• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Samsung i900 Omnia٠

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من tcmp نسخه اومنیا پیدا کردم:blink:
من تست کردم جواب داد ! برای زیرنویس هنوز چک نکردم !
اینم لینکش!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اره از تو خود برنامه منوی open file

موقعی که براوز کردی؛از پایین OK نکن؛بلکه از OK بالای صفحه سمت راست استفاده کن؛این موضوع رو سه هفته طول کشید تا متوجه بشم؛

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دستت درد نکنه..نصب کردم...عالیه..فقط چرا موقع تایپ اون بالا هیچی نمینویسه؟ انگار هیچی تایپ نمیکنیم...
خواهش میکنم . تو تایپ فارسی یا انگلیسی؟ برای تایپ فارسی از کیبورد خود نرم افزار استفاده کن (همونی که رنگیه)

شایدم مشکل یه چیز دیگه باشه ، متاسفانه امنیا ندارم چک کنم ، باز علی بهتر میتونه کمک کنه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دستت درد نکنه..نصب کردم...عالیه..فقط چرا موقع تایپ اون بالا هیچی نمینویسه؟ انگار هیچی تایپ نمیکنیم...

والا در حالت انگليسي مال من هم همينجوريه....منتهي حرفها رو كه پشت سر هم تايپ ميكني كلمه مورد نظر رو حدس ميزنه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اون مشکل حل شد...ممنون..

منتها یه سوال از دوستان:

امنیا شما هم موقع عکاسی پشتش داغ میشه؟ به نظرم یکم غیر عادی داغ میشه...فقط موقعی که دوربین رو روشن میکنیم و مثلا 3-4 تا عکس میگیرم یا یکم با منوهای دوربین ور میرم...بعد 3-4 دقیقه داغ میشه پشت گوشی...بالای گوشی نه ها..زیر گوشی از پشت..مال شما هم اینطوریه؟

مواقع دیگه تست کردم..کارهای مختلف..پخش اهنگ ...GPS ,.پخش فیلم و..مشکلی نداره...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
براي من هنگام پخش صدا و روشن کردن جی پی اس داع میکنه !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اون مشکل حل شد...ممنون..

منتها یه سوال از دوستان:

امنیا شما هم موقع عکاسی پشتش داغ میشه؟ به نظرم یکم غیر عادی داغ میشه...فقط موقعی که دوربین رو روشن میکنیم و مثلا 3-4 تا عکس میگیرم یا یکم با منوهای دوربین ور میرم...بعد 3-4 دقیقه داغ میشه پشت گوشی...بالای گوشی نه ها..زیر گوشی از پشت..مال شما هم اینطوریه؟

مواقع دیگه تست کردم..کارهای مختلف..پخش اهنگ ...GPS ,.پخش فیلم و..مشکلی نداره...

دقيقا موقع عكاسي رو نميدونم ولي مل من هم بعضي وقتها قسمت پشت و پايينش داغ ميشه!!!!:f34r:

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
این داغ کردن چیزه غیر عادی و خطرناکی میتونه باشه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب پس اگه اینطوریه و همگی مشکل کمی داغ شدن رو دارید پس جای نگرانی نیست...یا عادی هست یا همگی با هم گوشی هامون به فنا میره!!

-------
راستی ورژن جدید پاکت میوزیک اومده ها...غافل نشید که بهترین گزینه برای موزیک گوش دادن تو PPC همینه...بسیار بسیار برنامه به درد بخوریه:

65_67374_68508_pxdxa.Screen002_resize.jpg

65_67374_b1144_pxdxa.Screen005_resize.jpg

Info:
- WMA file support. PocketMusic is the first alternative Pocket PC player to Windows Media player with WMA support.
- MP3 and OGG Vorbis support.
- Alarm feature
- wake up with your favorite music!
- HTTP streaming audio support for MP3 and Ogg internet radio broadcast. Title streaming also supported (ShoutCast, IceCast).
- Audible audio books support.
- Winamp 2.x skins support (More than 9500 skins are available in the Internet).
- Bookmark feature. This feature is especially useful for those who use the player for listening to audiobooks, recorded radio programs, lectures, DJ sets, and other long-time audio files.
- Extra Bass feature.
- Landscape Mode with large buttons and controls for using in the car.
- PocketMusic Today item – control music playback directly from the Today screen!
- Various Sound Presets for Equalizer and the capability to create your own presets.
- Possibility to change ID3 tags of MP3 files (set track title, artist, album, etc.). ID3 and ID3 v.2 tags support.
- Advanced Playlist Organizer (great for managing song library and playlists!).
- Fast forward/rewind track by adjustable steps from 5 to 120 seconds
– useful for audio books.
- Capability to search for songs in a playlist by specific words or quickly find needed entry by number.
- Powerful player control with hardware buttons (Map any action to any hardware button).
- Function of mapping +
-10 sec rewind action to hardware buttons.
- Optional screen AUTO-TURN OFF fea ture to automatically turn off the screen while music is playing (timer from 5 seconds to 3 minutes). Ability to automatically block hardware buttons when the screen is off.
- Ability to block hardware buttons from main menu or even assign one hardware button to lock other keys.
- Feature of scanning all folders (local content) or selected folder on device to find all supported media files and add them to playlist.

