از wi-fi دقیقا تو کجا ها میشه استفاده کرد ؟فقط هواپیما ها؟
از یه مهندس مخابرات پرسیدم گفت من شنیدم الان تو 2 تا ساختمان تو تهران راه انداختنش !!
ما هم کجا گیر کردیما.گوشیهامون فقط امکانات دارن اما کاربرد ندارن....
امکانات چخ،کاربرد یخ...
:lol:
اگه تو منزا ADSL داشته باشی و بری یک دستگاه router wireless بخری اون وقت تو خونه هم می تونه کار کنی و حالشو ببری![]()
مال من هم بعد یه مدت ارور داد حالا هر موقع اجرا میکنم بعد یه مدت بسته میشه ):سلام دوستان
شما هم با ميدا پلير JUKEBOX مشكل دارين؟ من هر كاري ميكنم گوشيم هنگ ميكنه پس از اجراي برنامه. ورژن هاي مختلفي و هم از سايت موبايلسرا دانلمد كرده و نصب كردهام. همشون ارور ميدن. لطفا راهنمايم كنين اگه بايد كاري بكنم كه از اين برنامه بسيار عالي بتونم استفاده كنم
سلامت باشيد
مال من هم بعد یه مدت ارور داد حالا هر موقع اجرا میکنم بعد یه مدت بسته میشه ):
مال من هم بعد یه مدت ارور داد حالا هر موقع اجرا میکنم بعد یه مدت بسته میشه ):
من یه مشکل دیگه باهاش دارم .
وقتی این برنامه رو Uninstall می کنم ، دست بردار نیست و هر بار گوشی از PC جدا میشه ، یا هر بار ری استارت بشه ، فوری ته مونده ی این برنامه میاد بالا و میگه منو نصب کن !!!!!!!!!!!
داهات ما هنوز adsL نیومده....![]()
دوستان سوال :
چطور می شه به حافظه Beem دسترسی پیدا کرد . خیلی وقت ها وقتی که چند تا فایل برام بلوتوث میشه نمی تونه همه رو سیو کنه تو inbox . اصلا میشه کاری کرد که فایل دریافتی مستقیما به inbox بره ؟
من یه مشکل دیگه باهاش دارم .
وقتی این برنامه رو Uninstall می کنم ، دست بردار نیست و هر بار گوشی از PC جدا میشه ، یا هر بار ری استارت بشه ، فوری ته مونده ی این برنامه میاد بالا و میگه منو نصب کن !!!!!!!!!!!
مرسی آلفردو عزیز
منم مشكل شما رو داشتم !
اونطوري كه شما ميخوايي سيو كني نميشه !
ولي اگه چيزي موقع سيو كردن جا موند ميتوني يه فايل كوچيك رو به گوشيت بلوتوث كني تا تو اون
صفحه بيم بتوني بازماندگانتون رو ببيني !
شخصا از دكمه سيو توي صفحه استفاده نميكنم و وقتي ذيم باز ميشه دونه دونه فايلا رو اجرا ميكنم و از توي
خودشون سيو ميكنم ! اينطوري خيلي زود تر سيو ميه !
من این مشکل رو با بازی interstelar flames دارم.درست بشو نیست ؟
من این مشکل رو با بازی interstelar flames دارم.درست بشو نیست ؟
از برنامه Alon Audio recorder استفاده کن صدای موزیکش تو هندزفری خیلی بالاستسلام دوستان
من یه مشکل بزرگ دارم با گوشی
اونم اینه که صدا توی هندز فری خیلی پایین و ضعیفه![]()
واسه همین اصلا از mp3 player ش استفاده نمیکنم
اگه کمی تو محیط سر و صدا باشه میره رو صدای موزیک و حالم گرفته میشه
شما راهی غیر از آپدیت کردن میتونید بهم نشون بدید ؟؟![]()
البته یک مشکل دیگه هم دارم ، اونم اینه که فارسی رو نمیتونم بخونم ، که میدونم اون یک فایل داره که معمولا روی memory اصلی گوشی هست و این مشکل رو حل میکنه
منتها من همون فایل رو ندارم ، اگه در این مورد هم کمکم کنید ممنون میشم