• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Samsung i900 Omnia٠

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه الان بهش برخوردم .
بازی Dice چطوری هست ؟
من که سر در نیوردم .
ممنون

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
دوتا سوال .
-من اینجوری که سایتها رو خوندم ، کیبوردهای فارسی اغلب مشکل دارن .
فکر می کنم یک کیبورد عربی هم مشکل رو حل کنه ! کسی کیبورد عربی نداره ؟
-من گارمین رو دادم برام نصب کردن .
ولی نمی دونم چجوری باهاش کار کنم ، و نمی دونم آیا نقشه تهران رو برام ریخته یا نه .
اگه راهنماییم کنید که چطوری این رو راه بندازم ممنون می شم .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان من یک هندزفری بلوتوث سونی اریکسون دارم میخوام ببینم میشه به امنیا کانکت کرد؟!!!!....معمولی که سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه....کار خاصی باید انجام بدم؟!!!

کسی نمیدونه

ممنون
4Ju3F61250046650.jpg

من اینجا رفتم و سه تا گزینه بیشتر نبود که قیلا هم گفتم .
حالا باید کجا برم ؟

شما از تب پایین accounts رو انتخاب کنید از اونجا messaging :cool:

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من هم بالاخره این گوشی را خریدم و تو این دو روز ازش راضیم
فقط یه سوال دارم
برنامه گارمین را برای GPS ریختم و رجیسترش کردم البته در نهایت مجبور شدم از راهنمای انگلیسی برای نصب درست استفاده کنم
ولی الان که میرم تو برنامه فقط base map را load میکنه یعنی گوشه سمت راست پایین نوشته base map در حالی که من نقشه کامل ایران را روش ریختم( این فایل IWN.Iran.Routable.Map.v2.3.5.Unlocked.By.farshid ) و اسم نقشه هم در قسمت detailed maps اومده ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو برنامه فقط base map را نشون میده واصلا موقعیت را نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چه کار کنم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چطوری زنگ MP3 بذارم ؟

شما ام پی تری مورد نظر رو توی my document گوشی کپی کنید به لیست رینگتونهاتون اضافه میشه:cool:

دوستان من یک هندزفری بلوتوث سونی اریکسون دارم میخوام ببینم میشه به امنیا کانکت کرد؟!!!!....معمولی که سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه....کار خاصی باید انجام بدم؟

کماکان کسی نیست به این سوال من جواب بده؟!!!:f34r:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان من یک هندزفری بلوتوث سونی اریکسون دارم میخوام ببینم میشه به امنیا کانکت کرد؟!!!!....معمولی که سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه....کار خاصی باید انجام بدم؟!!!
شما به رویویی که از دی اس 970 گذاشتم مراجعه کن؛اونجا توضیح دادم؛اما به طور مختصر بگم؛شما هم باید گوشی و هم هدست را در حالت سرچ قرار بدید؛تا با هم پیر بشن؛ضمنا" حواستان باشد که گوشی ویزیبل باشد،اگر موردی بود بفرمایید؛هدست شما از کدام مدل سونی اریکسونه؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
شما به رویویی که از دی اس 970 گذاشتم مراجعه کن؛اونجا توضیح دادم؛اما به طور مختصر بگم؛شما هم باید گوشی و هم هدست را در حالت سرچ قرار بدید؛تا با هم پیر بشن؛ضمنا" حواستان باشد که گوشی ویزیبل باشد،اگر موردی بود بفرمایید؛هدست شما از کدام مدل سونی اریکسونه؟

مدل hbh-ds220 هست....در مورد گوشی مشکلی نیست در مورد هندز فری من دگمه talk رو میگیرم....مگر حالت سرچ اون اینطوری نیست؟!!!!!.....لطف بفرمایید لینک ریویو رو هم بذارید!!!!:cool:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مدل hbh-ds220 هست....در مورد گوشی مشکلی نیست در مورد هندز فری من دگمه talk رو میگیرم....مگر حالت سرچ اون اینطوری نیست؟!!!!!.....لطف بفرمایید لینک ریویو رو هم بذارید!!!!:cool:

البته بنده 220 نداشتم؛اما فکر می کنم که شما می بایست دکمه پاور را برای نزدیک به 3 تا 5 ثانیه بگیرید تا به حالت پیرینگ برود؛
ضمنا" رویو جلوی چشمان شما و در امضای بنده هست:D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته بنده 220 نداشتم؛اما فکر می کنم که شما می بایست دکمه پاور را برای نزدیک به 3 تا 5 ثانیه بگیرید تا به حالت پیرینگ برود؛
ضمنا" رویو جلوی چشمان شما و در امضای بنده هست:D

......واقعا ببخشید دیشب دقت نکردم.....شرمنده:f34r:

