• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

jamshid806

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من 2 تا سوال دارم. كسي ميتونه راهنمائم كنه؟
1. چطور ميشه صداي قسمت گوشي را زياد كرد؟ من وقتي با كسي حرف ميزنم خيلي سخت صدايش را ميشنوم. مخصوصا تو ماشين.
2. براي اينكه پادكست سايتهاي خبري رو دريافت كرد چي كار بايد كرد. من شنيدام بايد نرم افزلري رو نصب كر تا هنگام اتصال به اينترنت فايلهاي پادكست به گوشي منتقل شود. لطفا راهنمائي كنيد.

پيروز باشيد 990

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
1. چطور ميشه صداي قسمت گوشي را زياد كرد؟ من وقتي با كسي حرف ميزنم خيلي سخت صدايش را ميشنوم. مخصوصا تو ماشين.
2. براي اينكه پادكست سايتهاي خبري رو دريافت كرد چي كار بايد كرد. من شنيدام بايد نرم افزلري رو نصب كر تا هنگام اتصال به اينترنت فايلهاي پادكست به گوشي منتقل شود. لطفا راهنمائي كنيد.

پيروز باشيد 990

در مورد سوال اولت که باید جاگ دایل (همون ولوم بقل گوشی )رو بچرخونی همین:blink:
در مورد سوال دومتم من چون اینترنت واسه گوشیم ندارم نمی تئنم راهنماییت کنم:(;)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
برو تو sent item هات اون بالا زیر message نوشته که چند تا سند کردی تا حالا;)

اخه من هر چند روز یه بار sent ها رو پاک می کنم.اونم 0 میشه .منظورم کلی بید محسن جان.نکنه نداره ؟!!!!!:eek::eek::eek:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
اخه من هر چند روز یه بار sent ها رو پاک می کنم.اونم 0 میشه .منظورم کلی بید محسن جان.نکنه نداره ؟!!!!!:eek::eek::eek:
نه نداره :eek: لااقل من پیدا نکردم (ولی نداره):wacko::blink:;)

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
:eek::eek::eek::eek:

تو PC که تبدیلشون میکنم اینطوری میشن.تصویر ندارن.

توی کامپیوترت CODEC مربوط و لازم برای نمایش Divx رو نداری، توی google سرچ کن divx codec
از سایت خود divx دانلود کنی امن تره

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

منم همچین چیزی پیدا نکردم، مثل سری 6 برنامشو هم اگه پیدا کنی خوبه، ولی اونم ندیدم من تا حالا

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پيروز باشيد 990

آقا من یه جستجو تو گوگل کردم خیلی از این پادکست ها مثل RSS هستند که نرم افزارش تو گوشی هست فقط لازم rss سایت رو که معمولا به aspx یا xlm ختم میشه توش اضافه کنی و بعد با به روز کردنش از طریق اینترنت کل محتوی به روز میشن

یه سری پادکست ها هم هستند که باید نرم افزار نصب کنی چون مثل رادیو هستند که در مورد این نرم افزار شرمنده چیزی پیدا نکردم

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
توی کامپیوترت CODEC مربوط و لازم برای نمایش Divx رو نداری، توی google سرچ کن divx codec
از سایت خود divx دانلود کنی امن تره

تو کدکاش داره.همین یه دونرو دارهxvid codec یه همچین چیزی.

اگه این گوشی مسیج کانتر نداره پس چطوری اسمارت فون شده !!:lol::lol:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

من ميخوام براي تولد يكي از دوستان، براش P990 بگيرم، اين دوستم حسابي SMS بازه. ميخواستم ببينم مشكل تاريخ SMS به هيچ وجه قابل حل نيست؟ :(

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام

من ميخوام براي تولد يكي از دوستان، براش P990 بگيرم، اين دوستم حسابي SMS بازه. ميخواستم ببينم مشكل تاريخ SMS به هيچ وجه قابل حل نيست؟ :(

مگه با آپدیت مشکلش حل نشده؟؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

اگه منم باهات دوست بشم برای تولدم p990i میخری ؟
:D:p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه...هنوز مشکل باقیه...در واقع مشکل از گوشی نیست از مخابرات هست...چون خیلی گوشی های دیگه هم این مشکل رو دارن هم از نوکیا هم از سونی اریکسون...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نه...هنوز مشکل باقیه...در واقع مشکل از گوشی نیست از مخابرات هست...چون خیلی گوشی های دیگه هم این مشکل رو دارن هم از نوکیا هم از سونی اریکسون...
خوب اين كه خيلي بده، پس يه عده چطور دارند ازش استفاده ميكنند؟ تصور كنيد يه SMS بياد بريد توي Inbox ببينيد اولين SMS نيست و بايد بين 2000تا SMS بگرديد تا ببينيد كجاست... اعصاب خوردكنه كه... :wacko:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
خوب اين كه خيلي بده، پس يه عده چطور دارند ازش استفاده ميكنند؟ تصور كنيد يه SMS بياد بريد توي Inbox ببينيد اولين SMS نيست و بايد بين 2000تا SMS بگرديد تا ببينيد كجاست... اعصاب خوردكنه كه... :wacko:
انقدرم سخت نیست همون اول میاد فوقش یکی دوتا بالا پایین
تازه به صورت bold در میاد تابلو میشه ;)

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بهش عادت میکنی، فونتش کاملا مشخصه، ضمنا اینجوری عادت میکنی که برای راحتی کار sms هاتو بعد از خوندن پاک کنی

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
بهش عادت میکنی، فونتش کاملا مشخصه، ضمنا اینجوری عادت میکنی که برای راحتی کار sms هاتو بعد از خوندن پاک کنی
يه سوال ديگه؛ ميشه در Inbox فولدر ساخت براي دسته بندي SMSها (مثل WM)؟

yeganE_64NIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان گوش دادن mp3 با هندزفری بلوتوث هست یا خیر اگه میشه لطفا یکی توضیح بده چون من هر کار میکنم نمیتونم. جواب تلفن رو میتونم بدم اما وقتی میخوام از روی بلندگو صدا رو منتقل کنم به هندزفری اصلا تو لیست هیچ چیزی نیست ممنون میشم کمکم کنید.!!!!!:blush::)

بالا