• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
امکان گوش دادن mp3 با هندزفری بلوتوث هست یا خیر اگه میشه لطفا یکی توضیح بده چون من هر کار میکنم نمیتونم. جواب تلفن رو میتونم بدم اما وقتی میخوام از روی بلندگو صدا رو منتقل کنم به هندزفری اصلا تو لیست هیچ چیزی نیست ممنون میشم کمکم کنید.!!!!!:blush::)

فکر کنم بستگی به هندزفریت داره که بلوتوث 2 رو ساپورت کنه یا نه

yeganE_64NIK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله بلوتوث ورژن 2 هست دیگه کسی مورد دیگه ای به ذهنش نمیرسه ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
هندزفری تون مدلش چیه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عزیز من GV435 که ساپورت A2DP نداره ....معلومه نمیشه باهاش اهنگ گوش داد....با DS970 میتونید اهنگ گوش کنید که حدود 50 تومن هم پولشه...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
1:برنامه ای برای پی 990 هست مثل MY PHONE EXPLORER که بشه باهاش مسیج ها رو کپی گرفت تو کامپیوتر ؟
2:اگه گوشیرو master reset کنم مسیج ها و فولدرهایی که برای مسیجها درست کردم هم پاک میشن ؟
3::f34r:

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مستر ریست رو امتحان نکردم، فکر نکنم sms ها پاک شه، با update کردن پاک میشه

jamshid806

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه شنيده باشيد مخابرات امكان ديدن تلويزيون را تو موبايلها برقرار كرده. كسي ميتونه بگه چي جوري رو 990 ميشه ديد؟

با تشكر

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان اگه شنيده باشيد مخابرات امكان ديدن تلويزيون را تو موبايلها برقرار كرده. كسي ميتونه بگه چي جوري رو 990 ميشه ديد؟

با تشكر

:blink::blink::blink::blink: مخابرات توی gprs مونده حالا....:p:p:pاینی هم که شما دیدی مطمئنا از این گوشی هایی بوده که tv tuner داره :cool:

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
امکان تلویزیون دیدن تو گوشی ما نسل سوم و بوسیله UMTS هست!!!!!اینکخه مخابرات ما داره نسل 2.5 ه!
حالا حالاها کار داره که به اونجا برسیم lol

jamshid806

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink::blink::blink::blink: مخابرات توی gprs مونده حالا....:p:p:pاینی هم که شما دیدی مطمئنا از این گوشی هایی بوده که tv tuner داره :cool:

اينو منم ميدونستم كه گوشي هاي كه تيونر دارن ميتونن ببينن و اين قضيه اصلا نيازي به مخابرات نداره كه امكانشو بده يا نه. ولي من خودم از اخبار شنيدم كه مخابرات اين سرويس و براي 1 ماه بطور ازمايشي در تهران با تعرفه پايين شروع كرده . حالا چه جوري الله و علم

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
اينو منم ميدونستم كه گوشي هاي كه تيونر دارن ميتونن ببينن و اين قضيه اصلا نيازي به مخابرات نداره كه امكانشو بده يا نه. ولي من خودم از اخبار شنيدم كه مخابرات اين سرويس و براي 1 ماه بطور ازمايشي در تهران با تعرفه پايين شروع كرده . حالا چه جوري الله و علم

فقط برنامه لایو تی وی هست که 5 تا کانلا میگیره:f34r:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
1:2:اگه گوشیرو master reset کنم مسیج ها و فولدرهایی که برای مسیجها درست کردم هم پاک میشن ؟
3::f34r:

اره عزیزم پاک میشه بعدشن یه دست تی میزنه که اثری ازش نمونه;)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كلا اخبار از اين اراجيف زياد ميگه.
چند وقت پيش هم گفتن كه اپراتور اول gps رو فعال كرده ولي هنوز كه خبري نيست.
الان ايرانسل عين چي gps داره و كل تهران رو هم بخوبي و باسرعت بالا ساپورت ميكنه.
زياد به اين حرفا دلخوش نكنه.

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی آلفردو عزیز:)
من از این گوشی راضیم (یعنی همین 270 تومن می ارزه ، نه اون 500 تومن 7 ماه پیش وقتی که من خریدمش). اما بعضی اشکالات این گوشی واقعا مسخره و عذاب آوره . وقتی بهشون فکر می کنم میگم یعنی اینها خودشون چیزی رو که ساختن تست نکردن یکبار ؟ یعنی خبر ندارن که این همچین مشکلی داره ؟ مگه چکار داشت براشون که یه لینک به حافظه Beam بذارن ؟ :(:wacko:

با استفاده از نرم افزار magic message manager هم میشه به حافظه beem دسترسی پیدا کرد هم میشه همه فایلهایی که تو inbox از طریق بلوتوث گرفتین به طور یکجا تو مموری کارت ذخیره کرد هم امکانات دیگه داره :cool:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از مسیج ها هم بک اپ میگیره پویا جان ؟!:f34r:
بله از طریق backup manager برنامه pc suite میتونی مواردی رو میخوای بک آپ بگیری انتخاب کنی موقع رستور هم تمام موارد بک اپ گرفته شده با موفقیت برمیگردند (البته بهتره از نرم افزارهای نصب شده بک آپ نگیریو بعد آپدیت دوباره نصبشون کنی)

بالا