش ایناس:

+ توی مانگا همه می دونن تغییر جنسیت میده مرتبا (!) توی انیمه نه ...
+ بعضی شخصیت های مانگا توی انیمه معرفی نمیشن و بعضی داستان ها هم جابجا تعریف میشن ... (که البته توی خیلی از اقتباس های انیمه ای این اتفاق میفته)

احتمالا مهم ترین نکته اینه که انیمه وقتی تموم میشه که مانگا هنوز تموم نشده ...که البته از طریق OVA ها ادامه پیدا می کنه (باز نمی دونم تا آخر میره یا نه )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من احتمالا GTO رو شروع کنم به خوندم (آدم همه اش یاد GTA میفته) ... خیلی سری پرطرفداریه ... در مورد یه پسری که یه موقعی خیلی شر بوده و حالا می خواد یه معلم بشه ... (تو همین عکس زیر هم ظاهرا نوشته که 37 میلیون نسخه فروش داشته که خیلی بالائه)

230px-GTO_manga.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
منم بالاخره شروع كردم به مانگا خوندن ... براي اينكه شروعش ساده باشه از مانگاي هتل شروع كردم كه One-Shot ـه و ريتينگش هم خيلي بالاست (8.62 / 10.0) و توي AP هم تعريفشو خونده بودم ...

داستانش اينه كه يه كامپيوتر در آينده دور كه نسل تمام موجودات زنده (از جمله بشر) منقرض شده همچنان مشغول فعاليته تا ماموريتي كه بهش محول شده رو تكميل كنه ...

6ekg0k.jpg

لينك دانلود Hotel

جالب اينه كه موقع سرچ براي پيدا كردن مانگاهايي با ريتينگ بالاتر، اكثر مانگاهاي با ريتينگ بالاي 8 (توي MangaUpdates البته) Yaoi هستن
hmm.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره ... هتل قشنگه ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
هتل قشنگ بود
flies.gif
... شخصيت لوئيس به شدت يادآور شخصيت هال توي كتاب 2001 اوديسه فضايي بود ... جالب اينكه اسم يكي از شخصيت ها كايرا نايتلي بود
nail.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Present رو خوندم ... بسي تاثير گذار بود
170fs738031.gif
... يه مانگاي one shot ديگه - توي ژانر درام - از سازنده هتل (Boichi) و مثل قبلي احساساتي ...

attachment.php

لينك دانلود

هاناكو زنيه كه بيماري كشنده اي داره، و بعد از به هوش اومدن بعد يه مدت طولاني، فقط 3 روز فرصت داره براي زندگي كردن ...

يه توضيح براي درك بيشتر اين مانگا براي اونايي كه مثل من با اولين بار خوندش گيج شدن
connie_mini_magnify.gif

هاناكو رو به مدت 40 سال (نه 2 ماه) با پايين نگه داشتن دماي بدنش زنده نگه داشته بودن؛ بنابراين اون پيرمرد (تاكائو) همسر واقعيشه و اون مرد جوون پسرشون، ولي همسرش براي اينكه هاناكو توي 3 روز باقيمونده از عمرش اذيت نشه، از پسرشون ميخواد كه خودشو جاي همسر هاناكو جا بزنه (هديه تاكائو به هاناكو) ... ولي با اين كار نمي تونه هاناكو رو گول بزنه، چون توي بستر مرگ وقتي هاناكو پيرمرد رو مي بينه مي فهمه كه همسر واقعيشه، و هديه اي كه بهش ميده هم همينه (اينكه بهش نشون ميده گذشت ساليان طولاني هم نمي تونه مانع از شناختن عشق حقيقيش بشه) ...

فایل های ضمیمه

• Present.jpg
    Present.jpg
    11 KB · نمایش ها: 44
Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
برعکس ... این یکی رو هنوز نخوندم .. فقط دانلود کردم ... فکر کنم این دفعه که افسر آشپزخونه شدم ، پرینت بگیرم ببرم بخونمش ...
118.gif
...

من بصورت تجربی دیدم که سربازی جای خوبی واسه مانگا خوندنه ... یعنی : می طلبه ! ...
fan1.gif
.. خوشبختانه پرینتر مجانی هم که توی سایت داریم ما !!! ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

ژانر: درام، ماورايي

هايامي پسريه كه با لمس كردن افراد مي تونه آينده شون رو تا 5 ساعت و 58 دقيقه بعد ببينه ... اون دو سال قبل در يه تصادف والدينش رو از دست داده و خواهرش از اون زمان بيهوشه؛ و هايامي خودش رو به اين دليل سرزنش مي كنه ...

