مبارک باشه
فقظ مواظب باش که یه وقت هوس نکنی محافظ رو بکنی که احتمال زیاد خش بدی میاندازه رو صفحه ( من این تجربه رو داشتم ).
ممنون! اره چون چسب چسبیده روی صفحه بکنی فکر کنم ناجور میشه!
ممنون ! قصدم بیشتر این بود که بچه هایی که دنبال کیف در حد فابریک میگردن اگه دیدن خوبه و خواستن بگیرن
م
ی تونید از برنامه ای که براتون اتچ کردم استفاده کنید برای سافت ریست و یا خاموش کردن اسکرین؛(این مورد رو به خصوص برای کسانی که قلم امنیا همراهشون نیست به شدت توصیه می کنم)
ممنون تست می کنیم!
در مورد نصب گارمین من طبق اموزش فروم پاکت پیسی به مشکل برخوردم
حالا اگه کسی تونست بگه من کجا اشتباه کردم؟
طبق اموزش پیش رفتم تا اینجا
من به مشکل برخوردم تو این قسمت
نقل قول:
اسم آنرا به sw.unl تغییر دهید
46. توجه sw.unl.txt اشتباه است باید sw.unl باشد.
47. آنرا به گوشی انتقال دهید و به فایل منیجر بروید!!
48. چون 2 فولدر Garmin وجود دارد شما باید آن را که در کارت حافظه است انتخاب کنید.
49. به Storage Card(Internal Storage(in Diamond) / Garmin بروید و sw.unl را در آن کپی کنید
50. به نرم افزار Garmin TX بروید نباید از شما بخواهد که آنرا Active کنید و به صفحه Warning می رود.
من سریال رو توی فایل تکست کپی کردم و اون رو ذخیره کردم! ( پسوند رو همون دیفالت گذاشتم)
بعد فایل رو کپی کردم تو فولدر گارمین ( چون گفته شده بود مسیر نصب می تونید مموری کارت یا حافظه داخلی (استرانگ) رو انتخاب کنیم من فایلهای نصب رو روی my strong ریختم!
الان تو فولدر گارمین تو هر دو فولدر که تو گوشی هست فایل رو کپی کردم وقتی وارد میشم بازم
صفحه اکتیو میاد ! (بین 4 گزینه گزینه 4 ام connect to a garmin gps رو انتخاب کرده بودم قبلا)
تو حالتهای دیگه هم امتحان کردم یعنی یه بار تو اون ریختم تو اون یکی پاک کردم
یه بار دیگه تو اون یکی ریختم و تو فلدر دیگه گارمین پاک کردم!
اما باز صفحه اکتیو میاد