• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
البته واسه سيم كارت هاي جديد تو بعضي مواقع اس ام اس تنظيمات نمياد
راهش اينه كه دستي تنظيم كني
اگه خواستي بگو تنظيمات دستيشو بگم
نه من هر کدوم از دوستام که جدیدا هم خریدن میفرسته.
گهگاهی که سیستمشون مشکل داره نمیفرسته.
حتی واسه ی خودمم پیش امده.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام،من با گوشی به اینترنت زیاد وصل میشم مخصوصا روزای پنجشنبه و جمعه چون سیم کارت ایرانسل دارم و از اون حالت استفاده می کنم که گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم و از گوشی به عنوان مدم استفاده میشه می خواستم بدونم این کار در مدت زیاد روی گوشی فشار نمیاره آخه پنجشنبه و جمعه ها چون اینترنت مجانیه دائم به اینترنت ایرانسل وصلم(با خود گوشی از اینترنت استفاده نمیکنم از گوشی به عنوان مدم برای کامپیوتر استفاده میکنم،می خواستم ببینم به گوشی صدمه نمیزنه؟ )
در ضمن به یک ویروس یاب خوب برای گوشی به شدت نیاز دارم آخه می ترسم یه روز از همین اینترنت گوشیم ویروس بگیره و دخلش بیاد.اگه میشه لطف کنید یه ویروس یاب خوب رو بزارید دانلود کنم یا آدرس لینکی یا یه سایت خوبی که از اونجا دانلود کنم رو بدید.
با تشکر از همه

ميشه بگي چطوري تنظيمات وصل شدن گوشي به كامپيوتر رو انجام دادي منظورم مودم شدن گوشيه

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
ميشه بگي چطوري تنظيمات وصل شدن گوشي به كامپيوتر رو انجام دادي منظورم مودم شدن گوشيه
برو Pc Suite بعد Mobile Networking Wizard بعد New Connection بعد نوعش رو بزار سره GPRS/3G بعد کانکت کن.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام،من با گوشی به اینترنت زیاد وصل میشم مخصوصا روزای پنجشنبه و جمعه چون سیم کارت ایرانسل دارم و از اون حالت استفاده می کنم که گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم و از گوشی به عنوان مدم استفاده میشه می خواستم بدونم این کار در مدت زیاد روی گوشی فشار نمیاره آخه پنجشنبه و جمعه ها چون اینترنت مجانیه دائم به اینترنت ایرانسل وصلم(با خود گوشی از اینترنت استفاده نمیکنم از گوشی به عنوان مدم برای کامپیوتر استفاده میکنم،می خواستم ببینم به گوشی صدمه نمیزنه؟ )
در ضمن به یک ویروس یاب خوب برای گوشی به شدت نیاز دارم آخه می ترسم یه روز از همین اینترنت گوشیم ویروس بگیره و دخلش بیاد.اگه میشه لطف کنید یه ویروس یاب خوب رو بزارید دانلود کنم یا آدرس لینکی یا یه سایت خوبی که از اونجا دانلود کنم رو بدید.
با تشکر از همه

ميگن به درد نميخوره ولي واسه من كه مفيد بوده
اگه ميشه ID بده با هم چت كنيم بهتره

فایل های ضمیمه

• mcafee_virusscan_1_10_83s-memory_stick_signed.zip
    337.8 KB · نمایش ها: 12

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
البته این رو هم در آخر بگم که فقط به دلیل حجم کم حافظه داخلی گوشی وقتی اینترنت کار می کنین نمی تونین کارهای دیگه هم به طور همزمان بکنین ( یعنی ممکنه حافظه داخلی کم بیاد ) من من حتی تا 6 صفحه مختلف رو یکجا باز کردم :rolleyes:

تا جايي كه من بلدم 4 تا بيشتر نميشه صفحه باز كرد
ميشه بگي چطوري 6 تا باز مي كني
مرسي

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
در این جور جاهاست که مناسبه گفته بشه : BAD LUCKKKKk !

و دو سه تا فحش نصار سونی اریکسون عزیز بشه !

دوست عزیز شما اگه فایل منیجری داری که فایلهای سیستمی نشون بده مثل xplore یا swiss manager تو درایو c وفولدر shared یه فولدر هست که فکر کنم تو اسمش box داشت فایلهای بلوتوس شده اونجا ذخیره میشه میتونی از اونجا کپی کنی

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اگه خواستي بگو تنظيمات دستيشو بگم

عزیز دل برادر در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست !:rolleyes: هر چه سریعتر میخوامش !!:D

دوست عزیز شما اگه فایل منیجری داری که فایلهای سیستمی نشون بده مثل xplore یا swiss manager تو درایو c وفولدر shared یه فولدر هست که فکر کنم تو اسمش box داشت فایلهای بلوتوس شده اونجا ذخیره میشه میتونی از اونجا کپی کنی

به این میگن امداد از غیب !;)
فقط باید بگردیم این Xplore عزیز رو واسه دان پیدا کنیم :f34r:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......

ممنونم ... جالب بود ! و مفید ...

اما من همچنان در بحر IQ این طراحان سونی موندم ! صد رحمت به سامسونگ!

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم ... جالب بود ! و مفید ...

اما من همچنان در بحر IQ این طراحان سونی موندم ! صد رحمت به سامسونگ!

