منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
با سلام

وبمسترهای عزیز بنده بیش از 12 سال هست که با ادسنس adsense کار میکنم و با توجه به اینکه در این مورد اطلاعات کمی در منابع ایرانی هست خوشحال میشم تجربیات اندک خودم را با دوستان و همکاران به اشتراک بگذارم .

82xrolsny0vk.jpg

این روزها کسب درآمد دلاری دغدغه اکثر وبمسترهای عزیز هست و مشکلاتی که در صنعت تبلیغات اینترنت فارسی ایجاد شده این دغدغه رو بیشتر و بیشتر کرده ، ازین رو یافتن روشهای کسب درآمد دلاری به جای درآمد ریالی در اولیت فعالیت اکثر وبمسترهای ایرانی قرار گرفته است .
در این تاپیک قصد دارم با کمک سایر اساتید به سوالات دوستان برای شروع کار با ادسنس تا حد توان پاسخ بدیم لذا لطفا سوالات و مطالب مرتبط خود را در این تاپیک قرار بدهید تا در صورت توانایی پاسخ داده بشه . امیدواریم این تاپیک بتواند کمک هرچند ناچیز در جهت رشد اقتصادی وبمسترهای ایرانی داشته باشد .

...

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
ادسنس زرنگ تر از این حرفاست که بشه راحت دورش زد. بعنوان نمونه وبمسترای روسی میخان با ورود از ف بوک یا توئیتر یا وی کا یا سرچ گوگل به سایتاشون وارد شده و روی چند صفحه کلیک کنیم و بعد حداقل 3 کلیک 20 ثانیه ای روی اگهی گوگل بریم به امید اینکه از ادسنس درامد داشته باشند ولی ظاهرا گوگل بیشتر کلیک ها رو قبول نمیکنه و بعده مدتی دیگه زیاد تسک نمیدن!

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
ادسنس زرنگ تر از این حرفاست که بشه راحت دورش زد. بعنوان نمونه وبمسترای روسی میخان با ورود از ف بوک یا توئیتر یا وی کا یا سرچ گوگل به سایتاشون وارد شده و روی چند صفحه کلیک کنیم و بعد حداقل 3 کلیک 20 ثانیه ای روی اگهی گوگل بریم به امید اینکه از ادسنس درامد داشته باشند ولی ظاهرا گوگل بیشتر کلیک ها رو قبول نمیکنه و بعده مدتی دیگه زیاد تسک نمیدن!

کلا فکر دور زدن گوگل را برای همیشه از ذهن خود پاک کنید ، این روشها شاید برای کوتاه مدت جوابگو باشه اما هیچوقت برای مدت طولانی ارزش وقت گذاشتن ندارد .
در این تاپیک هم قصد داریم در مورد کسب درآمد صحیح و قانونمند از این سرویس بحث و تبادل نظر داشته باشیم .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,101
در این تاپیک هم قصد داریم در مورد کسب درآمد صحیح و قانونمند از این سرویس بحث و تبادل نظر داشته باشیم .
عالیه
برای شروع بیاید یکم در مورد کسب درآمد از ادسنس روی یوتیوب توضیح بدید (فارغ از مشکلاتی که با کشورهای تحریم داره); البته اگه در حیطه تاپیک بگنجه
به طور مثال در مورد کانال آموزشی یا سرگرمی که روزانه نزدیک به ۱۰هزار بازدید و نزدیک به ۱۰هزار دقیقه تماشا داره و ads براش بازه (برای مثال گفتم)
این سرویس چطور کار میکنه؟
به صورت view یا به صورت کلیکی یا خرید؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,009
برای ایران ادسنس تبلیغ نشون میده؟
تا الان تو سایتهای ایرانی ندیدم.

توی پیتی هم تعداد افرادی که سایت خارجی دارند خیلی کمه

amir7310

همکار بازارچه - مبانی سئو
همکار انجمن
لایک‌ها
15,762
عمو شما خودت از ادسنس استفاده کردی؟
چجوری پرداختی رو دریافت میکنی؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262

تو سایتای خارجی هم برای من با اینترنت اسیاتک با وی پی هم باز نمیشد و کلا بدون وی پی ادسنس نشون نمیداد

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
12,467
پرداخت هزینه تبلیغات در گوگل اد با من تنظیم و استفاده با خودتون - پ خ