خوب بود ... گرافيك جذاب و داستان جالبي داشت
hippie1.gif

ضمنا اين مانگا هم one shot ـه.

لينك دانلود (7.89mb)

//

اين پرينت گرفتن خيلي ايده خوبيه ها ... غير از سربازي به درد اداره هم مي خوره
biggrin.gif

فایل های ضمیمه

• NOIZ.jpg
    NOIZ.jpg
    10.4 KB · نمایش ها: 36

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

اين سايت vnmanga خيلي خوبه ولي نمدونم چرا ازش نميتونم دانلود كنم. اينجا ليست مانگاهايي كه تموم شده و كامل هم دارنش هست:

http://www.vnmanga.com/truyentranh/search.php?search=completed

كسي راه جايگزيني داره براي دانلود راحت تره اينها؟ ترجيحا همش بصورت يك باندل قابل دانلود. پيشاپيش ممنونم.

ضمنا يك سوال: oneshot قضيه اش چيه؟

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام

اين سايت vnmanga خيلي خوبه ولي نمدونم چرا ازش نميتونم دانلود كنم. اينجا ليست مانگاهايي كه تموم شده و كامل هم دارنش هست:

http://www.vnmanga.com/truyentranh/search.php?search=completed

كسي راه جايگزيني داره براي دانلود راحت تره اينها؟ ترجيحا همش بصورت يك باندل قابل دانلود. پيشاپيش ممنونم.

ضمنا يك سوال: oneshot قضيه اش چيه؟

سلام
square.gif

ظاهرا براي دانلود از vnmanga بايد امتياز داشت (شايدم من اشتباه مي كنم!) ... مي توني به جاش از سايت هاي مجاني دانلود كني. اينجا و اينجا ليست از سايت هاي دانلود + مانگاهاي موجود هست ...

مانگاي one shot مانگاي كوتاهه كه شامل 1 فصل يا همون چپتره (one shot سه فصلي هم ديدم البته)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
وی.ان مانگا رو من ازش دانلود می کنم و مشکلی نداره ... همین الان هم چک کردم واسه اطمینان ... خب وقتی انتخاب می کنی فایل رو ، یه صفحه میاد که confirm می کنی و بعدش شروع میشه ... واسه من حداقل امتیازی نیست ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
مانگای one-shot رنگی خیلی کوتاه Angel's Share (هشت صفحه) با داستان خلاقانه - ماجرا توی یه بار تو برزخ - سر راه جهنم و بهشت - اتفاق میفته؛ جایی که مرده ها آخرین مشروبشون رو می نوشن ...
devanglt.gif

attachment.php

لینک دانلود

فایل های ضمیمه

• 12320.jpg
    12320.jpg
    49.6 KB · نمایش ها: 67

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من مانگای GTO رو تموم کردم این مدت ... 25 ولوم بود .. که خیلی شل کن و سفت کن داشتم اون اولاش ... چون چندتا ولوم اولش اصلا پیش نمی رفت و باید تحمل می کردی تا به جاهای خوبش می رسید .. ولی بعدش عالی بود .. عالی ... جزو مانگاهای پرطرفدار هم هست ... حدود 37 میلیون نسخه فروش داشته که خیلی بالاس ..

230px-GTO_manga.jpg

درباره یه پسر 22 ساله اس که لات و پاته .. اما سر یه قضیه تصمیم می گیره معلم بشه .. چون احساس می کنه که اینطوری می تونه دخترای دبیرستانی رو تور کنه !
duh.gif
... اما به تدریج نظرش عوض میشه و هدفش تبدیل میشه به اینکه بزرگترین معلم ژاپن بشه : Great Teacher Onizuka ...

الگوی داستان هم اینه که یکی یکی شاگردای رام نشدنی رو مهار می کنه .. چون اونا می بینن که این هم مثل خودشونه .. بلکه بدتر ... شلخته و بی تربیت و پررو و pervert و ... !!!
th_running1.gif
... و خلاصه یه صفت مهم بزرگترا رو نداره : ریاکاری ... در نتیجه باهاش کنار میان ...

arton62.jpg

الانم دارم school rumble رو می خونم... که همین تابستون انتشارش تموم شد ...

فایل های ضمیمه

• gto.jpg
    gto.jpg
    206.7 KB · نمایش ها: 4
بالا