------------------------
Requirements: WM03-WM6 with 240x400, 320x320, 400x240, 480x800, 800x480 screen.
Overview: PocketMusic player for Windows Mobile. PocketMusic Bundle - MP3, OGG, WMA Player for Pocket PC with Winamp skins support, Playlist
Organizer, Bookmark features, and more.

دانلود با حجم 7 مگابایت نسخه 5.3

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این داغ کردن چیزه غیر عادی و خطرناکی میتونه باشه؟

خير قربان نگران نباشيد....سامسونگ عادت داره

خب پس اگه اینطوریه و همگی مشکل کمی داغ شدن رو دارید پس جای نگرانی نیست...یا عادی هست یا همگی با هم گوشی هامون به فنا میره!!

.....لول

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من یه برنامه می خوام که از طریق کامپیوتر باهاش PHONE BOOK و CONTACT ها رو مدیریت کنم
یعنی بشه راحت تغییرات داد و روی گوشی تنظیمات اعمال بشه
چون تو گوشی هنوز عادت نکردم و اینجوری به مشکل می خورم!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برنامه اوت لوک از زیربرنامه های افیس مایکروسافت رو نصب کن...وقتی با اکتیوسینک گوشی رو وصل کنی به PC دیگه هر کاری بخوای میتونی با دفترچه تلفن انجام بدی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برنامه اوت لوک از زیربرنامه های افیس مایکروسافت رو نصب کن...وقتی با اکتیوسینک گوشی رو وصل کنی به PC دیگه هر کاری بخوای میتونی با دفترچه تلفن انجام بدی
ممنون مازیار جان !

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من با اتلوک کار کردم کانتکت رو باهاش میشه درست کرد اما برای sms ها جایی نداره یا من ندیدم!

من tcmp رو پاک کردم و نسخه جدید core player رو ریختم !
مشکلی که با core دارم اینکه که وقتی گوشی رو به حالت افقی نگه میداری شتاب سنج عمل میکنه تصویر بهم میریزه!
:(

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یکعدد 16 گیگ خریداری شد. البته شنبه یکشنبه میرسه دستم :دی

Alir2zA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود دوباره!
آقایون من یه چند تا حرف داشتم!
1-اGPS امنیا چطور راه میفته!؟
2-نظرات قبل رو خوندم و مال منم داغ می کنه خیالتون راحت باشه! طوریش نمیشه! همین الان یه فیلم 1 ساعته باهاش دیدم!:rolleyes:
3- لوازمش هیچ جا گیر نمیاد! پروتکتور! و یا کابل اتصال به تلویزیون! شما گرفتید؟!:blink::hmm:
4-نور صفحه خیلی کمه راهی برای زیاد کردنش نیست؟! برای صدا میشه یه اکسترنال خرید ولی ...:blush:
5-ولی عجب چیزیه!:D هنوز دارم دنبال چیزای جدیدش میگردم!
6- راهی به جز Baem برای ارسال از طریق بلوتوث نیست؟! این خیلی وقت گیره!
7- نمیشه حالت چت رو برای SMSغیر فعال کرد!؟
8-این دوربینش عجب جالبه! خصوصا عکسربداری در حالت پارانوما!:D:D
9- شرمنده وقتتون رو گرفتم شاد و موفق باشید
9+1× هر کس میخواد گوشی بخره شدیدا اینو پیشنهاد میکنم!:cool::rolleyes::blush::lol:

Alir2zA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکعدد 16 گیگ خریداری شد. البته شنبه یکشنبه میرسه دستم :دی

مبارکه! هووووووووورا!
خیلی خیلی باحاله! ;-))

بالا