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
عالیه
برای شروع بیاید یکم در مورد کسب درآمد از ادسنس روی یوتیوب توضیح بدید (فارغ از مشکلاتی که با کشورهای تحریم داره); البته اگه در حیطه تاپیک بگنجه
به طور مثال در مورد کانال آموزشی یا سرگرمی که روزانه نزدیک به ۱۰هزار بازدید و نزدیک به ۱۰هزار دقیقه تماشا داره و ads براش بازه (برای مثال گفتم)
این سرویس چطور کار میکنه؟
به صورت view یا به صورت کلیکی یا خرید؟
جدیدا یوتیوب هیچ کانالی رو برای تبلیغ تاییید نمیکنه. من دوستم اتریشه و کانال با چند میلیون بازدید و یکسال سابقه و بدون هیچ گونه اخطار و هیچ گونه کپی رایت یوتیوب هنوز تایییدشش نکرده برای تبلیغات.
برید توی فروم خود گوگل ببنید چند صد هزار نفر چندین ماه هست که منتظرن یوتیوب برای تبلیغات تاییدش کنه. اما خبری نیست.
فقط کسایی که از حدود دو سال قبل کانال زدن برد کردند و اکثرشون تبلیغاتشون فعال هست.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

نه آی پی ایران به علت تحریمات نشون نمیده.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
@ehsandalir
گوگل ادسنس پرتنرها یه چیزی مثل دلال هستن یا داستان دیگه ای دارن، منظورم اینه که شکل کارشون چه جوریه؟
خواستم ازشون استفاده کنم، عضو شدم، سایت تایید شد، بعد کد گذاشتم.
ولی متوجه نشدم چی هستن دقیقا :|

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175

ادسنس میگه زبان فارسی را ساپورت نمیکنه اما بنده هم سایت فارسی دیدم که تبلیغ ادسنس داره و هم تبلیغ فارسی داخلش نمایش میده

به نظر من با این وضعیت ریال همه وبمسترها باید به فکر راه انداختن سایت خارجی و درآمد دلاری باشند

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
@ehsandalir
گوگل ادسنس پرتنرها یه چیزی مثل دلال هستن یا داستان دیگه ای دارن، منظورم اینه که شکل کارشون چه جوریه؟
خواستم ازشون استفاده کنم، عضو شدم، سایت تایید شد، بعد کد گذاشتم.
ولی متوجه نشدم چی هستن دقیقا :|

ادسنس دقیقا شبیه شبکه های تبلیغاتی کلیکی فارسی هست با این تفاوت که درآمد در اون بسته به نوع محتوای شما تعرفه های بسیار متنوعی هم بر اساس کلیک و هم بر اساس نمایش ارائه میده که البته بیشتر بر اساس کلیک هست ادسنس خودش شامل شبکه تبلیغاتی دیگه میشه که تبلیغاتشون را به روشهای مختلف در این شبکه نمایش میدن یعنی هم خودش از طریق adword تبلیغ میگیره و هم تبلیغ شبکه های دیگرو نمایش میده
عضو شدن به این راحتی و تایید به این سرعت نیست و باید سایت شما شرایط خاصی داشته باشه محتوای سالم و بدون نقص و البته غیرفارسی باشه بعد از قرار دادن کد در سایت برای مدتی تبلیغی نمایش نمیده تا سایت شما راتایید کنه و بعد از تایید کسب درامد شروع میشه البته بحث دریافت درآمد بدست امده هم خودش کمی پیچیده هست که در پست دیگه ای بصورت مفصل تر توضیح میدم .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
نه آی پی ایران به علت تحریمات نشون نمیده.

ایران دامنه هایی که لودر تبلیغات ادسنس هستند را فیلتر کرده است اما به روشهایی میشه تبلیغات را برای بازدیدکننده ایرانی نیز نمایش داد اما اگر بازدیدکنندگان شما صرفا از ایران باشند این امر احتمالا باعث مسدود شدن حساب شما خواهد شد البته بنده تا کنون این مورد را تست نکردم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
جدیدا یوتیوب هیچ کانالی رو برای تبلیغ تاییید نمیکنه. من دوستم اتریشه و کانال با چند میلیون بازدید و یکسال سابقه و بدون هیچ گونه اخطار و هیچ گونه کپی رایت یوتیوب هنوز تایییدشش نکرده برای تبلیغات.
برید توی فروم خود گوگل ببنید چند صد هزار نفر چندین ماه هست که منتظرن یوتیوب برای تبلیغات تاییدش کنه. اما خبری نیست.
فقط کسایی که از حدود دو سال قبل کانال زدن برد کردند و اکثرشون تبلیغاتشون فعال هست.

بله این مورد هست اما راه حلش خرید کانالهای قدیمی و تایید شده هست
شما با سرچ میتونید کانالهایی روکه قدیمی هستند برای فروش پیدا کنید

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
از دوستانی که در حال حاضر از ادسنس استفاده میکنند دعوت میکنم از تجربیاتشون بگن

بالا