تو چند صفحه قبل در این مورد توضیح داده شده بود
نرم افزار magic message manager رو نصب کن توش یک بخش داره واسه beamed files

نرم افزارش هم تو همون پست هست
(تازه امکانات دیگه هم داره)

به همین سادگی
به همین خوشمزه گی :)

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا جايي كه من بلدم 4 تا بيشتر نميشه صفحه باز كرد
ميشه بگي چطوري 6 تا باز مي كني
مرسي

:blush: ای بابا منظورم 4 تا صفحه با 2 مورد دانلود بود :p
حق با شماست 4 page بیشتر باز نمی کنه
مچ مارو باز نکن :lol:

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من ندیدم flash palayer البته بعید هم نیست که باشه
اما java scrip رو که ساپورت می کنه

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز دل برادر در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست !:rolleyes: هر چه سریعتر میخوامش !!:D

به این میگن امداد از غیب !;)
فقط باید بگردیم این Xplore عزیز رو واسه دان پیدا کنیم :f34r:
مگه گوشی رسید؟
بابا همون کاریو که گفتم بکن حله.
OK?

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یه اس ام اس بزن به 2225 با متن:
S Sony Ericsson P990i
تنظیمات رو برات میفرسته سیوشون کن.

من دقیقا همین کار را کردم متن S Sony Ericsson P990i را فرستادم ولی اس ام اس آمد که مدل گوشی مورد قبول نیست...

اگه میشه تنظیم دستی را بهم بگید... ممنون.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
من دقیقا همین کار را کردم متن S Sony Ericsson P990i را فرستادم ولی اس ام اس آمد که مدل گوشی مورد قبول نیست...

اگه میشه تنظیم دستی را بهم بگید... ممنون.

:f34r:

Menu > tools > control panel > connections > internet accounts > internet accounts > new accounts > data > account name : Irancell-GPRS > addres : mtnirancell > save > yes > save

Open a web page

Enjoy

player.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

البته همه اینجا استادن و rapboy عزیز هم توضیحات لازم رو دادن

حامد جان ممنون بابت ویروس یاب دیگه با این خاطرم راحت باشه گوشیه ما دیگه از اینترنت ویروس نمیگیره اگه چیز بهتری کسی سراغ داره لطف کنه ما رو بی نسیب نزاره

فایل های ضمیمه

• GPRS Irancell.rar
    162.6 KB · نمایش ها: 23

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من یه مشکل دارم با فونت فارسی.
من اون چهار تا فایل فونت رو ریختم رو گوشی و تونستم مسج های فارسی رو بخونم اما مشکل اینجاست که این فونت حالت bold نداره و به همین خاطر مسج های خونده نشده که باید bold نمایش داده بشن معمولی نشون داده می شن و تشخیص مسج جدید بین اون همه مسج خونده شده کار جناب حضرت فیله .
نظرتون چیه ؟چَکّار کنم ؟؟؟

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید
2 مورد دیگه هم تو متن دوستان دیدم که گفتم در موردش توضیح بدم

اول در این مورد که گفتن با wlan نمیشه تو هر سایتی رفت:
wlan ربطی به سایت باز شدن و نشدن نداره من با wlan تو همه سایتهایی که در کامپیوتر میرم می تونم برم اما خوب مثلا سایتهایی که بصورت فلش طراحی شدن به این دلیل که گوشی دیگه flash player نداره اجرا نمیشن
اما من حتی با گوشی از سایتهای ف ی ل ت ر شکن هم استفاده کردم
و شاید جالب تر حتی با گوشی از سایت rapid share il فایل دانلود کردم
(چک میل یاهو و به روز کردن بلاگ و ... هم همینطور)

دوم در مورد اینکه گفته بودن گوشی اصلا سیستم بیسیم رو تشخیص نمیده باید بگم
من چون فقط با با سیستم wireless خونه کار کردم نمیدونم شاید چند مدل سیستم اینترنت بیسیم داشته باشیم این رو می پرسم واستون اما شما می تونین با یک گوشی p990 دیگه تست کنین اگه اون هم تو جستجوی شبکه مثل اولی بود احتمالا موضوع به نوع سیستم بی سیم بر می گرده
راستی شما کدوم دانشگاه هستی؟

سلام
2 سوال دارم.

آیا میشه فایلهای حجیم ( بالای 100 مگ ) را توسط این گوشی دانلود کرد ؟ ( از طریق wlan )

آیا همه نرم افزارهایی که برای این نسخه از سیستم عامل سیمبیان نوشته شده , بر روی این گوشی بدون مشکل نصب می شود یا خیر ؟

با تشکر

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
آقا من یه مشکل دارم با فونت فارسی.
من اون چهار تا فایل فونت رو ریختم رو گوشی و تونستم مسج های فارسی رو بخونم اما مشکل اینجاست که این فونت حالت bold نداره و به همین خاطر مسج های خونده نشده که باید bold نمایش داده بشن معمولی نشون داده می شن و تشخیص مسج جدید بین اون همه مسج خونده شده کار جناب حضرت فیله .
نظرتون چیه ؟چَکّار کنم ؟؟؟

اين فونت ها رو به جاي فونت ها ي قبلي بريز تو گوشيت
بعد گوشي رو روشن خاموش كن درست ميشه

فایل های ضمیمه

• Fonts.zip
    353 KB · نمایش ها: 30

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
Menu > tools > control panel > connections > internet accounts > internet accounts > new accounts > data > account name : Irancell-GPRS > addres : mtnirancell > save > yes > save

Open a web page

Enjoy

ممنون ... درست شد ، البته چند بار که اس ام اس زدم درست شد... راستی شما ار اس اس فارسی هم تونستید با این گوشی بگیرید ؟

بالا