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
آقا بنده یه اشتباهی کردم یه امنیا خریدم دست 2:(
بعدم آقای فروشنده غیبش زد و دیگه بهش دسترسی ندارم.:f34r: اما خب دلم خوش بود که پاکت پی سیه و اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشه نرم افزاری رو می شه حلش کرد. ولی الان یه مشکل عمده یی که باهاش دارم اینه که به activesync وصل نمی شه. درضمن خود یارو گرفته ویندوزشو به 6.5 ارتقا داده که کلی مشکل داره .
حالا می خوام رامم رو عوض کنم. اما چون سینک نمی شه با pc نمی دونم چی کار کنم. هر کاری هم که به ذهنم می رسیده انجام دادم اما درست نشده. از جمله uninstal و instale مجدد activesync . ریستارت گوشی. غیر فعال کردن فایروال و آنتی ویروس pc . رفتن به یه ویندوز دیگه و...:wacko:
قبل از این خودم QTEK S200 داشتم ماه کانکت می شد. اصلا این دردسرا رو نداشت. ولی با این یکی نمی دونم چی کار کنم. اصلا داره واسم تبدیل می شه به یه خاطره ی بد از امنیا.
لطفا کمکم کنید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا بنده یه اشتباهی کردم یه امنیا خریدم دست 2:(
بعدم آقای فروشنده غیبش زد و دیگه بهش دسترسی ندارم.:f34r: اما خب دلم خوش بود که پاکت پی سیه و اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشه نرم افزاری رو می شه حلش کرد. ولی الان یه مشکل عمده یی که باهاش دارم اینه که به activesync وصل نمی شه. درضمن خود یارو گرفته ویندوزشو به 6.5 ارتقا داده که کلی مشکل داره .
حالا می خوام رامم رو عوض کنم. اما چون سینک نمی شه با pc نمی دونم چی کار کنم. هر کاری هم که به ذهنم می رسیده انجام دادم اما درست نشده. از جمله uninstal و instale مجدد activesync . ریستارت گوشی. غیر فعال کردن فایروال و آنتی ویروس pc . رفتن به یه ویندوز دیگه و...:wacko:
قبل از این خودم QTEK S200 داشتم ماه کانکت می شد. اصلا این دردسرا رو نداشت. ولی با این یکی نمی دونم چی کار کنم. اصلا داره واسم تبدیل می شه به یه خاطره ی بد از امنیا.
لطفا کمکم کنید.
پاکت پی سی را هارد ریست کرده اید؟
ویندوز کامپیوتر و یا لپ تاپتان چیست؟

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
پاکت پی سی را هارد ریست کرده اید؟
ویندوز کامپیوتر و یا لپ تاپتان چیست؟

نه راستش هارد ريست نكردم. نمي دونم چرا به فكرم نرسيد. شايد به اين خاطر كه فكر مي كردم يارو قبل از اين كه بخواد به من بفروشه خودش اين كارو كرده.
خب پس هارد ريستم مي كنم. اما ببخشيد يه سوال آماتوري هارد ريست با همون clear storage انجام مي شه ديگه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
نه راستش هارد ريست نكردم. نمي دونم چرا به فكرم نرسيد. شايد به اين خاطر كه فكر مي كردم يارو قبل از اين كه بخواد به من بفروشه خودش اين كارو كرده.
خب پس هارد ريستم مي كنم. اما ببخشيد يه سوال آماتوري هارد ريست با همون clear storage انجام مي شه ديگه؟

بله؛کلیر استوریج این کارو انجام می ده؛فقط اگر روی حافظه جانبی اطلاعاتی دارید؛حواستون باشه که اون حافظه رو انتخاب نکنید؛

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من با اومنیام یه مشکلی پیدا کردم وقتی که در حال مکالمه هستم همه میگن صدات نمیاد
وقتی دهانم رو نزدیک گوشی میکنم تازه میگن صدات خوب شد !
الان احساس میکنم این میکروفونش یه مشکلی داره یا اینکه تنظیماتش بهم خورده
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

در هنگام مکالمه؛کلید ولوم در کنار گوشی را فشار داده و ولوم را زیاد کنید؛فکر می کنم همزمان صدای شما بهتر ارسال شده و صدای طرف مقابلتان را بهتر بشنوید؛
اگر مشکل باقی بود؛بفرمایید تا تنظیماتی را خدمتتان عرض کنم؛

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

...والا من که همچین مشکلی نداشتم.....نکنه از اون کدهایی که بحرین چند صفحه پیش برای بلند شدن صدای گوشی گذاشته بود استفاده کردی؟!!!.....یه وقت این کار رو نکنی پاکت پی سیت فنا میشه....ما که مجبور شدیم هارد ریست کنیم:f34r:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
در هنگام مکالمه؛کلید ولوم در کنار گوشی را فشار داده و ولوم را زیاد کنید؛فکر می کنم همزمان صدای شما بهتر ارسال شده و صدای طرف مقابلتان را بهتر بشنوید؛
اگر مشکل باقی بود؛بفرمایید تا تنظیماتی را خدمتتان عرض کنم؛
اون کار رو کردم! تا اخرین درجه یا یه درجه پایین تر قرار داره ! اما فرقی نمیکنه
اگر میشه تنظیمات رو بفرمایید امیدوارم بتونه مشکل رو حل کنه

والا من که همچین مشکلی نداشتم.....نکنه از اون کدهایی که بحرین چند صفحه پیش برای بلند شدن صدای گوشی گذاشته بود استفاده کردی؟!!!.....یه وقت این کار رو نکنی پاکت پی سیت فنا میشه....ما که مجبور شدیم هارد ریست کنیم
نه اون کدها رو وارد نکردم! الان مشکل تو میکروفون هست چون صدای طرف مقابل رو خوب میشنوم
اونها صدای من رو ضعیف دارن !

بالا