نه اقا مشکلی نیست..من یکی اول خریدم گفتم فروشنده بزنه رو صفحه گوشی گفتم حتما بلده دیگه......اونم بلد نبود بزنه زد خرابش کرد..زیرش هوا موند و خلاصه به ..رفت...
منم گفتم یکی دیگه بده...خودم میزنم روش...همون جا اون رو کندم...بدون هیچ مشکلی و یکی دیگه زدم...پول اولی هم ندادم..چون گفتم خودت خراب کردی...3 تومن دادم اومدم بیرون..تازه باید از خداش هم باشه...از من یاد گرفت چطوریه..دفعه بعد برای کس دیگه میزنه و میگه 1000 تومن هم دستمزد نصب!!
یه فروند امنیا 16 گیگ خریداری شد!
با سپاس از همه دوستان بابت راهنماییشون.
عزیزان! یه چند تا برنامه/بازی ه کم حجم برای این ppc نیاز دارم...
فقط فروشنده خیلی هشدار داد که ویروسی نشه! شما راهکاری برای جلوگیری از این دارید؟
و اینکه هارد ریست چیه؟!
واگر لطف کنید یکبار دیگه لینک فارسی ساز رو بذارید ممنون میشم!(گمش کردم!)
باتری شما چند ساعت میره!؟(یا چند روز؟)
احتمالا" بهتون نگفت یه مبلغی بده برات گارانتی نرم افزاری هم بکنم ؟ :دیخیلی ممنونم!
کارتون درسته!
دارم فارسیشم میکنم!
فقط فروشنده خیلی هشدار داد که ویروسی نشه! شما راهکاری برای جلوگیری از این دارید؟
و اینکه هارد ریست چیه؟!
و چطوری می تونم از پیامک ها رو به طور معمولی دریافت کنم؟! منظورم اینه که دیگه به صورت چت نباشه!؟
وآخریش:blush: باتری شما چند ساعت میره!؟(یا چند روز؟) احساس میکنم باتریم اشکال داره!
پیشاپیش متشکرم
مبارک باشه
فقظ مواظب باش که یه وقت هوس نکنی محافظ رو بکنی که احتمال زیاد خش بدی میاندازه رو صفحه ( من این تجربه رو داشتم ).
نه اقا مشکلی نیست..من یکی اول خریدم گفتم فروشنده بزنه رو صفحه گوشی گفتم حتما بلده دیگه......اونم بلد نبود بزنه زد خرابش کرد..زیرش هوا موند و خلاصه به ..رفت...
منم گفتم یکی دیگه بده...خودم میزنم روش...همون جا اون رو کندم...بدون هیچ مشکلی و یکی دیگه زدم...پول اولی هم ندادم..چون گفتم خودت خراب کردی...3 تومن دادم اومدم بیرون..تازه باید از خداش هم باشه...از من یاد گرفت چطوریه..دفعه بعد برای کس دیگه میزنه و میگه 1000 تومن هم دستمزد نصب!!
یه فروند امنیا 16 گیگ خریداری شد!
با سپاس از همه دوستان بابت راهنماییشون.
مثلا تو چه مايه اي؟!!!...حالا چرا كم حجم؟!!!عزیزان! یه چند تا برنامه/بازی ه کم حجم برای این ppc نیاز دارم...
کارتون درسته!
دارم فارسیشم میکنم!
و اینکه هارد ریست چیه؟!
و چطوری می تونم از پیامک ها رو به طور معمولی دریافت کنم؟! منظورم اینه که دیگه به صورت چت نباشه!؟
وآخریش:blush: باتری شما چند ساعت میره!؟(یا چند روز؟) احساس میکنم باتریم اشکال داره!
پیشاپیش متشکرم
....لول....همون داستانه پويااحتمالا" بهتون نگفت یه مبلغی بده برات گارانتی نرم افزاری هم بکنم ؟ :دی
مازيار جان اميدوارم كردي يعني ميگي منم عوض كنم؟!!!....راستي محافظ ال سي دي مخصوص امنيا اومده؟!!!...به من گفته بودن از محافظ آي فون استفاده كنم
وآخریش باتری شما چند ساعت میره!؟(یا چند روز؟) احساس میکنم باتریم اشکال داره!
Lingvosoft persian suiteبچه ها میگم بهترین دیکشنری که فارسی و انگلیسی رو دو طرفه ساپورت کنه چیه؟ یعنی هم فارسی به انگلیسی و هم انگلیسی به فارسی کامل داشته باشه....
Lingvosoft persian suite
Lingvosoft persian suite
http://rapidshare.com/files/100399531/Persian_Suite_2008_for_Pocket_PC.rarحالا که تایید میشه پس بی زحمت لینک هم بدین دیگه با کرکش...
@lover@
منcore ورژن 1.3 رو اومنیا نصب کردم هیچی رو پخش نمیکنه!
روی my strong هم نصب کردم !
مشکل از کجاست ؟
فایلها رو از طریق خود برنامه ادد میکنی برای پخش؟